Jump to content
iReaLRauL

Michael Jackson nu este bolnav, totul este o minciună

Recommended Posts

michael jackson are o boala numita vitiligo. medicamentele care le utilizeaza au facut ca pielea sa sa isi piarda pigmentul. nu boala in sine si nici operatiile estetice nu l-au facut sa devina asa alb.

<--fan MJ de mic.

me too :D Billie Jean \:D/

ps. Trebuia sa dea public boala lui de acu 15 ani :| sa stie tot omu , eu unu credeam ca ii e rusine ca este negru si ca-i place sa fie alb , ma gandeam ca e rasist.

El , Madonna , au condus lumea \:d/ erau regii muzicii , tuturor genurilor.

Bee Gees au fost mentorii lor

Oricum , bulangiu pe jumate tot ii , in multe videoclipuri apar baieti streaperi si in altele copii

Link to comment

Vrei sa zici ca isi permitea

Ca este FALIT acuma

FALIT e un termen impropriu in cazul asta. Toti zic ca MJ e falit, ca Tyson e falit, ca diferite vedete sunt falite. Cand iti permiti sa stai in Dubai, cand te plimbi cu yahtu plin cu femei, etc, nu cred ca te poti numi falit. Au stricat mare parte din banii castigati, asta e adevarat. Dar tot au cat s`o duca bine, parerea mea. Am vrea noi sa ne dea tarcoale asa faliment.

Link to comment

După ce în presă au apărut înformaţii potrivit cărora Michael Jackson este grav bolnav şi ar avea nevoie de un transplant de plămâni, "fostul rege al muzicii pop" iese la atac prin vocea purtătorului său de cuvânt.

Tohme Tohme neagă toate stirile apărute în presă şi îi linişteşte pe fanii lui Michael Jackson catalogând totul ca fiind?o minciună totală" şi susţine că starul este în forrmă de zile mari. Ba mai mult, negociază pregătirea unui turneu mondial.

"Declaraţiile despre starea de sănătate a domnului Jackson reprezintă o minciună totală. Domnul Jackson se simte bine, iar în această perioadă negociază cu o companie majoră din industria divertismentului şi cu o companie de televiziune, pentru a organiza un turneu mondial şi o serie de apariţii speciale la televiziune".

Imagine IPB

Sursa

super tare . m-ar bucura foare mult sa revina . oricum unul ca el nu o sa se mai nasca niciodata

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...