Jump to content
iReaLRauL

Papa: ”Homosexualitatea este mai periculoasă decât distrugerea pădurilor”

Recommended Posts

Posted

@Denzel : - Nu ca esti .. (sa nu zic cuvantul) .. in biblie scrie ca omenirea este libera sa faca ce vrea ! Nu-ti sunt de ajuns cuvintele "FACA CE VREA" .. trebuia sa scrie in biblie - Dau voie la barbati sa se babardeasca ? In cuvintele "FACA CE VREA" se incadreaza tot !

Apropo chiar provoci scarba ba ! Si vezi ca prea ti-o ia gura pe dinainte ! Prietena ta e caine ma auzi ?

PS : Ai niste cuvinte de om incult ! Si gandesti ca un om incult ! Te rog sa nu mai postezi in topicul asta daca nu stii ce sa postezi , merci !

Posted

=)) esti varza, nu ai inteles nimic , nu te enerva sa nu iti plesneasca vro' vena...

SA FACA CE VREA , crima e interzisa in biblie , tot in "FACA CE VREA" se include ...cocenare??

Posted

Daca considera asta Suveranul Pontif dupa umila mea parere il cataloghez drept un idiot, ramasita a mentalitatii hitleriste. Cum sa zica ca homusexualitatea e mai importanta decat taierea padurilor, sa dea Domnu sa nu mai aiba ce respira apoi sa zica acest lucru. E democratie ai drept la libera exprimare, o persoana poate sa faca orice cu corpul sau atat cat nu cauzeaza daune celor din jur. Am vazut gay si am trecut mai departe, nu ma intereseaza.

Posted

Ma uit in posturile voastre si ma mir ce gandire comunista aveti.Cine dracu va credeti voi ca sa-i spuneti unui om cum sa-si traiasca viata ? E treaba lui ce face , ce ii place ,unde ii place.Homosexualii sunt oameni si ei , chiar daca au alte preferinte sexuale decat majoritatea.

Nu sunt pro , dar nici contra , doar ca ma sperii ce minte inchisa puteti avea.

Posted

Deci credeti-ma urasc Homosexualitatea cum urasc mancarea de post

( Bine versul corect era " Urasc omul cum urasc mancarea de post" )

urasc omul prost[....]

Posted

daca exista femei..care te pot satisface ori si cum vrei ma intreb cum sa fii gay?mi-e scarba chiar.. :) chiar sincer nu mi-as imagina astfel de ipostaze grotesti..este efectiv scarbos :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...