BomB777 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :rofl1:myky: o fata asa de frumoasa ca tine are doar o pozaAlexandra Mihaela: nu sunt la mine acasaAlexandra Mihaela:Alexandra Mihaela: si de astamyky: aamyky: pe unde stai?Alexandra Mihaela: pe langa mcdonaldsmyky: lolAlexandra Mihaela: ceAlexandra Mihaela: "?myky: pai stai aproape de mineAlexandra Mihaela: aaa,ce bineAlexandra Mihaela: poti iesi acum la un suc?Alexandra Mihaela: daca vrei fac cinsteAlexandra Mihaela: hai ne intalnimAlexandra Mihaela: ?Alexandra Mihaela: la mecAlexandra Mihaela: ai murit?BUZZ!!!Alexandra Mihaela: hellomyky: nush, sunt cam obosit acum, am fugit toata ziua si nu cred ca ma mai pot tine pe picioareasta e cea mai tare :rofl1:^_^si vroia sa se ia si de mine ^_^
Narcisa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 :whistle: @eleodor cand trec prin slatina o sa iti bombardez cortu cu torte si pietre, am sa iti dau foc la gaini si porci si ce mai ai tu pe acolo, curcani si curci @foarte reusite farsele, felicitari eleodor :clap:
ReneGade Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 uite cine vorbeste :lol: frumos eleodor ..gj sultan tot o tinea: daca esti gabi si ai chef de mistouri :lol: pai ba :D . eu sunt eu . eleodor e eleodor :P
eleodor Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 DUDYYYYY°° dudy: da°° dudy: tu esti ? Alexandra Mihaela: o tipa de pe linkmaniaAlexandra Mihaela: si vreau sa te rog cevaAlexandra Mihaela: daca se poateAlexandra Mihaela: :_°° dudy: care ?Alexandra Mihaela: °° dudy: ca sunt multe°° dudy: Alexandra Mihaela: andraAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: nu cred ca ma stiiAlexandra Mihaela: oricum°° dudy: ma rog , zi Alexandra Mihaela: uite ce vreau sa te rogAlexandra Mihaela: am vazut ca esti GM la mta°° dudy: daAlexandra Mihaela: si ma intrebam daca vrei sa mi-l dai mie°° dudy: ce sa iti dau ?Alexandra Mihaela: contulAlexandra Mihaela: si adminul°° dudy: de GM ?Alexandra Mihaela: da°° dudy: )))))))°° dudy: ete cucuAlexandra Mihaela: ce razi?Alexandra Mihaela: hai baAlexandra Mihaela: daten sl*bozAlexandra Mihaela: damil mie°° dudy: alo°° dudy: limbajul°° dudy: incep sa cred ca esti baiatAlexandra Mihaela: rezi gresitAlexandra Mihaela: °° dudy: in primul rand Alexandra Mihaela: asa°° dudy: gmul nu este admin°° dudy: gm-ul e game master , lider la o factiuneAlexandra Mihaela: stiuAlexandra Mihaela: si de asta vreau sa mil dai mie°° dudy: si de ce ti l-as da ?Alexandra Mihaela: dacaAlexandra Mihaela: ca il vreau eu°° dudy: si eu nu vreau sa ti-l dauAlexandra Mihaela: ba vreiAlexandra Mihaela: ca daca nu°° dudy: ba nuAlexandra Mihaela: sparg baza de dateAlexandra Mihaela: °° dudy: sal , am treaba°° dudy: sparge-o°° dudy: baftaAlexandra Mihaela: da-l baAlexandra Mihaela: am zisAlexandra Mihaela: ca nu imi zici tu mie ca nu mil daiAlexandra Mihaela: !!!Alexandra Mihaela: cin' te crezi?°° dudy: nu ti-l dau°° dudy: eu sunt euAlexandra Mihaela: ok,vezi ca nu-l mai aiAlexandra Mihaela: gmAlexandra Mihaela: uitateAlexandra Mihaela: °° dudy: HAHAHAHA°° dudy: )))))Alexandra Mihaela: funnnyyAlexandra Mihaela: baAlexandra Mihaela: tu nu razi cu mineAlexandra Mihaela: agariciule°° dudy: clar , cine esti ?°° dudy: fata nu esti Alexandra Mihaela: ba sunt fataAlexandra Mihaela: si sunt din slatina°° dudy: cu cuc , nu ?Alexandra Mihaela: sAlexandra Mihaela: ba eu sunt din slatina°° dudy is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable.°° dudy: bravoAlexandra Mihaela: sunt cei mai tari smeckeri pe aiciAlexandra Mihaela: stiai?°° dudy: ba , since m-am saturat de cocalari°° dudy: salAlexandra Mihaela: ai auzit de ELEODOR DE PLATINA?Alexandra Mihaela: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3320728Alexandra Mihaela: HAHAHHAAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: te tzuc dudy°° dudy: EDCS°° dudy: STFUAlexandra Mihaela: ESTI LA FARSE PE Y!MAlexandra Mihaela: schimba ma °° dudy: )))))))))Alexandra Mihaela: statusulAlexandra Mihaela: °° dudy: nunu°° dudy: °° dudy: te dau in gat°° dudy:
Equilibrium Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 legacy: uiteAlexandra Mihaela: da Alexandra Mihaela: ? legacy: seful suprem legacy: e Iceman , el e mai sensibil asa legacy: vorbeste cu el legacy: va intalniti undeva legacy: si stabiliti legacy: daca da sau nu Alexandra Mihaela: pai eu sunt din timisoara Alexandra Mihaela: omul Alexandra Mihaela: cine stie Alexandra Mihaela: de unde e... Alexandra Mihaela: poate e din slatina Alexandra Mihaela: ... legacy: tot din timisoara e legacy: perfect Legacy, nush daca ma crezi, dar eu acuma am ras vreo 10 min continuu ))))))))))))))00, cica e putin mai sensibil ) @dudy you got PWNED :D
Furyon Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 DUDYYYYY°° dudy: da°° dudy: tu esti ? Alexandra Mihaela: o tipa de pe linkmaniaAlexandra Mihaela: si vreau sa te rog cevaAlexandra Mihaela: daca se poateAlexandra Mihaela: :_°° dudy: care ?Alexandra Mihaela: °° dudy: ca sunt multe°° dudy: Alexandra Mihaela: andraAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: nu cred ca ma stiiAlexandra Mihaela: oricum°° dudy: ma rog , zi Alexandra Mihaela: uite ce vreau sa te rogAlexandra Mihaela: am vazut ca esti GM la mta°° dudy: daAlexandra Mihaela: si ma intrebam daca vrei sa mi-l dai mie°° dudy: ce sa iti dau ?Alexandra Mihaela: contulAlexandra Mihaela: si adminul°° dudy: de GM ?Alexandra Mihaela: da°° dudy: )))))))°° dudy: ete cucuAlexandra Mihaela: ce razi?Alexandra Mihaela: hai baAlexandra Mihaela: daten sl*bozAlexandra Mihaela: damil mie°° dudy: alo°° dudy: limbajul°° dudy: incep sa cred ca esti baiatAlexandra Mihaela: rezi gresitAlexandra Mihaela: °° dudy: in primul rand Alexandra Mihaela: asa°° dudy: gmul nu este admin°° dudy: gm-ul e game master , lider la o factiuneAlexandra Mihaela: stiuAlexandra Mihaela: si de asta vreau sa mil dai mie°° dudy: si de ce ti l-as da ?Alexandra Mihaela: dacaAlexandra Mihaela: ca il vreau eu°° dudy: si eu nu vreau sa ti-l dauAlexandra Mihaela: ba vreiAlexandra Mihaela: ca daca nu°° dudy: ba nuAlexandra Mihaela: sparg baza de dateAlexandra Mihaela: °° dudy: sal , am treaba°° dudy: sparge-o°° dudy: baftaAlexandra Mihaela: da-l baAlexandra Mihaela: am zisAlexandra Mihaela: ca nu imi zici tu mie ca nu mil daiAlexandra Mihaela: !!!Alexandra Mihaela: cin' te crezi?°° dudy: nu ti-l dau°° dudy: eu sunt euAlexandra Mihaela: ok,vezi ca nu-l mai aiAlexandra Mihaela: gmAlexandra Mihaela: uitateAlexandra Mihaela: °° dudy: HAHAHAHA°° dudy: )))))Alexandra Mihaela: funnnyyAlexandra Mihaela: baAlexandra Mihaela: tu nu razi cu mineAlexandra Mihaela: agariciule°° dudy: clar , cine esti ?°° dudy: fata nu esti Alexandra Mihaela: ba sunt fataAlexandra Mihaela: si sunt din slatina°° dudy: cu cuc , nu ?Alexandra Mihaela: sAlexandra Mihaela: ba eu sunt din slatina°° dudy is using a different version of Yahoo! Messenger. Certain features may be unavailable.°° dudy: bravoAlexandra Mihaela: sunt cei mai tari smeckeri pe aiciAlexandra Mihaela: stiai?°° dudy: ba , since m-am saturat de cocalari°° dudy: salAlexandra Mihaela: ai auzit de ELEODOR DE PLATINA?Alexandra Mihaela: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3320728Alexandra Mihaela: HAHAHHAAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: te tzuc dudy°° dudy: EDCS°° dudy: STFUAlexandra Mihaela: ESTI LA FARSE PE Y!MAlexandra Mihaela: schimba ma °° dudy: )))))))))Alexandra Mihaela: statusulAlexandra Mihaela: °° dudy: nunu°° dudy: °° dudy: te dau in gat°° dudy:err :<
eleodor Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 MUSLIII :DmusLiciousw0w sorin: and u are?Alexandra Mihaela: bunaAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: nu cred ca ma cunostimusLiciousw0w sorin: stiuAlexandra Mihaela: dar vreau sa te rog cevaAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: daca se poatemusLiciousw0w sorin: ascultAlexandra Mihaela: am vazut ca tu te intelegi bine cu eleodor si ca aveti un clanAlexandra Mihaela: tplmusLiciousw0w sorin: daAlexandra Mihaela: ma intrebam daca ati putea sa ma faceti CLAlexandra Mihaela: pe minemusLiciousw0w sorin: lolAlexandra Mihaela: ce razi ba?Alexandra Mihaela: ca dau binemusLiciousw0w sorin: dodg3 e clAlexandra Mihaela: msrp de elmusLiciousw0w sorin: nu am zis k nu daiAlexandra Mihaela: eu cu tine vbmusLiciousw0w sorin: okmusLiciousw0w sorin: t pun eu clAlexandra Mihaela: okAlexandra Mihaela: posteaza acoloAlexandra Mihaela: pe forumnAlexandra Mihaela: vezi ca te stiuAlexandra Mihaela: ca esti din baia maremusLiciousw0w sorin: musLiciousw0w sorin: okAlexandra Mihaela: si daca nu postezi ti-o iei musLiciousw0w sorin: vrei si adresa?musLiciousw0w sorin: poate bem un suc?Alexandra Mihaela: ba tu nu faci din astea cu mine ai intelesAlexandra Mihaela: ?musLiciousw0w sorin: Alexandra Mihaela: tu razi de mine sau cu mine?Alexandra Mihaela: ba te taiAlexandra Mihaela: terminamusLiciousw0w sorin: si siAlexandra Mihaela: ce,ai amutiti?musLiciousw0w sorin: cu lama ma tai sau cum?Alexandra Mihaela: esti emo date drqmusLiciousw0w sorin: ink numusLiciousw0w sorin: da ma facAlexandra Mihaela: posteaza in plm odataAlexandra Mihaela: acolomusLiciousw0w sorin: mi lenemusLiciousw0w sorin: Alexandra Mihaela: baAlexandra Mihaela: tu nu intelegi sa numai razi?musLiciousw0w sorin: domnu ba pt tineAlexandra Mihaela: mars la garaAlexandra Mihaela: bamusLiciousw0w sorin: acolo stauyAlexandra Mihaela: puschatiar capumusLiciousw0w sorin: nu`i voieAlexandra Mihaela: vezi ca daca ma enervez iti sparg parola de la steamAlexandra Mihaela: musLiciousw0w sorin: hfAlexandra Mihaela: ba tu nu intelegi ca eu sunt sefa aiciAlexandra Mihaela: ?Alexandra Mihaela: eu vorbesc si tu faci?musLiciousw0w sorin: ok bossAlexandra Mihaela: termina in m*musLiciousw0w sorin: hopamusLiciousw0w sorin: fara injuraturi k ne suparamAlexandra Mihaela: supar-o pe ...Alexandra Mihaela: sa nu zicAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: ba veziAlexandra Mihaela: ai grihaAlexandra Mihaela: ssa iti pui un ochi la spateAlexandra Mihaela: ca nu stii cum aparAlexandra Mihaela: musLiciousw0w sorin: o daAlexandra Mihaela: uitate bine la mineAlexandra Mihaela: cum aratAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: AI INTELES?musLiciousw0w sorin: Alexandra Mihaela: ba termina cu chestiileAlexandra Mihaela: asteaAlexandra Mihaela: nu intelegi sa numai raziAlexandra Mihaela: ?Alexandra Mihaela: ca te spargmusLiciousw0w sorin: u ai lipsa de ocupatie nu altaAlexandra Mihaela: nu,vb cu un prost si cu niste smecheri acumAlexandra Mihaela: ghici cine-i prostul?Alexandra Mihaela: appAlexandra Mihaela: eu stau in slatinamusLiciousw0w sorin: n`am ideeAlexandra Mihaela: stii cine-i din slatina?musLiciousw0w sorin: si c treab am eu?Alexandra Mihaela: ai auzit ba de ELEODOR DE PLATINA si farsele lui pe Y!M?musLiciousw0w sorin: varzaAlexandra Mihaela: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=259508Alexandra Mihaela: tzucuteAlexandra Mihaela: :8Alexandra Mihaela: *Alexandra Mihaela: musLiciousw0w sorin: stiamAlexandra Mihaela: da,sigurAlexandra Mihaela: =)musLiciousw0w sorin: poi u crezi k io vb cu oricine?musLiciousw0w sorin: knd mi`ai zis k ma stiu bine cu eleodormusLiciousw0w sorin: musLiciousw0w sorin: te`ai dat d golAlexandra Mihaela: )Alexandra Mihaela:
eleodor Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 oricum nu te-ai prins ma de prima data :>
eleodor Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 RECONNNECTTT ) Alexandra Mihaela: buna Alexandra Mihaela: sylv WAW! -: sal Alexandra Mihaela: nu cred ca ma cunosti...dar oricum sylv WAW! -: Alexandra Mihaela: vreau sa te rog ceva Alexandra Mihaela: daca se poate sylv WAW! -: ok Alexandra Mihaela: eu sunt un player mai vechi de pe ploiesti Alexandra Mihaela: (LM) Alexandra Mihaela: si stiu ca tu ai fost admin acolo sylv WAW! -: asa Alexandra Mihaela: si ma intreba... Alexandra Mihaela: si ma intrebam... Alexandra Mihaela: * Alexandra Mihaela: daca ai putea sa vb cu cineva sa imi dea si mie admin sylv WAW! -: trebuie sa faci cerere www.linkmania.ro/cs/cerere.php sylv WAW! -: cred Alexandra Mihaela: am facut cerere Alexandra Mihaela: si nimic Alexandra Mihaela: hai ma te rog Alexandra Mihaela: sylv WAW! -: inseamna ca nu ai fost aleasa sylv WAW! -: eu nu am cu cine vorbi sylv WAW! -: ca am renuntat prin aprilie sylv WAW! -: Alexandra Mihaela: atunci sms sylv WAW! -: Alexandra Mihaela: ce razi ca boschetarul? sylv WAW! -: care *m esti ? sylv WAW! -: Alexandra Mihaela: ce ma? sylv WAW! -: kpa~ Alexandra Mihaela: sunt andra Alexandra Mihaela: tu nu vb cu mine cu *m Alexandra Mihaela: daten *m Alexandra Mihaela: de agarici Alexandra Mihaela: pushcatiar capu Alexandra Mihaela: cica sylbiu best 4 cs Alexandra Mihaela: ) Alexandra Mihaela: ce cocalar Alexandra Mihaela: HAHAHAA Alexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: te fac cu grenada ba sylv WAW! -: care m*-ta esti ba ? Alexandra Mihaela: ba tu nu vb asa cu mine Alexandra Mihaela: eu sunt andra Alexandra Mihaela: vezi ca sunt din slatina Alexandra Mihaela: stii ca in slatina Alexandra Mihaela: sunt cei mai tari sylv WAW! -: F*TUTI ELEODORU M*TI Alexandra Mihaela: smecheri Alexandra Mihaela: ) Alexandra Mihaela: HAHA Alexandra Mihaela: sylv WAW! -: SA MA S*GI BA LA C*AIE Alexandra Mihaela: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3320833 sylv WAW! -: AHAHA sylv WAW! -: F*T PE TINE IN C*R
Dr.Oetker Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Vai Eleodor da-mi si mie adresa forumului :> Asta e cea mai belea legacy: uite Alexandra Mihaela: da Alexandra Mihaela: ? legacy: seful suprem legacy: e Iceman , el e mai sensibil asa legacy: vorbeste cu el legacy: va intalniti undeva legacy: si stabiliti legacy: daca da sau nu Alexandra Mihaela: pai eu sunt din timisoara Alexandra Mihaela: omul Alexandra Mihaela: cine stie Alexandra Mihaela: de unde e... Alexandra Mihaela: poate e din slatina Alexandra Mihaela: ... legacy: tot din timisoara e legacy: perfect
Guest Alexandra Mihaela Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 fmm eu ma gandeam ca e renegade :(HAHAHAH N-AI NIMERIT-O
eleodor Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 POLAND AKA KGUARD :DAlexandra Mihaela: bunaAlexandra Mihaela: POLAND . is using an older version of Yahoo! Messenger and certain features may be unavailable. Click here to invite POLAND . to upgrade.POLAND .: ciao Alexandra Mihaela: probabil ca nu ma stiiAlexandra Mihaela: dar oricum...vreau sa te rog cevaAlexandra Mihaela: daca se poatePOLAND .: da.. nu te stiu POLAND .: ziiAlexandra Mihaela: am vazut ca esti admin pe lmAlexandra Mihaela: Alexandra Mihaela: daca se poate sa mi-l dai miePOLAND .: lolPOLAND .: ce sa iti dau tie ? POLAND .: adminul ?Alexandra Mihaela: adminuAlexandra Mihaela: daPOLAND .: POLAND .: cum sa ti-l dau lol ? Alexandra Mihaela: simpluAlexandra Mihaela: imi zici passlAlexandra Mihaela: app imi place pieptul tauAlexandra Mihaela: POLAND .: POLAND .: neah, nu pot sa-l dau Alexandra Mihaela: sms atunciAlexandra Mihaela: de agariciAlexandra Mihaela: cocalarAlexandra Mihaela: CICA POLANDAlexandra Mihaela: AHAHHAAlexandra Mihaela: POLAND .: k~Alexandra Mihaela: baAlexandra Mihaela: tu nu suferi cu mineAlexandra Mihaela: !!Alexandra Mihaela: ca eu sunt sefaPOLAND .: hai date-n mormant.Alexandra Mihaela: ba f*mAlexandra Mihaela: tu nu ma iei cu asteaAlexandra Mihaela: pe mineAlexandra Mihaela: ai intelesAlexandra Mihaela: ?POLAND .: POLAND .: esti ceva, AfroditaPOLAND .: dinaia ?Alexandra Mihaela: nu ba ratatuleAlexandra Mihaela: sunt o smeckeraAlexandra Mihaela: POLAND .: ok, la cat mai multeAlexandra Mihaela: tu cine p*m esti?POLAND .: candidozePOLAND .: ms.Alexandra Mihaela: taci dracuAlexandra Mihaela: deciAlexandra Mihaela: imi dai adminul sau nuAlexandra Mihaela: ?POLAND .: daca imi faci blow jobPOLAND .: cand vreau euPOLAND .: Alexandra Mihaela: nuPOLAND .: POLAND .: atunci ghinionAlexandra Mihaela: ai prietena din cate vadPOLAND .: ubitaAlexandra Mihaela: ubitaAlexandra Mihaela: sa-i zici lui m*-taAlexandra Mihaela: app,eu sunt din slatina,stii ca in slatina sunt cei mai mari smeckeriAlexandra Mihaela: nu?POLAND .: bvPOLAND .: Alexandra Mihaela: ai auzit de ELEODOR DE PLATINA?POLAND .: nu Alexandra Mihaela: pacat\Alexandra Mihaela: :sAlexandra Mihaela: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...59508&st=50POLAND .: m0arsh baPOLAND .: f*mPOLAND .: )Alexandra Mihaela: )POLAND .: nu ai ce face ? Alexandra Mihaela: nu
eleodor Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ULTRAS CE DE CENZURA Alexandra Mihaela: BUNA Dragos U*L*T*R*A*S ™: buna Dragos U*L*T*R*A*S ™: cine esti ? Alexandra Mihaela: probabil ca nu ma stii...dar oricm,vreau sa te rog cea Alexandra Mihaela: ceva Dragos U*L*T*R*A*S ™: ce ? Alexandra Mihaela: uite Alexandra Mihaela: eu sunt o playeritza mai veche de pe lm Alexandra Mihaela: de pe cr mai exacat Alexandra Mihaela: care acum a revenit Alexandra Mihaela: si ma intrebam daca vrei sa-mi dai mie adminul Alexandra Mihaela: tau Dragos U*L*T*R*A*S ™: Dragos U*L*T*R*A*S ™: nu Alexandra Mihaela: de ce? Dragos U*L*T*R*A*S ™: pentru ce iti trebuie tie ? Alexandra Mihaela: asa vreau eu Alexandra Mihaela: ce m* ma interoghezi tu pe mine? Dragos U*L*T*R*A*S ™: Dragos U*L*T*R*A*S ™: asa mi se scoala Alexandra Mihaela: ce? Dragos U*L*T*R*A*S ™: daca vrei admin pune mana si fai cerere Alexandra Mihaela: am facut cerere si nimic Alexandra Mihaela: vb in m* tu cu cinva Dragos U*L*T*R*A*S ™: si ce g* ma injuri ? Dragos U*L*T*R*A*S ™: f*m Alexandra Mihaela: taci in *m Dragos U*L*T*R*A*S ™: taci f*m Alexandra Mihaela: ca te stiu Alexandra Mihaela: esti Alexandra Mihaela: din cr Dragos U*L*T*R*A*S ™: si tu nu te stiu Alexandra Mihaela: sa vezi ca te sparg Alexandra Mihaela: f*m Dragos U*L*T*R*A*S ™: tu cine p*m esti ? Alexandra Mihaela: de agarici Dragos U*L*T*R*A*S ™: Alexandra Mihaela: f**m Alexandra Mihaela: bagamias p**a in m*ta Alexandra Mihaela: de ratat Dragos U*L*T*R*A*S ™: taci in g* Alexandra Mihaela: sa vezi omor ce iti iei Dragos U*L*T*R*A*S ™: ia sa te vad Alexandra Mihaela: f*m Dragos U*L*T*R*A*S ™: cine oi fii tu de imi iau eu omor ? Dragos U*L*T*R*A*S ™: Alexandra Mihaela: f** de slabanog Alexandra Mihaela: ce crezi ca nu te stiu? Alexandra Mihaela: bagamias p*la in m*ta Alexandra Mihaela: de ratat Dragos U*L*T*R*A*S ™: cine p*m esti ma ? Alexandra Mihaela: ba tu nu vb cu miena sa Alexandra Mihaela: ca tte rup Alexandra Mihaela: numai eu am voie sa te injur Dragos U*L*T*R*A*S ™: ia rupema f*m Dragos U*L*T*R*A*S ™: bagamias p*la in m*ta Alexandra Mihaela: ff*m Alexandra Mihaela: de ratat Alexandra Mihaela: BAAAA EU SUNT DIN SLATINA,AI IDEE CINE E DIN SLATINA? Alexandra Mihaela: SUNT CEI MAI TARI SMECKERI Alexandra Mihaela: BA RATATULE Dragos U*L*T*R*A*S ™: o tara Dragos U*L*T*R*A*S ™: pardon Alexandra Mihaela: AI AUZIT DE ELEODOR DE PLATINA Dragos U*L*T*R*A*S ™: un SAT Alexandra Mihaela: ? Dragos U*L*T*R*A*S ™: Dragos U*L*T*R*A*S ™: f*m Alexandra Mihaela: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=259508 Alexandra Mihaela: HAHAHA Alexandra Mihaela: RATULE Alexandra Mihaela: )))))))))))))))))))) Dragos U*L*T*R*A*S ™: Dragos U*L*T*R*A*S ™: te`ai pus pe glume ? CA LA USA CORTULUI ))))))))))))