mogul Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 casa cu 3 camere >.> (de dormit & living) , 1 baie , 1 hol , 1 curte de aprox 5 arii :P , intrun cartier numa de case fara nici un bloc nu este voie construierea :P , ps am locuit si la bloc dar .... casa ftw
qasi Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 bloc :( dar sper ca intr-o zi o sa castig la loto si imi fak o casa mare (fff mare) cu piscina si o sa ma mut cu parintii si bunicii si o sa am propria mea parte de casa cu dormitir, baie cu jacuzzi (cu TV incorporat), si o sala cu 3 calcuri si 2 leptopuri si o gradina plina cu flori si 5 catelushi dragutzi (ceea ce imi doresc de mult). :wub: si dak mai raman bani nu strica o mica limuzina... cu 18 usi pe o parte (nu e nimic ca n-am carnet invatz io pana la urma ) :wub: nu-i asa ca suna frumos =))
IoNutzZ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 o sa castig la loto si imi fak o casa mare (fff mare) cu piscina si o sa ma mut cu parintii si bunicii si o sa am propria mea parte de casa cu dormitir, nu-i asa ca suna frumos =)) Si de ce nu sa ai o casa doar pentru tine ? OT: @Casa dar vreau la bloc ;D
Dropkillerz Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 @Casa ...as vrea sa ma mut la bloc dar singur