Jump to content
iReaLRauL

Scrisoarea către Moş Crăciun a fost omologată record mondial

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Reprezentanţii World Records Academy au certificat, ieri, recordul mondial pentru cea mai lungă scrisoare dedicată lui Moş Crăciun. Epistola are 413 metri lungime şi a fost scrisă de 2.110 copii din opt şcoli braşovene.

Practic, scrisoarea poate înconjura cu uşurinţă orice teren de fotbal şi tot nu s-ar termina. ?Epistola acoperă o suprafaţă totală de 100 de metri pătraţi, acest lucru fiind foarte important în cazul în care cineva ar încerca să depăşească acest record folosindu-se de o rolă de hârtie mai îngustă", a declarat Gabriela Botici, purtătorul de cuvânt al Regionalei de Poştă Braşov, cea care a venit cu ideea realizării unui astfel de record.

Doua eleve vor merge la Moşu acasă

Scrisoarea a fost compusă de 2.110 elevi din 8 şcoli braşovene. Aceştia au fost recompensaţi cu cadouri, însă, pe deasupra fiecare a avut şansa de a ajunge acasă la Moş Crăciun. ?Fiecare copil care a scris la această scrisoare a primit un număr de ordine care a fost introdus în calculator pentru tombolă. Azi, calculatorul a extras două numere dintre cele 2.110: 1731 şi 496. Acste numere aparţin elevelor Diana Stanca, de 12 ani, de la Şcoala 22, respectiv Anca Georgiana Pavel, 12 ani, de la Şcoala 5. Ele vor beneficia de o excursie la Rovaniemi, în Finlanda, pentru a vizita casa lui Moş Crăciun", a precizat Botici.

Cele două fetiţe vor pleca în Laponia în seara zilei de 26 decembrie, şi vor ajunge acasă la Moş Crăciun a doua zi la amiază. Ei vor sta de vorbă cu Moşu pentru a vedea ce crede el despre acest record.

Restul pozelor le gasiti aici

Posted

de ce sa te chinui sa scrii toate tampeniile pe sute de metrii de foaie cand cu 2 cuvinte poti sa termini...

Vreau Tot.

iti dai seama ca daca mosul ar citi o astfel de scrisoare nu mi-ar mai aduce mie cadouri?

oricum am mai adaugat un record mondial romanesc :)

Posted

Pe de-o parte mi se pare trist, adica copiii probabil chiar s-au amagit scriind acea scrisoare, si dupa ce primesc? Traim in Romania, suntem in mijlocul crizei financiare, probleme peste tot si ei scriu scrisori in care cer 10K cadouri si primesc... daca primesc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...