Jump to content
Dani

Khan Shatyry, un complex modern in Kazhakstan

Recommended Posts

Posted

Khan Shatyry este un complex ultra-modern in constructie pentru orasul Astana, Kazhakstan. Constructia va cuprinde magazine, cafenele, restaurante, centre spa, sali de forta si chiar parcuri interioare. Ceea ce m-a impresionat cel mai tare este forma conica si turnul de 150 de metri. Proiectul va fi finalizat in iulie 2009. Mai multe pe site oficial.

Imagine IPB

Mai multe poze AICI

Posted

In cati ani oare se fac si la noi centre dinastea?

In momentul in care beneficiarii de la noi nu o sa mai fie asa de disperati si o sa inteleaga ca mai conteaza si estetica nu numai folosirea la maxim a indicilor urbanistici. Arhitecti capabili sunt si la noi insa de cele mai multe ori sunt obligati sa respecte dorintele (de cele mai multe ori prostesti) ale beneficiarilor.

Posted

splendid, bravo lor

Ma mir insa de o tara ca teoretic este sub romania (vezi documentare tv + Borat) sa faca asa ceva si la anu' sa fie gata. pai ce stiam noi despre ei arata ca o ingramadire de triburi de beduini si crescatori de iaci si capre. :blink:

Posted

splendid, bravo lor

Ma mir insa de o tara ca teoretic este sub romania (vezi documentare tv + Borat) sa faca asa ceva si la anu' sa fie gata. pai ce stiam noi despre ei arata ca o ingramadire de triburi de beduini si crescatori de iaci si capre. :blink:

Asa credeam si eu, ca sunt o tara de inapoiati :) .

Posted

Destul de original, :D...cum unii straini au impresia ca Romania este o tara ..de tigani desi nu e, nici eu n-am crezut ca e posibila o asemenea constructie in Kazhakstan.

Posted

ooo frumos domne , nu ai ce sa spui....ma bucur pentru cei ce or sa treaca pe akolo... :dance: se pare ca Romania e sub Kazhakstan nu invers...nu?? =))

:roflag:

Ma, adevaru` e ca, mai bine stai in Romania. Poate daca vine sfarsitul lumii mai traim pentru ca Romania e cu multi ani in urma :)) . Glumeam, nu ca nu ar fi adevarat, dar ... :))

Oricum e ceva de vis :).

:roflag:

Posted

daca acum si tarile cu popor de evul mediu,sau mai rau,ne ajung din urma..apoi e clar #-o #-o #-o :banghead:

daca acum si tarile cu popor de evul mediu,sau mai rau,ne ajung din urma..apoi e clar #-o #-o #-o :banghead:

ON: dar asa imi place cum arata mall`u :> :> :> :crazy:

Posted

in urma cu circa 15 ani vedeam f des autocare pline cu turisti din Kazhakstan care vindeau tot felul de produse prin bazar....ceea ce am remarcat in privinta lor sant 2 aspecte : aveau fata specifica rasei mongole ten masliniu si ....f mult aur pe care dealtfel il si vindeau (deci nu erau chiar niste saraci), fiind niste negusori foarte abili :> ...

o.t. genul acesta de constructii nu il realizeaza in mod obligatoriu locuitorii acelei tari ci cineva care pe baza unor studii constata ca exista posibilitatea ca investitia pe care ar face-o si-ar amortiza-o din chiriile sau vanzarea spatiilor interioare mall-ului...

p.s. se pare ca Kazhakstan este si o tara cu importante resurse petroliere, asfel nu e exculs sa aiba si ei un Dinu Patriciu al lor :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...