Ahilosu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Zoso.ro, NwRadu.ro, Arhiblog.ro, dono.ro, subiectiv.com si inca vreo 3-4.
Lexa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 cred ca gandesti ca o pitzipoanca ) Nu gandesc ca nimeni. Gandesc asa cum cred de cuviinta. Spre deosebire de altii, gandesc singura, nu stau cu nasul dupa turma si sa mananc orice rahat mananca si ei. Se numeste personalitate, daca stii ce e aia. Cred ca mai ai nevoie de cativa ani pentru a ti se inradacina putintica logica in capsorul tau, dar si putina minte... desi unii la o varsta indeajuns de mare, gandesc la fel ca tine... LE: pentru a pastra o limita de OT, dono.ro mi se pare un blog bun pentru a pierde vremea.
Diabolik_01 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 3)-Mircea Badea-NwRadu-Vdc (Nu prea e blog)Pisipoanca , copiat .
warlord87sfu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ce inseamna cel mai bun blog romanesc?In primul rand, ar trebui comparate pe domenii pentru ca nu poti compara un blog de sport cu unul gen pitzipoanca.Urasc gunoaiele precum zoso, arhi, andressa, phoebs etc.Uneori mai citesc dono.ro. O data la o luna.
Guest pisicuta Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ce inseamna cel mai bun blog romanesc? In primul rand, ar trebui comparate pe domenii pentru ca nu poti compara un blog de sport cu unul gen pitzipoanca. Urasc gunoaiele precum zoso, arhi, andressa, phoebs etc. Uneori mai citesc dono.ro. O data la o luna. pai am precizat evetual pe categorii ... vad ca unii nu se despart de la TOP 10 ZE TOP si ma mir ca mai exista cineva ca tine caruia sa-i displaca blogurile de care zici Nu gandesc ca nimeni. Gandesc asa cum cred de cuviinta. Spre deosebire de altii, gandesc singura, nu stau cu nasul dupa turma si sa mananc orice rahat mananca si ei. Se numeste personalitate, daca stii ce e aia. Cred ca mai ai nevoie de cativa ani pentru a ti se inradacina putintica logica in capsorul tau, dar si putina minte... desi unii la o varsta indeajuns de mare, gandesc la fel ca tine... LE: pentru a pastra o limita de OT, dono.ro mi se pare un blog bun pentru a pierde vremea. iar pentru lexa posibil sa te fi afectat prea mult dono.ro cu teme de gen gunoaiele din mintea ta ?!
Dani Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 bobbyvoicu.ro si deceblog.net din categoria bloagelor de top.. arhi si zoso ar fi bloggeri oky daca ar lasa impresiile acasa@cat despre pitipoanca.ro nu vad care e problema.. asa cum bloggerii de top scriu cam toti despre aceeasi chestie (ex stolojan si boc) pot si cei de mai jos sa-si faca blog intr-un domeniu existent (monden sau cocalari).. e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea atata timp cat nu copiaza un articol sau o poza.. daca se copiaza trebuie sa se puna sursa iar daca se traduce un txt din engleza in romana cu alta cuvinte atunci nu e musai.. pui sursa eventual din respect..
warlord87sfu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 sa te mire? de ce? respectivii sunt formatori de opinie sau ce?sau acum la romani da bine daca iti gasesti un loc in care sa arunci cu rahat in toti?de bloguri gen pitzipoanca, cocalari sau mai stiu eu ce sunt satul.o simpla cautare pe haifaiv da mai multe rezultate decat sa privesti pe ce trimit altii pe mail ca sa apara pe acele site-uri.romanul e dornic sa vada trafic, sa vada cum intra lumea.
Lexa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 pai am precizat evetual pe categorii ... vad ca unii nu se despart de la TOP 10 ZE TOP si ma mir ca mai exista cineva ca tine caruia sa-i displaca blogurile de care zici iar pentru lexa posibil sa te fi afectat prea mult dono.ro cu teme de gen gunoaiele din mintea ta ?! Eu sunt de acord sa facem un debate, sa vedem: "pitipoanca de mine" versus "o neintegrata social, care nu are o ocupatie". Ce zici, te bagi :)? You`re going down missy, nu forta limita... ipocritii si falsitatile ca tine fac o societate de tot rahatul, nu prostii si incultii. romanul e dornic sa vada trafic, sa vada cum intra lumea. Da... e uimitor cat se poate injosi ca sa faca rost de traficul dorit (eu o consider o josnicie, o astfel de fapta).
NoComment Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 si dintr-o data s-a transformat intr-un subiect de cearta dintre 2 pitipoance :lol:@on : blog-uri ? o prostie ...@@ chiar simteai nevoia sa dai reply warlord a ? am sa tac cand vreau ... nu cand vrei tu ;) Have a nice day !!
warlord87sfu Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 si dintr-o data s-a transformat intr-un subiect de cearta dintre 2 pitipoance :lol:@on : blog-uri ? o prostie ...exact cum zice si nickname-ul tau -> No Comment. Thx.
Dani Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 si dintr-o data s-a transformat intr-un subiect de cearta dintre 2 pitipoance :lol:@on : blog-uri ? o prostie ...asa mi s-a parut si mie la inceput :) dar cand vezi cat se poate castiga din online ramai masca.. mai ales bloguri ca si problogger.net, shoemoney.com sau perezhilton.com samd (si mai precis cam 100 000 euro pe luna)@daca faci cu cap iti iese.. daca nu poti s-o faci si din placere..
Lancelot Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 termianti cu tampeniile si atacurile personale:) nu am chef sa dau suspenduri si pe aici
Ahilosu Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ' date='Dec 16 2008, 20:57' post='3306277']asa mi s-a parut si mie la inceput :) dar cand vezi cat se poate castiga din online ramai masca.. mai ales bloguri ca si problogger.net, shoemoney.com sau perezhilton.com samd (si mai precis cam 100 000 euro pe luna)@daca faci cu cap iti iese.. daca nu poti s-o faci si din placere..De unde atata 100.000 de mii ma? Michael Arrington, cel care are techcrunch.com, cel mai bun blog din lume (cam 1.000.000 de page impresions/zi) are un venit de cam 8.000 DOLARI/luna. Da, siteul are venituri de vreo 25.000, dar sunt mai multi editori.
b1ackic3 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 atunci de ce nu am auzit de el ? si de perez hilton am auzit ? si credema sunt pe net mai mereu si nu pe messenger ma refer . LE : 17 Comments 6 comments lol pe perezhilton ala avea omu cate 600 de commenturi fii serios ma cum sa fie ala cel mai bun website .
Ahilosu Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 http://www.twingly.com/top100?lang=ZeList american.Esti naiv, netul nu se rezuma la perezhilton sau alt site ilustru. Pe perez sunt atat de multe comentarii pentru ca 1/10 vizitatori lasa un comment. Imagineaza-ti ce ar insemna ca pe techcrunch sau orice alt site din reteaua gawker (lifehacker, jalopnick, gawker.com) sa lase 1/10 din vizitatori un comentariu. Ar insemna 100.000 de comentarii pe articole. Si da, daca nu ai auzit de niciunul din site-urile de mai sus, clar ai stat degeaba "pe net mai mereu"ps daca Mircea Badea are cate 200 de comentarii la un post, inseamna ca e un blogger de succes? Ca face bani din asta?
Dani Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 De unde atata 100.000 de mii ma? Michael Arrington, cel care are techcrunch.com, cel mai bun blog din lume (cam 1.000.000 de page impresions/zi) are un venit de cam 8.000 DOLARI/luna. Da, siteul are venituri de vreo 25.000, dar sunt mai multi editori. pai binenteles ca m-am referit veniturile pe site si nu la editori.. si iti zic eu ca au mai mult decat declara.. stai tu linistit.. si n-am zis ca alea ar fi cele mai bune ci unele dintre cele mai bune si mai citite.. atunci de ce nu am auzit de el ? si de perez hilton am auzit ? si credema sunt pe net mai mereu si nu pe messenger ma refer . LE : 17 Comments 6 comments lol pe perezhilton ala avea omu cate 600 de commenturi fii serios ma cum sa fie ala cel mai bun website . am zis eu ca e cel mai bun website? eu am zis ca e foarte bun, foarte vizitat si are venituri enorme pentru un blog.. e cel mai bun blog de monden din Europa :) si cred ca si din lume http://www.twingly.com/top100?lang= ZeList american. Esti naiv, netul nu se rezuma la perezhilton sau alt site ilustru. Pe perez sunt atat de multe comentarii pentru ca 1/10 vizitatori lasa un comment. Imagineaza-ti ce ar insemna ca pe techcrunch sau orice alt site din reteaua gawker (lifehacker, jalopnick, gawker.com) sa lase 1/10 din vizitatori un comentariu. Ar insemna 100.000 de comentarii pe articole. Si da, daca nu ai auzit de niciunul din site-urile de mai sus, clar ai stat degeaba "pe net mai mereu" ps daca Mircea Badea are cate 200 de comentarii la un post, inseamna ca e un blogger de succes? Ca face bani din asta? @mai sunt destule bloguri foarte bune ca si yankodesign.com, gizmodo.com samd @daca n-a auzit de nici unul atunci e clar @Mircea Badea are comentarii multe pentru ca e "vedeta" din Romania si nicidecum ca scrie ca lumea..
Ahilosu Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 ' date='Dec 17 2008, 11:47' post='3307782']pai binenteles ca m-am referit veniturile pe site si nu la editori.. si iti zic eu ca au mai mult decat declara.. stai tu linistit.. si n-am zis ca alea ar fi cele mai bune ci unele dintre cele mai bune si mai citite.. Cum sa nu le declare? Ce, e in Romania? Acolo daca nu declari veniturile la Fisc si daca nu-ti platesti datoriile, pe langa ca faci inchisoare, ti se mai iau si toate bunurile pe care le-ai acumulat in perioada in nu ti-ai platit taxele.Cele mai citite inseamna automat cele care fac cei mai multi bani. Cele mai bune, nu inseamna automat cele mai citite, iar daca nu sunt cele mai citite, nu inseamna nimic.
Dani Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Cum sa nu le declare? Ce, e in Romania? Acolo daca nu declari veniturile la Fisc si daca nu-ti platesti datoriile, pe langa ca faci inchisoare, ti se mai iau si toate bunurile pe care le-ai acumulat in perioada in nu ti-ai platit taxele.Cele mai citite inseamna automat cele care fac cei mai multi bani. Cele mai bune, nu inseamna automat cele mai citite, iar daca nu sunt cele mai citite, nu inseamna nimic.si tu stii exact cat declara ei la Fisc si cat anunta pe site sau la prieteni? Sa fim seriosi (eu la asta ma refeream, nu la declarari la Fisc)e ca si cum ti-as zice eu ca am venit de 1000 de euro pe luna iar eu am de fapt 2000 si nu vreau sa ma dau mare
ArthoN Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Citesc numai PiticiGratis.com in ultima vreme.
M0rtix Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 eu citesc: zoso.ro mihaibendeac, curvette.ro ahilosu.ro(1 data la sapt) arhi.ro si paginademedia.ro
Ahilosu Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 ' date='Dec 17 2008, 16:34' post='3308530']si tu stii exact cat declara ei la Fisc si cat anunta pe site sau la prieteni? Sa fim seriosi (eu la asta ma refeream, nu la declarari la Fisc)e ca si cum ti-as zice eu ca am venit de 1000 de euro pe luna iar eu am de fapt 2000 si nu vreau sa ma dau marese vede ca nu stii nimic despre Arrington si compania. La ei tocmai asta e ideea, sa fie cel mai bun, sa arate ca au cel mai mult (asta pe langa faptul ca da, trebuie sa declare tot la fisc, pentru ca, repet, nu e ca la noi).
Guest pisicuta Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Eu nu inteleg cum ziceti voi asa pe direct ca www.pisipoanca.com e plagiat . Ca exista sute alte siteuri da, nimeni nu zice ca nu ar exista, dar plagiat inseamna sa copii poze, comentarii tot de pe un singur alt site. Chiar daca s-ar copia tot ce e mai bun de pe mai multe alte siteuri chiar si asa ar fi ok si nu un plagiat. Oricum eu una cel putin ce poze am vazut pe pisipoanca nu prea am mai vazut pe alte siteuri mai consacrate.Asa ca mai usor cu comentariile rautacioase, eu cel putin sunt foarte incantata de ceea ce vad pe acolo, de aia am si adoptat semnatura :PDaca nu va convine pur si simplu vizitati altceva nu ? Simplu !P.S. NU doream sa starnesc conflicte :error:
frankie Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 nu am citit prea multe blog-uri facute de romanasi, dar pe care le-am citit s-au dovedit a fi jurnale online ale unor frustrati care trebuia sa-si scrie of-ul undeva
Guest C0cean Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cel mai bun blog este cel a lui Mihai Bendeac ! Totusi mie nu imi plac blogurile in care proprietarii scriu numai despre ce le place si nu , ce-au mai facut ( nu dau nume ) ! Imi plac blogurile in care citesti de drag , subiecte despre viata , mod de trai , chestii , abureli ! PS : Am avut si eu in 2005 un blog si am primit premiul pentru Cel mai informativ blog la BlogFest !
eleodor Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Eu nu inteleg cum ziceti voi asa pe direct ca www.pisipoanca.com e plagiat . Ca exista sute alte siteuri da, nimeni nu zice ca nu ar exista, dar plagiat inseamna sa copii poze, comentarii tot de pe un singur alt site. Chiar daca s-ar copia tot ce e mai bun de pe mai multe alte siteuri chiar si asa ar fi ok si nu un plagiat. Oricum eu una cel putin ce poze am vazut pe pisipoanca nu prea am mai vazut pe alte siteuri mai consacrate. Asa ca mai usor cu comentariile rautacioase, eu cel putin sunt foarte incantata de ceea ce vad pe acolo, de aia am si adoptat semnatura :P Daca nu va convine pur si simplu vizitati altceva nu ? Simplu ! P.S. NU doream sa starnesc conflicte :error: nu,dar ideea e furata alta metoda de a0ti face reclama nu ai gasit? Cel mai bun blog este cel a lui Mihai Bendeac ! Totusi mie nu imi plac blogurile in care proprietarii scriu numai despre ce le place si nu , ce-au mai facut ( nu dau nume ) ! Imi plac blogurile in care citesti de drag , subiecte despre viata , mod de trai , chestii , abureli ! PS : Am avut si eu in 2005 un blog si am primit premiul pentru Cel mai informativ blog la BlogFest ! Vezi ca na-i se scrie n-ai imi imaginez ce premiu ai primit tu...