Jump to content
Guest pisicuta

Cel mai bun blog

Recommended Posts

Guest pisicuta
Posted

Care credeti ca este cel mai bun blog romanesc ??? Postati categorii, pareri, idei regasite si impartasite, eventual linkuri :comp1:

Posted

ok, toata lumea e de acord ca e naspa, o copie ieftina facuta intr-o zi plictisitoare de sambata? eu l-as da jos in locul lui/ei sau l-as transforma intr-un web shop pentru jucarii sexuale :wub:

Posted

dupa parerea mea cel mai interesant este coolest concepts

Posted

Au aparut prea multe blog-uri,cum a fost si un mic sondaj pe aici,sa ai un blog a devenit o moda,un trend.

App chestia cu pisipoanca :pottytrain2: Cam urat din partea ta ;) Tot mai multe site-uri gen pitzipoanca si cocalari apar. Tot alea 2 raman "initiatoarele" ;)

Guest pisicuta
Posted

de ce te uiti la pro tv, antena, realitatea sau otv prietene daca TVRul a aparut primul pe piatza aaa ?

de ce bei coca cola, ceai etc etc daca PEPSI a fost primul pe piata in romania ?

de ce de ce de ce ?

ti-am dat asa niste idei cum ca daca nu iti place nu te uiti si gata nu-mi zi tu mie ca e plagiat sau mai stiu eu ce ...

apropo nici nu e al meu dar mi se pare super tare ! la pitzipoanca nici macar nu merg linkurile la pozele vechi la cocalari la fel

Posted

Total neinteresant blog-ul pe care incerci sa-l promovezi, pisicuta... ( nu spune ca nu o faci, pentru ca asa e; mascat, nemascat, ii faci reclama :) ). Majoritatea pozelor sunt comentate total absurd. Cred ca fiecare dintre noi avem poze in care ne mai prostim, sau pur si simplu asa ne-a prins in poza... Am o mica intrebare: Cine crezi ca sunt cei de aratat cu degetul? Cei care fac site-uri de genul, sau cei din poze?

Guest pisicuta
Posted

cred ca gandesti ca o pitzipoanca :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...