Jump to content
Dani

Cu Minute Glass te trezesti sigur

Recommended Posts

Posted

Am gasit un concept care m-a impresionat total si m-a facut sa mi-l doresc enorm =)) . Este vorba de Minute Glass, paharul alarma cu care te trezesti sigur cand trebuie. De ce zic asta? Dimineata acest gadget va suna pe postul vostru favorit de radio si nu se va opri pana cand nu va sculati din pat si il scuturati in de-ajuns pentru a avea energie si pentru a doua zi. Nu are nevoie de baterii si merge cu ajutorul inductiei magnetice, pe care v-am explicat-o mai sus. E clar, daca eu ma trezesc si scutur de ala sigur nu ma mai culc la loc =)) . Prea tare conceptul!

Imagine IPB

Restul pozelor

Posted

pai..asta ce sa ma trezeasca..ca o sa ma adoarma mai rau :)) si`asa ca zice mama ca mai adorm cu radio`u deschis :)) e bun asta..oare cat de tare poa` sa fie volumu? :-?

Au am spart 2 telefoane pana acum din cauza alarmei xD. Nu stiu cat de tare poate sa cante cutiuta aia..Doar daca nu vine un un 5+1 incorporat.. In fine, ma trezeste rpd daca incepe sa cante manele..O sa vars :-&

Posted

Daca nu il auzi la timp?

Atunci tzeapa :D

Am avut 2 ceasuri cu alarma anu trecut, si le-am spart intr-un interval de 2 saptamani pe fiecare din ele. Nu suport sa ma trezeasca o alarma sau ceva de genu, tiuie ori papagalu ori imi da tata trezirea ^_^.

PS: Daca e pe programul preferat, si daca sunt melodii care iti plac, si alea te ajut sa dormi? :rofl1:

Posted

Au am spart 2 telefoane pana acum din cauza alarmei xD. Nu stiu cat de tare poate sa cante cutiuta aia..Doar daca nu vine un un 5+1 incorporat.. In fine, ma trezeste rpd daca incepe sa cante manele..O sa vars :-&

aoleu..atunci daca ar canta acea "muzica culta" :angry1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp2: il arunc direct in toaleta sau p geam fie sa se strice :comp1:

Posted

mie doar principiul de functionare mi se pare interesant :right:

prefer sa programez telefonul sa sune cu repetitie la un minut decat sa ma trezesc "stresat" de un obiect pe care sa-l "scutur" #-o

Posted

shake it Baby !!!

U-haaa !

:lol:

De-acu dupa ce ma trezesc, cu chiu cu vai, mai trebuie sa scutur si alarma sa se opreasca :D .. not good for me

Posted

Paharutu' asta nu e in stare sa scoale nici o musca :)) ! Pot sa-mi bag telefonul intr-un pahar .. pun alarma un post de radio (chiar pot) si zic ca am Minute Glass ! :>

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...