Dani Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Oficialii UE declara ca sunt siguri ca transportul marfurilor va creste cu aproape 50% pana in 2020. Stiu cat de greu e sa traversezi toata Europa avand o incarcatura importanta la bord asa ca suedezii de la Volvo s-au gandit la un proiect super interesant care chiar cred ca va prinde viata. La ce s-au gandit? La niste coridoare verzi de-a lungul autostrazilor pe care vor avea dreptul sa circule doar camioanele. Cica se va reduce numarul acestora si se va mari capacitatea de incarcare a unui camion. Se vor adauga sisteme de ultima ora care ii va ajuta pe soferi sa-si gestioneze mai bine combustibilul si sa aiba o viziune mai buna asupra traficului. Noa asta da proiect si sper sa-l adoptam si noi, dupa ce terminam autostrazile . Oricum minunata idee si sper din tot sufletul sa se puna in aplicare. Restul pozelor
Stargate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pun pariu ca in tarile nordice se va intampla asa ceva chiar din anii imediat urmatori...mai spre romania...no commentP.S. desi nu stiu zau cat de bucurosi vor fi cetatenii sa le treaca zilnic convoaie de tir-uri prin preajma cladirilor: poluare fonica si a aerului; 2 factori majori care ar putea opri acest proiect.
Parazitu' Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 e un proiect destul de ambitios si bravo lor..cat despre noi ce sa mai zic...nu avem o autostrada ca lumea in tara.. -_- #nu suntem capabili sa ne ridicam din mizeria in care traim..cine investeste o sa aiba de castigat...
celmaislabaN Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 poate in cativa 10 de ani se va pune in aplicare, sau nu..evident noi n-o sa avem asa ceva
Denzel_Lsd Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 frumos proiect , normal ca noi nu o sa avem parte de el...nici in ruptul capului...., da hai...merge ,ca tot suntem invatati sa ne bucuram mai mereu numa de lucrurile pe care alti le au , iar noi nu...
Diabolik_01 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nu am reunsit sa construim cativa kilometri de autostrada si ne gandim la acest proiect?Ok :rofl1:
[IlluSioN] Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nu am reunsit sa construim cativa kilometri de autostrada si ne gandim la acest proiect? Ok :rofl1: exact .. sa asteptam sa se termine autostrada asta a noastra low buget
iReaLRauL Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nu am reunsit sa construim cativa kilometri de autostrada si ne gandim la acest proiect? Ok :rofl1: Ai dreptate .
IceMan Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Prin unele cartiere nu ai loc sa treci cu masina la cat de aglomerat si cate masini parcate aiurea sunt, dar vrei coridoare din alea? Plus chestia cu autostrazile ..
IoNutzZ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 'Dani date='Dec 11 2008, 01:47' post='3299152'] Noa asta da proiect si sper sa-l adoptam si noi, dupa ce terminam autostrazile . Oricum minunata idee si sper din tot sufletul sa se puna in aplicare. Nu dupa ce terminam,noi sa fim mai smecheri le facem acum cand inca le construim. Stiau astia de la noi ce stiau :lol:
nu ma cunosti Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ce vorbiti mai fratilor.. astia e la guvernare au facut 4 km de autostrada in 4 ani.. si credeti ca o sa se faca sute de km de banda special pentru camioane ? #-o
Glau Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 ' date='Dec 11 2008, 01:47' post='3299152'] sper sa-l adoptam si noi, dupa ce terminam autostrazile . Oricum minunata idee si sper din tot sufletul sa se puna in aplicare. Restul pozelor Da, bine spus... dupa ce terminam autostrazile la noi vesnic se repara autostrazile si niciodata nu se termina vreuna...ba din contra! #Proiectul e foarte ingenios, good job lor. :)
Calduramare Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 sa va spun o mica poveste a autostrazilor din romania ...Astazi una e gataMaine sparg alta care erea gataPoimaine o sparg pe aia care au facut-o prima ... si aja la nesfarsitON: daca ar putea sa faca ar fi super frumos
The DeaD HelL Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ' date='Dec 11 2008, 17:33' post='3300635']exact .. sa asteptam sa se termine autostrada asta a noastra low buget mare dreptate #-o