gigicarnat Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 He said: "Eggs were around long before the first chicken arrived. Of course, they may not have been chicken eggs as we see them today, but they were eggs." 2.asta credeau si religiosii acum cateva mii de ani . 3.pentru ca erai mai mic probabil. 4.probabil ca parintii tai erau niste alcoolisti , care credeau ca singura solutie e bataia . nu erau alcolisti iti spun eu tu nu ai luat nici o data o palma la fund ? sau ceva de genu??
sunny Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 De ce nu am si eu 100 milioane euro ? :pottytrain2: Va las in lumea voastra :-< :wacko:
b1ackic3 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 nu erau alcolisti iti spun eu tu nu ai luat nici o data o palma la fund ? sau ceva de genu?? nu si de la bataie la o palma la fund e diferenta mare , vezi cum te exprimi .
gigicarnat Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 nusi de la bataie la o palma la fund e diferenta mare , vezi cum te exprimi .bine cum spui tu daca ar fi fost alcolisti probabil eram infirm asa ca ai si tu grija cum te exprimi ca unora poate nu le place cum o faci si or sa te ia la injuraturi:)
BomB777 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 de ce nu sunt cainii la fel de destepti ca oamenii?
Guest megamanxel Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 cand eram mic(la gradinitza)am fost la baie la fete si mam ascuns dupa buda(era un loc mare acolo si puteam sa ma ascund).In baia respectiva a intrat o ft...si cum se pisa ea eu mam dus iam deshcis cracii si mam uitat la vagin :beer: dupaia ea ma intrebat dc ma uit la ea si am plecat.Acasa am intrebato pe maicamea:-MMMMMMMMAAAAAAAAAAAMMMMMMMIIIIIIIIIII cum se face ca cainii au putza la fel ca oameni?si dupaia-MAAAAAAMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIII dc fetele au vagin si baietii nu?evident ca maicamea mia tras acolo nishte explicatii filosofice ca dup ce leam asultat mam dus sa ma cac:D:) :beer: :blink: :banana2:
turbomaxim Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 cand eram mic(la gradinitza)am fost la baie la fete si mam ascuns dupa buda(era un loc mare acolo si puteam sa ma ascund).In baia respectiva a intrat o ft...si cum se pisa ea eu mam dus iam deshcis cracii si mam uitat la vagin :beer: dupaia ea ma intrebat dc ma uit la ea si am plecat.Acasa am intrebato pe maicamea:-MMMMMMMMAAAAAAAAAAAMMMMMMMIIIIIIIIIII cum se face ca cainii au putza la fel ca oameni?si dupaia-MAAAAAAMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIII dc fetele au vagin si baietii nu?evident ca maicamea mia tras acolo nishte explicatii filosofice ca dup ce leam asultat mam dus sa ma cac:D:) :beer: :blink: :banana2:Cred ca am vazut si eu filmu asta.... Damn man esti nebun :)