Sparky[SV] Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 de ce nu avem 3 'oaie? :rofl1: Exista Mos Craciun ? :despair:
Stargate Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 cine a inventat pt prima oara o inventie nemainventata pana atunci?
afroMAN Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ' date='Dec 24 2008, 21:12' post='3332567']:rofl1: Exista Mos Craciun ? :despair: Logic, doar ca nu are timp sa ajunga pe la fiecare, si ca sa nu fim dezamagiti, parintii ii tin locul .
iLoveCalifornia Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 De ce imi place cel mai mult coltul la paine
The Wizard Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 pentru ca in centru scuipa brutarul...de ce nu am chef de nimic?
afroMAN Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 pentru ca in centru scuipa brutarul...de ce nu am chef de nimic?pt ca ti`e lenede ce sughit? :sef:
The Wizard Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ca te barfeste/injura/vorbeste de tine unu...de ce la buc nu ninge si e cald ca primavara?
RAPTURE- Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 ca sa nu fie oltenii singurii care se duc la plaja iarna
4 Real Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Eu ma intrebam cum mama naibii intra Mos Craciun in casa, daca usa e incuiata, eu stau la 9 si, evident, horn nu exista.Ce ma mai intrebam... 1. de ce naiba le plac fetele baietilor mai mari?2. de ce nu vad niciodata berze cu copii in cioc?3. de ce se scrie "Sprite" si se citeste "Sprait"?4. de unde stie toata lumea ca 2+2=4? Ma gandeam ca toata lumea spune asa, dar nu inseamna ca e adevarat (intre timp, am acceptat "varianta oficiala")5. ce sa fac daca ma-ntalnesc cu un vampir?6. de ce n-am voie sa ma joc cu chibriturile? ("nu dau foc la nimic, pe cuvant!")7. in ce tari traiesc personajele din desenele animate?8. de ce nu pot sa fiu serif si sa am un cal-robot (cine a urmarit "Bravestarr" stie la ce ma refer)?Si multe altele care nu-mi vin acum in minte.
afroMAN Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Eu ma intrebam cum mama naibii intra Mos Craciun in casa, daca usa e incuiata, eu stau la 9 si, evident, horn nu exista. Ce ma mai intrebam... 1. de ce naiba le plac fetele baietilor mai mari? 2. de ce nu vad niciodata berze cu copii in cioc? 3. de ce se scrie "Sprite" si se citeste "Sprait"? 4. de unde stie toata lumea ca 2+2=4? Ma gandeam ca toata lumea spune asa, dar nu inseamna ca e adevarat (intre timp, am acceptat "varianta oficiala") 5. ce sa fac daca ma-ntalnesc cu un vampir? 6. de ce n-am voie sa ma joc cu chibriturile? ("nu dau foc la nimic, pe cuvant!") 7. in ce tari traiesc personajele din desenele animate? 8. de ce nu pot sa fiu serif si sa am un cal-robot (cine a urmarit "Bravestarr" stie la ce ma refer)? Si multe altele care nu-mi vin acum in minte. intra pe hota mai 1. mai sunt si exceptii :) 2. nu te`ai uitat unde trebuie. 3. engleza... 4. nu ma bag :D 5. n`ai ce sa te faci si nu exista vampirii :D anw, daca ti`e frica, ia usturoi dupa tine :D 6. o da, am patit`o si eu 7. pe unde apuca 8. pentru ca nu iti doresti cu adevarat asta @ ce raspunsuri inteligente
4 Real Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 intra pe hota mai 1. mai sunt si exceptii :) 2. nu te`ai uitat unde trebuie. 3. engleza... 4. nu ma bag :D 5. n`ai ce sa te faci si nu exista vampirii :D anw, daca ti`e frica, ia usturoi dupa tine :D 6. o da, am patit`o si eu 7. pe unde apuca 8. pentru ca nu iti doresti cu adevarat asta @ ce raspunsuri inteligente De ce naiba nu mi-ai spus toate chestiile astea cand eram mic? :cool2:
afroMAN Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 De ce naiba nu mi-ai spus toate chestiile astea cand eram mic? :cool2: poate pt ca nu ma nascusem... :P
Th3B0SS Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 de ce nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea anterioara?
Mousey Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ca lumea era ocupata sa vada ce cadouri le-a adus mosu... de ce nu am gasit nimic sub brad de craciun () ?
Velasquez Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 pentru ca nu a mai avut moshu` bani De ce ma cert cu prietena din cauza unor lucruri efectiv banale ? :-<
Linky Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 pentru ca nu a mai avut moshu` bani De ce ma cert cu prietena din cauza unor lucruri efectiv banale ? :-< inconpatibilitate (sper ca am scris bine)De ce nu curge whiskey in loc de apa la robinet?
14ALEX14 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ca sa nu fie oltenii singurii care se duc la plaja iarna Ai ceva cu oltenii?Eu ma intrebam mereu de ce cad dp bicicleta :(
Tudor95 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Cand eram mai mic...ma intrebam cand va veni sf Lumii ce vom face ? Dar nu cred ca ma va prinde sf lumii deoarece mor intr-o joi pe 16 in 2069
-HoneyBfly- Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Eu ma intrebam dak exista cu adevarat Bau`bau :(
turbomaxim Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ce simti cand faci sex... :)Cum poate un barbat sa iubeasca o singura femeie cand Romania e plina de "buncaciuni"De ce nu pot oamenii sa zboare....De ce vorbesc moldovenii romana ciudat...De ce u craiova este furata de arbitrii....
1234 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ce simti cand faci sex... :)Cum poate un barbat sa iubeasca o singura femeie cand Romania e plina de "buncaciuni"De ce nu pot oamenii sa zboare....De ce vorbesc moldovenii romana ciudat...De ce u craiova este furata de arbitrii....Da ardeleni de ce vorbesc romana ciudat , da bucuresteni dc vb romana ciudat da tu dc esti asa ciudat?
Lucian Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 sa nu ramanem mici.de ce nu avem 3 'oaie?ca n-ar mai fi simetricCum poate un barbat sa iubeasca o singura femeie cand Romania e plina de "buncaciuni"pai una e sa iubesti cu inima, alta e sa iubesti cu junioru