Guest stefteo21 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Probabil cand erati mici sau chiar si acum, va intrebati uneori niste lucruri total stupide, la care in schimb v-ar placea sa aflati ce zic ceilalati . Eu cand eram mic ma intrebam daca un om poate sa adoarma cu un ochi inchis si unul deschis, voi ?
POLAND Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ma tot intrebam daca chiar exista omu' apei ( ai mei tot ziceau sa nu ma apropiu de fatana ca ma trage jos ), daca exista omu' padurii, daca e adevarat ca daca te joci cu focul o sa faci pisu pe tine noaptea & shit xd
frankie Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 eu ma tot intrebam ce au fetele jos si ai aflat :D? sau inca te intrebi :D?
LuckyShot Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 eu ma intrebam cati samburi de mar trebuie sa mananc pentru a ramane gravida (nu mai tin minte de ce asociam nasterea cu samburii de mar)
Denzel_Lsd Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 pentru ca aveam un an cand Steaua castiga Liga Campionilor , de pe la 6 ani ma intreb daca voi mai trai vrodata ziua in care Steaua va castiga inca odata CL... fiind vorba de intrebari stupide , am impresia ca intrebarea pe care mi-o pun eu e mai mult decat retarda... :-? si le intrece si pe cele cu... nush ce exemplu sa dau......BIGFOOOT
Lucian Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 eu ma intrebam de ce avem buci :huh:adica...nu se putea doar o simpla gaura? :rofl1:
CDP Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 eu ma intrebam daca barza nu a obosit cand m`a adus tocmai din tarile calde de nu m`a scapat :crazy:
spriTewus Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 si ai aflat :D? sau inca te intrebi :D?:rofl2:Cand eram mic,erau mai multe intrebari pe care mi le puneam mai mereu. Ce inseamna sa fii virgin,cine este Dumnezeu,cum a aparut omul,de unde vin copii ? s.a.m.d.
Lancelot Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 yea..e ceva hmm constructiv aici?:)Am si eu una..ma intrebam daca nu ar fi mai potrivit acest topic la ..Comunitatea LM :)
StelistulRO Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 si ai aflat biggrin.gif? sau inca te intrebi biggrin.gif? am aflat de cand am bagat net
BomB777 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! De ce e soarele rotund si de ce e galben?
Guest lacrymosa Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 De ce putsa baietilor are piele creatza pe ea? P.S. am vazut la gradinitza cand facea un coleg pipi
Legacy Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 De ce putsa baietilor are piele creatza pe ea? P.S. am vazut la gradinitza cand facea un coleg pipi de mica erai perversa ? :D ON: ma intrebam cum arata "bau-bau"
bigfoot Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Eu ma intreb in fiecare zi daca exista bigfoot :-?
Guest [Coco][Scott] Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Eu ma intreb in fiecare zi daca exista bigfoot :-?Baga discovery channel ;)
iReaLRauL Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cand eram mic ma uitam la o telenovela si am vazut virgin. Si am intrebat-o pe maicamea dar nu mai stiu ce mi-a spus . Alte intrebari: -Cand treceam calea ferata, ma intrebat poate este vreun tren invizibil si treceam repede . -Faceam baie in mures, sub un pod si cand ma uram acolo pe un pilon dinala ma temeam ca poate nu vin crocodilii si ma suiam repede . -:))Tot cand eram mic, imi trecea prin gand, ma poate eu sunt alcineva decat toti oamenii din jurul meu si maicamea cu taicameo au cea mai mare putere si ma intrebam ca poat vor sa ma otraveasca ca sa ajung asa ma gandeam, un demon ca ei . Odata am tras`o pe maicamea de par o piscam de fata sa vad poate avea ceva pe fata si era un monstru . -Mai sunt si altele nu mai imi trec acum prin mite
Velasquez Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ma intrebam daca exista om sau va exista care intr-o viata sa acumuleze toate informatiile de pe planeta (cele interesante , nu ca gheorghe are 3 porci :) )
Guest lacrymosa Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 de mica erai perversa ? :D ON: ma intrebam cum arata "bau-bau" poi da...eram cam :D acum st cuminte :P on: dc atunci cand tati facea baie mami avea voie sa intre peste el si eu nu?
[k1ll] Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 de ce savarina e umeda? )))))))))))))))))))))))))))))) :rofl2: De ce? that is the question.