Jump to content
Parazitu'

[Ibrahim Dossey a decedat]

Recommended Posts

Posted

Ibrahim Dossey a decedat

InfoPortal - Marti, 9 Decembrie 2008

Portarul ghanez Ibrahim Dossey a decedat luni noaptea, la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti, a declarat jucatorul echipei Minerul Lupeni, Ionut Dragomir, transmite MEDIAFAX.

"M-a sunat sotia lui si m-a anuntat ca Dossey a murit. Sunt consternat. Probabil trebuia mutat din spital. Am facut degeaba campania umanitara in urma careia am strans 50.000 de lei pentru el", a spus Dragomir.

Managerul Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, Anca Buliman, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca Ibrahim Dossey a decedat marti dimineata, la ora 4.30.

Dossey a fost adus, luni, la Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, in coma, cu traumatism cranio-cerebral grav, a precizat Anca Buliman.

Ibrahim Dossey a fost grav ranit intr-un accident petrecut la 13 septembrie, pe DN 1, in apropierea localitatii Breaza. El a intrat in coma dupa ce a suferit un traumatism cranio-cerebral grav si o fractura craniana cu infundare. In accident au mai fost ranite doua persoane, o femeie in varsta de 30 de ani si un copil de 9 ani, care nu au avut probleme grave.

Dossey, in varsta de 36 de ani, a devenit jucator liber de contract in vara, cand si-a incheiat intelegerea cu Pandurii Targu Jiu, echipa la care a evoluat doua sezoane. Din cauza varstei inaintate, dar si a deselor probleme medicale, conducerea gruparii gorjene nu a mai dorit prelungirea contractului portarului ghanez.

Jucatorul ghanez a evoluat pentru prima oara in Romania la gruparea FC Brasov (2001-2003). A urmat apoi in vara anului 2003 un transfer la formatia Rapid Bucuresti, dar s-a intors dupa jumatate de sezon la FC Brasov, clubul cu care a ramas sub contract pana la finalul sezonului 2005/2006. In perioada cand era sub contract cu FC Brasov, ghanezul a fost imprumutat pentru jumatate de an la formatia Unirea Sanicolau-Mare. Dossey a evoluat apoi, pentru doua sezoane, la gruparea Pandurii Targu Jiu.

Pe prima scena a fotbalului romanesc Dossey a evoluat in 92 de partide, in vreme ce in liga secunda a disputat 37 de meciuri.

Sursa: InfoPortal.ro

R.I.P. .. a fost un om deosebit...si a lasat in urma o familie.. :( accidentele sunt tot mai frecvente si din pacate Dumnezeu nu iarta... :(

Guest cehyfangerrard
Posted

:( chiar imi placea de el de cand era la Rapid ...

Posted

Pacat de el a fost un jucator si un om special,atata timp cat a jucat la FC Brasov va spun ca a dovedit ca este un om cumsecade si nu unul imfumurat.Am avut ocazia sa iau si eu autograful lui cand FC Brasov a avut acel sezon minunat in urma caruia FC Brasov a ajuns in Cupa Uefa,lucru care in mare parte i se datoreaza prestatie sale.

:pray: R.I.P Dossey :((

Posted

' date='Dec 9 2008, 16:11' post='3293085']

Cand am citit titlul am crezut ca s-a intamplat ceva printr-un meci -_- anw RIP

Indiferenta sarcastica se cere in alte situatii, nu in asta... Pacat...

Posted

Indiferenta sarcastica se cere in alte situatii, nu in asta... Pacat...

daca ai fii in locul meu sa vezi cum te simti cand vezi titluri cu un fotbalist care a decedat ( stiu la cate riscuri ma asum cand intru pe teren ) te asigur ca nu ai vrea ca cineva sa iti dea quote si sa o faca pe " smartass " pe aici...

Guest <Raziel>
Posted

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

Guest [SPAMMERS]DjKooL
Posted

Dumnezeu sa-l odihneasca! Era un portar bun

Posted

' date='Dec 9 2008, 22:46' post='3294992']

daca ai fii in locul meu sa vezi cum te simti cand vezi titluri cu un fotbalist care a decedat ( stiu la cate riscuri ma asum cand intru pe teren ) te asigur ca nu ai vrea ca cineva sa iti dea quote si sa o faca pe " smartass " pe aici...

Eu cred ca a fost "cam" sarcastic raspunsul tau... Cred ca stiai destul de bine cine e Dossey, ce a patit si cum. Ce treaba are faptul ca tu, ca fotbalist, iti asumi unele riscuri intrand pe teren, cu quote de "smartass"? E o totala aberatie ce spui.

LE&PS: Scrie clar in titlu: Ibrahim Dossey (deci nu puteai sa crezi ca e vorba de altcineva).

Posted

Eu cred ca a fost "cam" sarcastic raspunsul tau... Cred ca stiai destul de bine cine e Dossey, ce a patit si cum. Ce treaba are faptul ca tu, ca fotbalist iti asumi unele riscuri intrand pe teren, cu quote de "smartass"? E o totala aberatie ce spui.

LE&PS: Scrie clar in titlu: Ibrahim Dossey (deci nu puteai sa crezi ca e vorba de altcineva).

Din respect..pentru ce a fost...ar fi frumos ca macar in acest topic sa nu va mai contrati..dati dovada de maturitate si respect.. -_- multumesc..

# Suporterii ii simt lipsa cu siguranta..era foarte apreciat acolo unde juca.. :|

Posted

Primul fotbalist care a vorbit deschis despre blaturi, un om exceptional. Fotbalul romanesc a mai pierdut o valoare, chiar daca nu era de origine romana, si-a jucat cariera in Romania.

Dumnezeu sa-l ierte!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...