Jump to content
iReaLRauL

Copil-sirenă născut la Braşov

Recommended Posts

Posted

O mămică a născut, ieri, la maternitatea din Braşov, un bebeluş sirenă.

Copilul a fost născut prematur, la 8 luni, şi cântărea 1,3 kilograme, fiind diagnosticat cu sindromul sirenomelie. Ultimul caz asemănător a fost înregistrat tot la Braşov, în urmă cu 90 de ani. Copilul, care nu avea sex, s-a născut cu picioarele lipite, cu opt degete. Bebeluşul nu avea organele interne Bebeluşul nu avea multe dintre organele interne şi a trăit numai o jumătate de oră. Părinţii copilului sunt de etnie rromă şi mai au un băieţel sănătos. Mama a fost la control în timpul sarcinii, însă nimeni nu a descoperit nici o malformaţie. Îngrozită, femeia nu a vrut nici măcar să îşi vadă copilul. Imagine IPB

Caz asemănător şi în Peru

Micuţa Milagros Cerron (foto) s-a născut cu sindromul copilului-sirenă în anul 2004, în Peru. Această malformaţie apare odată la 70.000 de naşteri, şi, în majoritatea cazurilor, cei afectaţi se sting din viaţă la puţin timp după naştere. Fetiţa din Peru, al cărei nume tradus din spaniolă înseamnă “miracol”, a supravieţuit, a fost operată şi acum are patru anişori.

SURSA

Posted

O_o Interesant..n'am mai vazut asa ceva. E posibil ca parintii sa fi fost rude, de s'a nascut acel copil cu malformatii? :-??

@ Foarte draguta fetita din imagine.. imi pare rau pentru ea

Posted

Nu cred că e fata din Braşov pentru că aceasta are păr deja, iar fata din Braşov a trăit doar o jumătate de ora :( .

EDIT: Mă îngrozeşte faptul că mama sa nu a vrut nici măcar să îşi vadă fetiţa.

Posted

am mai auzit de o asemenea malformaţie...este destul de rara :-?

Această malformaţie apare odată la 70.000 de naşteri, şi, în majoritatea cazurilor, cei afectaţi se sting din viaţă la puţin timp după naştere .

Posted

Nu cred că e fata din Braşov pentru că aceasta are păr deja, iar fata din Braşov a trăit doar o jumătate de ora :( .

EDIT: Mă îngrozeşte faptul că mama sa nu a vrut nici măcar să îşi vadă fetiţa.

geez, citeste tot postul, scrie ca fetita din poza este cea din peru, care a supravietuit...

in fine.. imi pare rau pentru ea, lasa ca maica-sa e rroma, probabil nici nu-i pasa de ea .

Posted

Deja sunt prea multe cazuri in care parintzii isi abandoneaza copii ... de parca nu ar fi sange din sangele lor ... se chinuie sa le dea viatza apoi il abandoneaza #-o chiar daca are ceva e tot copilul tau si chiar daca e dureros sal vezi langa tine suferind de diferite malformatzii sau boli ... merita sa luptzi pentru el

Guest stefteo21
Posted

in fine.. imi pare rau pentru ea, lasa ca maica-sa e rroma, probabil nici nu-i pasa de ea .

Wrong, parintii tigani tin foarte mult la copii lor.

PS: Nu sunt rrom :D

Posted

Această malformaţie apare odată la 70.000 de naşteri, şi, în majoritatea cazurilor, cei afectaţi se sting din viaţă la puţin timp după naştere .

nu neaparat , depinde de ce fel de gene au parintii ...

Din cauza cernobalului se intampla toate aceste anomali genetice.

:)) hai ca ai zis-o :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...