iReaLRauL Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 O mămică a născut, ieri, la maternitatea din Braşov, un bebeluş sirenă. Copilul a fost născut prematur, la 8 luni, şi cântărea 1,3 kilograme, fiind diagnosticat cu sindromul sirenomelie. Ultimul caz asemănător a fost înregistrat tot la Braşov, în urmă cu 90 de ani. Copilul, care nu avea sex, s-a născut cu picioarele lipite, cu opt degete. Bebeluşul nu avea organele interne Bebeluşul nu avea multe dintre organele interne şi a trăit numai o jumătate de oră. Părinţii copilului sunt de etnie rromă şi mai au un băieţel sănătos. Mama a fost la control în timpul sarcinii, însă nimeni nu a descoperit nici o malformaţie. Îngrozită, femeia nu a vrut nici măcar să îşi vadă copilul. Caz asemănător şi în Peru Micuţa Milagros Cerron (foto) s-a născut cu sindromul copilului-sirenă în anul 2004, în Peru. Această malformaţie apare odată la 70.000 de naşteri, şi, în majoritatea cazurilor, cei afectaţi se sting din viaţă la puţin timp după naştere. Fetiţa din Peru, al cărei nume tradus din spaniolă înseamnă “miracol”, a supravieţuit, a fost operată şi acum are patru anişori. SURSA
prince VEGETA Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Incredibil chiar nu credeam ca se poate
Narcisa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 O_o Interesant..n'am mai vazut asa ceva. E posibil ca parintii sa fi fost rude, de s'a nascut acel copil cu malformatii? @ Foarte draguta fetita din imagine.. imi pare rau pentru ea
iReaLRauL Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Nu cred că e fata din Braşov pentru că aceasta are păr deja, iar fata din Braşov a trăit doar o jumătate de ora :( .EDIT: Mă îngrozeşte faptul că mama sa nu a vrut nici măcar să îşi vadă fetiţa.
Denzel_Lsd Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 am mai auzit de o asemenea malformaţie...este destul de rara :-?
iReaLRauL Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 am mai auzit de o asemenea malformaţie...este destul de rara :-?Această malformaţie apare odată la 70.000 de naşteri, şi, în majoritatea cazurilor, cei afectaţi se sting din viaţă la puţin timp după naştere .
NoComment Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 doamne dumnezeule ... multe malformatii mai sunt pe pamantu` asta
Mayhem Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Incredibil, asa ceva nu am mai auzit, copil-sirena, saracu...
[IlluSioN] Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 nai auzit ca a murit? saracul ... lool da? i'mi pare rau nu am mai auzit de malformatie ca asta :(
preluare Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 o sa avem din ce in ce mai multe astfel de cazuri :crazy:
Calduramare Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 mi se pare cea mai nasoala malformatie ... dupa copilul sarpe bine inteles .... daca traia fetita asta ... va da-ti seama cat de bine ar fi stiut sa inoate? ) si cu ce viteza
Guest xyzzy Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Nu cred că e fata din Braşov pentru că aceasta are păr deja, iar fata din Braşov a trăit doar o jumătate de ora :( .EDIT: Mă îngrozeşte faptul că mama sa nu a vrut nici măcar să îşi vadă fetiţa.geez, citeste tot postul, scrie ca fetita din poza este cea din peru, care a supravietuit...in fine.. imi pare rau pentru ea, lasa ca maica-sa e rroma, probabil nici nu-i pasa de ea .
Leonex Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Deja sunt prea multe cazuri in care parintzii isi abandoneaza copii ... de parca nu ar fi sange din sangele lor ... se chinuie sa le dea viatza apoi il abandoneaza #-o chiar daca are ceva e tot copilul tau si chiar daca e dureros sal vezi langa tine suferind de diferite malformatzii sau boli ... merita sa luptzi pentru el
ratseloP Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Evident, suntem romani, de ce ne miram ca a abandonat-o ? Doar cand e roz stam langa cineva ;)
bigfoot Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Din cauza cernobalului se intampla toate aceste anomali genetice.
AngeL. Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Din cauza cernobalului se intampla toate aceste anomali genetice.Adevarat, dar ce sa face, neglijenta duce la moarte.
Guest stefteo21 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 in fine.. imi pare rau pentru ea, lasa ca maica-sa e rroma, probabil nici nu-i pasa de ea .Wrong, parintii tigani tin foarte mult la copii lor.PS: Nu sunt rrom :D
Fury Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Această malformaţie apare odată la 70.000 de naşteri, şi, în majoritatea cazurilor, cei afectaţi se sting din viaţă la puţin timp după naştere . nu neaparat , depinde de ce fel de gene au parintii ... Din cauza cernobalului se intampla toate aceste anomali genetice. hai ca ai zis-o