Jump to content
Dani

Hotelul Sfera de pe stanci

Recommended Posts

Posted

Si iar ne uimesc arabii cu un design nemaivazut si superb, asta dupa ce am vazut Turnurile Z10 din Golful Persic si un Hotel Plutitor. Se va construi un hotel in forma de sfera atarnat pe o stanca de pe o insula artificiala, undeva intre Dubai si Abu Dhabi. Hotelul va fi construit la 300 de metri de plaja, va avea 200 de camere, 14 etaje, magazine, restaurante, zone pentru afaceri si numeroase activitati de divertisment. Totodata acest concept va promova si viata ecologica pe care trebuie s-o ducem noi de acum incolo. PREA TARE!

Imagine IPB

Sursa

Posted

hmm :) e foarte frumos..dar mie mi-ar fi frica sa fi cazat intr-un astfel de hotel..chiar nu am idee ce sustinere ar putea sa aibe in acele stanci :| gradul de risc care ar fi la un eventual cutremur..sau la precipitatii si infiltratii de apa in roca ? :) cam infricosator zic eu :)

Posted

ma gandesc ca isi iau ei niste masuri de precautie,nu se baga ca cu capu' inainte.oricum trebuie apreciat faptul ca au initiativa si idei inovatoare

Posted

Interesant.Erodeaza apa si vantu stanca aia si se trezesc astia cu Hotel Sfera subacvatic =))=))

:)) Ai dreptate, dar cum spune si Cioby cred ca s'au gandit si ei la asta inainte de a proiecta asa ceva. Oricum, arata foarte bine :D

Posted

:)) Ai dreptate, dar cum spune si Cioby cred ca s'au gandit si ei la asta inainte de a proiecta asa ceva. Oricum, arata foarte bine :D

totusi..se masoara si se fac calcule..insa proiectarea si stabilitatea acestuia tine de natura..de roca din acea zona..si te fortele care sunt executate acolo..sincer cred ca se vor expune unor riscuri mari cu proiectarea si validarea acestui proiect :) in ziua de azi totul e relativ ;)

Posted

daca vor arabii sa faca hotel pe stanca il vor face.. credeti-ma

p.s. si isi vor lua toate masurile de precautie stati linistiti

Posted

daca te duce capu...si ai si bani...nu ai nici o problema...in fine, au cam multe proiecte...si cu criza asta...sar putea sa nu le mai mearga mult timp nici lor :)

@buna idee , frumos hotelul ..

Posted

de obicei calculul de acasa nu se potriveste cu cel de la piata ...

ei proiecteaza intr-un fel ... sa reziste ani buni de zile ... dar cine stie cat le "permite" stanca ...

interesant ...

Posted

de obicei calculul de acasa nu se potriveste cu cel de la piata ...

ei proiecteaza intr-un fel ... sa reziste ani buni de zile ... dar cine stie cat le "permite" stanca ...

interesant ...

Unde exista bani cu lopata, exista si constructori care-si dau silinta.

Posted

Prea tare... :o

PS: Cei care ati zis ca se erodeaza stanca ar fi bine sa cititi cu atentie articolul. Scrie clar ca insula va fi artificiala, deci o vor proiecta special ca sa sustina hotelul ;)

Posted

Foarte frumos. Mi-ar placea sa ajung pe acolo :D.

Cu arabii nu mi-e frica..... Daca nici aia nu sunt siguri pe ce construiesc,inseamna ca nimeni nu e...

+1 :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...