Jump to content
[omegga]

Sofer fara maini

Recommended Posts

Posted

Un barbat fara maini prins la volan de politistii chinezi

Poliţiştii chinezi au fost şocaţi de descoperirea făcută în timpul unui control rutier. După ce au tras pe dreapta un autovehicul, aceştia au constatat cu stupoare că şoferul nu avea braţe. Zing Shen, în vârstă de 42 de ani, a declarat poliţiştilor că şofa cu ajutorul picioarelor de ani buni.

Bărbatul a fost mirat când poliţiştii au început să scrie o amendă pe numele lui, informează The Telegraph. De când şi-a pierdut ambele mâini într-un accident industrial, acesta conduce cu ajutorul picioarelor fără probleme. Zing Shen nu mai are mâini de la coate în jos.

În ceea ce priveşte schimbatul vitezelor, Shen nu întâmpina nici un fel de probleme deoarece maşina pe care o conduce are cutie de viteze automată.

Un purtător de cuvânt al poliţiei din Beijing a declarat:"Bărbatul a spus că, în ciuda handicapului său, este un şofer priceput şi prudent. Maşina pe care o conducea are cutie de viteze automată, deci nu avea probleme cu schimbatul vitezelor. A fost surprins când l-am arestat, spunând că acum, este chiar mai atent în timpul şofatului decât atunci când avea mâini."

Antena3.ro

:cool2:

Posted

lol..am mai auzit cazuri de genul...dar care aveau masini speciale adaptate :| dar totusi asta pe ce masina mergea?era speciala pentru cei cu probleme de genul sau pe una normala?cred ca pe o masina normala nu ar fi reusit..nici chiar pe una care sa aiba hidramata :)

Posted

ciudat sa conduci cu picioarle...nu ai reflexele necesare penrtru a scapa de intrarea in primu stalp pe care il intalnesti....

cred ca mergea destul de bine .. daca a declarat ca , conducea de ani buni in starea in care e ..

oricum sunt curios cum procedeaza :blink:

Posted

Eu am vazut la stiri ca un om conducea orb,deci nu ma mir.

Da' sti sa minti bine :rofl2:

Probabil avea scaunele lasate pe spate si volanul un pic mai jos...oricum...speram sa nu faca accidente

Posted

Eu am vazut la stiri ca un om conducea orb,deci nu ma mir.

Tot ce e posibil .

Si cum acelera ? :D

Cu al 3'lea picior :yum: .

Ciudat,cum sa conduci tu fara maine :)) Alti dau in stalpi cu 2 maini si 3 picioare,si asta..bravo lui :-j .

Posted

chestia aia cu soferul orb mi se pare o mare minciuna.. sa fim seriosi.. poti sa ai tu ce simturi ai avea, dar nu inlocuieste simtul vazului..

Posted

chestia aia cu soferul orb mi se pare o mare minciuna.. sa fim seriosi.. poti sa ai tu ce simturi ai avea, dar nu inlocuieste simtul vazului..

In stire scrie deasemenea ca mai avea si alte persoane cu el in masina care ii dadeau indicatii, si era si beat. Banuiesc ca era o distractie, nu ca omul acela chiar putea conduce.

Posted

ma indoiesc ca se fabrica asa ceva .. , "look mom' , no hands !! "

adevarat ... ce drq ... "look mom , no hands!!" vorba lui stlak3r ... asta vroiam sa zic si yo dupa ce am citit stirea :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...