Jump to content
beamer

aliniament planetar spectaculos

Recommended Posts

Posted

Interesant. Si ar fi si mai interesant daca am afla ce planete se afla in acea poza (ok, sa nu ziceti ca sunt prost si nu am vazut luna). :D

Aliniament planetar spectaculos care a aparut timp de cateva minute ,Luna ,Jupiter si Venus

si sectiunea asta a ajuns doar o posibilitate de a face +1 :|

@sa dau si eu un raspuns pe masura celor de mai sus : beton

Posted

Multumim ca te-ai oferit sa ne dai un raspuns. Am intrebat mai sus ce planete erau, dar vad ca nu e un lucru asa de important.

Daca nu stiu ce planete sunt ce vrei sa zic ? Saturn si Pluto ? Frate fa un control sau vezi tu,arunca-te in lac si ramai acolo 8-|. Comentezi la oricine,ai o problema.

Posted

de unde stitzi ca erau exact acele planete ? eu unu nu stiu nu ma contrazic , dar sunt curios

omul prezentului stie ceea ce i se spune ,as dori sa merg personal sa verific dar ma tem ca nu este posibil,de unde stim ca existam?,ca traim sau este doar un vis ,acestea sunt intrebari care s-au nascut odata cu lumea si vor muri odata cu ea:

citat din George Cosbuc

"Nu cerceta aceste legi,

Că eşti nebun când le-nţelegi!

Din codru rupi o rămurea,

Ce-i pasă codrului de ea!

Ce-i pasă unei lumi întregi

De moartea mea!"

Deschide usa ,iesi afara, trage aer in piept si.......................................

Posted

e facuta in photoshop :) :cool2:

Esti nebun 8-| Daca si eu am vazut acelasi lucru si cred ca inca 1000 de persoane.Multi au vazut dar nu au bagat de seama.

Bine ca vorbesti sa nu adormi

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...