beamer Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Aliniament planetar spectaculos care a aparut timp de cateva minute ,Luna ,Jupiter si Venus ,mai exact era ora 17.10 pm ,poza este facuta la Tulcea .http://img219.imageshack.us/my.php?image=pb300080zn8.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php Link to comment
Parazitu' Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 misto :) eu is la geografie si geologie Iasi..la Universitate si invet si studiez fenomene de genul :) Link to comment
()mar Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Interesant. Si ar fi si mai interesant daca am afla ce planete se afla in acea poza (ok, sa nu ziceti ca sunt prost si nu am vazut luna). :D Link to comment
NoComment Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 frumos ... ce iti pot oferi planetele astea :D Link to comment
[IlluSioN] Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 ahh de stiam asa ceva probabil se vedea si de la mine oricum frumos :D bine ca ai prins :photo: Link to comment
iReaLRauL Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 Interesant. Am sa va arat ceva funny. Revin cu EDIT. Deci, EDIT: Link to comment
Parazitu' Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 apropo ne dai si o sursa ? :) ca asta e regula la aceasta sectiune..# PS: Ireal :) misto pic's :) Link to comment
iReaLRauL Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 apropo ne dai si o sursa ? :) ca asta e regula la aceasta sectiune.. # PS: Ireal :) misto pic's :) :) "Te crezi mare ? " ... Titlul acestor poze . SURSA: http://warsn.net Link to comment
Parazitu' Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 :) "Te crezi mare ? " ... Titlul acestor poze . SURSA: http://warsn.net asa si ce e cu forumul?nu ti-am cerut tie sursa ci initiatorului acestui topic.. # ma cred mare?dezvolta :blink: care'i fasoleala? Link to comment
Guest Kamikaze Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 asa si ce e cu forumul?nu ti-am cerut tie sursa ci initiatorului acestui topic..# ma cred mare?dezvolta :blink: care'i fasoleala?si el a gresit si ti-a dat sursa crezand ca lui i-ai cerut-o."te crezi mare?" - numele pozelor, vrand sa spuna ca Terra e foarte mica in comparatie cu alte planete. get it? Link to comment
Parazitu' Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 si el a gresit si ti-a dat sursa crezand ca lui i-ai cerut-o."te crezi mare?" - numele pozelor, vrand sa spuna ca Terra e foarte mica in comparatie cu alte planete. get it?da mersi de lamurire..nu bagasi de seama..eu faceam paralele ila alte referiri :) Link to comment
Stef Posted December 2, 2008 Share Posted December 2, 2008 asta e spectaculo? mor doar cand vad stirile din ziare sau de pe net, cutare sa maritat, ala si-a luat masina, cui ii pasa? 2 lumini pe cer "spectaculos" nu prea mi se pare. Link to comment
beamer Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 poza este facuta de mine pe data de 01.12 .2008 ,ora 17.10 aproximativ ,veneam de la servici cand am observat fenomenul. Link to comment
IoNutzZ.cTa Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Da am vazut si eu din Constanta.Ma cheama maicamea sa vad ceva ...cand ma uit Luna intre 2 stele :-? Luceafarul si inca una,nu mai stiu cum se cheama :-? pacat ca nu am putut sa fac poza cu telefonul [ se vedea naspa ] Link to comment
()mar Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Da am vazut si eu din Constanta.Ma cheama maicamea sa vad ceva ...cand ma uit Luna intre 2 stele :-? Luceafarul si inca una,nu mai stiu cum se cheama :-? pacat ca nu am putut sa fac poza cu telefonul [ se vedea naspa ]Multumim ca te-ai oferit sa ne dai un raspuns. Am intrebat mai sus ce planete erau, dar vad ca nu e un lucru asa de important. Link to comment
beamer Posted December 3, 2008 Author Share Posted December 3, 2008 pai daca te uiti mai atent chiar am precizat ce planete erau inca de la postarea topicului.Acest aliniament se va mai repeta doar dupa 2050. Link to comment
Valek Posted December 3, 2008 Share Posted December 3, 2008 Multumim ca te-ai oferit sa ne dai un raspuns. Am intrebat mai sus ce planete erau, dar vad ca nu e un lucru asa de important.Jupiter si Venus cel mai probabil. Link to comment
()mar Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 pai daca te uiti mai atent chiar am precizat ce planete erau inca de la postarea topicului.Acest aliniament se va mai repeta doar dupa 2050.A...da? Atunci scuza-ma. :) Link to comment
tryby Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 Am vazut si eu ceva de genu din tramvai cand ma intorceam de la facultate. Am coborat intr`un parc si ma tot uitam pe cer si nu intelegeam de unde sunt punctele alea stralucitoare acolo ... m`am uitat la ele destul de mult ... dar am plecat cu coada intre picioare crezand ca e vreo macara sau mai stiu eu ce. Azi am aflat despre evenimentul asta ma bucur ca am vazut asa ceva ... desi la momentul initial credeam ca sunt 2 macarale. Link to comment
The DeaD HelL Posted December 4, 2008 Share Posted December 4, 2008 si eu m-am uitat..superb era :) si a tinut o ora,chiar mai mult..a vazut si mama si a zis ca-s Luceferi da` eu m gandeam..2 s fie? mi se parea mie un mare eveniment :-? Link to comment
MonK Posted December 5, 2008 Share Posted December 5, 2008 Prea putin mediatizate astfel de fenomene. Ce rost are sa incepi stirile cu un aliniament de planete intalnit o data la zeci/sute/mii de ani cand poti sa povestesti cu lux de amanunte cum sunt violate babele la domiciliu? Link to comment
Cioby Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 Prea putin mediatizate astfel de fenomene. Ce rost are sa incepi stirile cu un aliniament de planete intalnit o data la zeci/sute/mii de ani cand poti sa povestesti cu lux de amanunte cum sunt violate babele la domiciliu? :-j depinde si de cultura telespectatorilor Link to comment
preluare Posted December 6, 2008 Share Posted December 6, 2008 de unde stitzi ca erau exact acele planete ? eu unu nu stiu nu ma contrazic , dar sunt curios Link to comment