Jump to content
beamer

aliniament planetar spectaculos

Recommended Posts

Posted

Aliniament planetar spectaculos care a aparut timp de cateva minute ,Luna ,Jupiter si Venus ,mai exact era ora 17.10 pm ,poza este facuta la Tulcea .

http://img219.imageshack.us/my.php?image=pb300080zn8.jpghttp://g.imageshack.us/thpix.php

Posted

Interesant. Si ar fi si mai interesant daca am afla ce planete se afla in acea poza (ok, sa nu ziceti ca sunt prost si nu am vazut luna). :D

Guest Kamikaze
Posted

asa si ce e cu forumul?nu ti-am cerut tie sursa ci initiatorului acestui topic..

# ma cred mare?dezvolta :blink: care'i fasoleala?

si el a gresit si ti-a dat sursa crezand ca lui i-ai cerut-o.

"te crezi mare?" - numele pozelor, vrand sa spuna ca Terra e foarte mica in comparatie cu alte planete. get it?

Posted

si el a gresit si ti-a dat sursa crezand ca lui i-ai cerut-o.

"te crezi mare?" - numele pozelor, vrand sa spuna ca Terra e foarte mica in comparatie cu alte planete. get it?

da mersi de lamurire..nu bagasi de seama..eu faceam paralele ila alte referiri :)

Posted

asta e spectaculo? mor doar cand vad stirile din ziare sau de pe net, cutare sa maritat, ala si-a luat masina, cui ii pasa? 2 lumini pe cer "spectaculos" nu prea mi se pare.

Posted

Da am vazut si eu din Constanta.Ma cheama maicamea sa vad ceva ...cand ma uit Luna intre 2 stele :-? Luceafarul si inca una,nu mai stiu cum se cheama :-? pacat ca nu am putut sa fac poza cu telefonul [ se vedea naspa ]

Posted

Da am vazut si eu din Constanta.Ma cheama maicamea sa vad ceva ...cand ma uit Luna intre 2 stele :-? Luceafarul si inca una,nu mai stiu cum se cheama :-? pacat ca nu am putut sa fac poza cu telefonul [ se vedea naspa ]

Multumim ca te-ai oferit sa ne dai un raspuns. Am intrebat mai sus ce planete erau, dar vad ca nu e un lucru asa de important.

Posted

pai daca te uiti mai atent chiar am precizat ce planete erau inca de la postarea topicului.Acest aliniament se va mai repeta doar dupa 2050.

Posted

Multumim ca te-ai oferit sa ne dai un raspuns. Am intrebat mai sus ce planete erau, dar vad ca nu e un lucru asa de important.

Jupiter si Venus cel mai probabil.

Posted

pai daca te uiti mai atent chiar am precizat ce planete erau inca de la postarea topicului.Acest aliniament se va mai repeta doar dupa 2050.

A...da? Atunci scuza-ma. :)

Posted

Am vazut si eu ceva de genu din tramvai cand ma intorceam de la facultate.

Am coborat intr`un parc si ma tot uitam pe cer si nu intelegeam de unde sunt punctele alea stralucitoare acolo ... m`am uitat la ele destul de mult ... dar am plecat cu coada intre picioare crezand ca e vreo macara sau mai stiu eu ce.

Azi am aflat despre evenimentul asta :)) ma bucur ca am vazut asa ceva ... desi la momentul initial credeam ca sunt 2 macarale.

Posted

Prea putin mediatizate astfel de fenomene. Ce rost are sa incepi stirile cu un aliniament de planete intalnit o data la zeci/sute/mii de ani cand poti sa povestesti cu lux de amanunte cum sunt violate babele la domiciliu?

Posted

Prea putin mediatizate astfel de fenomene. Ce rost are sa incepi stirile cu un aliniament de planete intalnit o data la zeci/sute/mii de ani cand poti sa povestesti cu lux de amanunte cum sunt violate babele la domiciliu?

:-j

depinde si de cultura telespectatorilor

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...