Jump to content
iReaLRauL

Nou-născut aruncat de la etaj

Recommended Posts

Posted

O femeie în vârstă de 41 de ani din Alba Iulia şi-a aruncat, azi-noapte, copilul nou-născut pe geam, de la etajul al treilea. Micuţul a murit la spital.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului, fiind sesizaţi că un bebeluş a fost găsit căzut pe capota unei maşini din spatele unui bloc din municipiu. Fătul a fost transportat la spital în comă. El prezenta evisceraţie de creier şi a murit după câteva ore.

Oamenii legii au început cercetările la locul macabrei descoperiri imediat după sesizarea cetăţenilor. La aproximativ o oră de la demararea anchetei, a fost solicitată Ambulanţa de către o femeie care locuia în blocul respectiv. Mama copilului a fost transportată de urgenţă la spital, starea acesteia fiind stabilă.

Chestionat în cadrul anchetei, concubinul ei spune ca nu ştia de sarcina acesteia şi că nu se afla acasă în momentul tragediei. Femeia mai are un copil, în vârstă de 14 ani, dintr-o relaţie anterioară.

Imagine IPB

SURSA: libertatea.ro

Posted

mame depravate ... niste animale ... au fost si cazut cand alt "mame" daca le putem spune asa ... cand si-au aruncat copiii la gunoi, cand i-au lasat pe camp ... i-au aruncat intr-un rau ...

tragic 8-| ...

Posted

Eu cred ca, cazurile din Romania depasesc cu mult cele din alte tari.

in alte tari nu sunt televizate toate cazurile :P

oricum fapta este ingrozitoare, pentru asemnea lucruri ar trebui reintrodusa pedeapsa cu moartea :|

Posted

Cine face lucruri de acest fel sa primesc un tratament la fel , ti-ai aruncat copilul , te aruncam si noi pe tine .

Oricum va fi decazuta din drepturile parintesti si inchisa mult,multtt timp :) . Dar viata acelui copil s-a dus pe vecie , cruda mai poate fi viata . :-<

Posted

poate nu dorea acest copil...si singurul ei gand a fost sa se debaraseze de el

Sau poate nu avea conditii si bani sa-l creasca. Oricum nu era asta o problema. Putea sa-l duca intr`un centru de plasament. :(

RIP

Guest cehyfangerrard
Posted

Nu mai am cuvinte.Pentru ce l-a mai facut ? Sa-l arunce de la etaj?

'' Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul ! ''

Posted

Eu cred ca, cazurile din Romania depasesc cu mult cele din alte tari.

eu cred ca .. , tu nu ai mai mult de 10 ani #-o

on.t: nu stiu ce explicatie ar putea avea femeia aia ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...