Jump to content
O'NeiLL

A născut o fetiţă gravidă!

Recommended Posts

Posted

boala se numeste fetus in fetus si nu e unica in lume. apare atunci cand gravida e "programata" sa nasca gemeni, dar cumva al doilea copil se dezvolta in primul. nu-mi dau seama cat de mic sa fie al doilea copil. teoretic ar trebui sa fie de marimea primului, dar asta nu ar fi posibil. probabil de marimea unui pui de hamster :wub:

Posted

boala se numeste fetus in fetus si nu e unica in lume. apare atunci cand gravida e "programata" sa nasca gemeni, dar cumva al doilea copil se dezvolta in primul. nu-mi dau seama cat de mic sa fie al doilea copil. teoretic ar trebui sa fie de marimea primului, dar asta nu ar fi posibil. probabil de marimea unui pui de hamster :wub:

probabil va fi un copil de masura lui tom degetel :crazy:

Posted

dap, nu e unica.

sa nu va ganditi ca in interiorul fetitei mai e un copil propriu-zis. nu mai e un copil, e o "masa" cu trasaturi umane, un embrion nedezvoltat. probabil se poate indeparta chirurgical, desi e foarte riscant la un copil atat de mic.

Posted

Anomalii au sa apara intotdeauna, accidentele genetice nu sunt atat de rare precum credeti. Putem sa luam ca exemplu cazurile de frati siamezi, care sunt relativ similare. In mod normal, selectia naturala ar trebui sa-si faca treaba.

Posted

nu am mai auzit de un caz ca asta. am auzit de siamezi care s-a nascut lipiti cap in cap, cum ar fi Tatiana si Anastasia Dogaru, dar asta e ceva nou. Si vb lui No Comment, la cat de poluat e Pamantul, cine stie ce alte boli si mutatii genetice vor aparea in viitor

Posted

N-am mai vazut asa ceva, fetita aceea nu cred ca va supravietuii, este mult prea mica si nici macar nu este indeajuns de dezvoltata ca sa faca fata unei sarcini.

Posted

:blink: nu am mai auzit asa ceva... :| totusi sper sa le fie bine..nu cred ca vor supravetui..nu stiu ce solutie de separare ar putea exista..tinand cont ca ambii sunt copii..e cam greu de crezut se va putea face in asa fel incat sa traiasca amandoua.. -_-

Posted

pfff...vai d mama si d copil..si chiar si d "viitorul" copil aflat in corpul primului...pff..nu stiu ce or sa faca ei..dar nu prea sunt sanse de supravietuire...vedem noi peste catva timp.. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...