O'NeiLL Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Caz incredibil în Arabia Saudită, unde o proaspătă mămică a născut o fetiţă gravidă la rândul ei! Doctorii au au descoperit că femeia era purtătoarea a doi fetuşi pe timpul sarcinii, dar unul dintre ei s-a dezvoltat în interiorul celuilalt. Cazul a fost descris ca fiind unic în lume.sursa: http://www.libertatea.ro/stire/a-nascut-o-...ida-222402.htmlw00w :blink:
[omegga] Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 interesant ar fi tare sa nasca si fetita un copil :)
Tweety Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Greu de crezut........Mutatie genetica cine stie!
Tupac_Shakur Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 WTF?Imposibil sau in orice caz e imposibil ca primul copil sa nasca pe al doilea
Luci Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 WTF?Imposibil sau in orice caz e imposibil ca primul copil sa nasca pe al doilea word
Lucian Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 boala se numeste fetus in fetus si nu e unica in lume. apare atunci cand gravida e "programata" sa nasca gemeni, dar cumva al doilea copil se dezvolta in primul. nu-mi dau seama cat de mic sa fie al doilea copil. teoretic ar trebui sa fie de marimea primului, dar asta nu ar fi posibil. probabil de marimea unui pui de hamster :wub:
[IlluSioN] Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ' date='Nov 29 2008, 23:51' post='3262889']interesant ar fi tare sa nasca si fetita un copil :) si cum ar face asta ? cu parere de rau . cred ca o sa'i piarda pe aman2
Vlad Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 OMG :) Prima oara cand citesc asa ceva.. nu cred
huSt Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 boala se numeste fetus in fetus si nu e unica in lume. apare atunci cand gravida e "programata" sa nasca gemeni, dar cumva al doilea copil se dezvolta in primul. nu-mi dau seama cat de mic sa fie al doilea copil. teoretic ar trebui sa fie de marimea primului, dar asta nu ar fi posibil. probabil de marimea unui pui de hamster :wub:probabil va fi un copil de masura lui tom degetel :crazy:
Sensini Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 boala se numeste fetus in fetus si nu e unica in lume. apare atunci cand gravida e "programata" sa nasca gemeni, dar cumva al doilea copil se dezvolta in primul. nu-mi dau seama cat de mic sa fie al doilea copil. teoretic ar trebui sa fie de marimea primului, dar asta nu ar fi posibil. probabil de marimea unui pui de hamster :wub:dap, nu e unica.sa nu va ganditi ca in interiorul fetitei mai e un copil propriu-zis. nu mai e un copil, e o "masa" cu trasaturi umane, un embrion nedezvoltat. probabil se poate indeparta chirurgical, desi e foarte riscant la un copil atat de mic.
Redemption Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Anomalii au sa apara intotdeauna, accidentele genetice nu sunt atat de rare precum credeti. Putem sa luam ca exemplu cazurile de frati siamezi, care sunt relativ similare. In mod normal, selectia naturala ar trebui sa-si faca treaba.
Fury Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 interesant caz , dat tot sunt nedumerit , la ecograf nu se observa nimic?
NoComment Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 astfel de anomalii/ mutatii genetice ... nu sunt asa de rare ... la cata poluatie e pe globu` asta ... e cam inspaimantator cand auzi asa ceva
duhu' apelor Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nu am mai auzit de un caz ca asta. am auzit de siamezi care s-a nascut lipiti cap in cap, cum ar fi Tatiana si Anastasia Dogaru, dar asta e ceva nou. Si vb lui No Comment, la cat de poluat e Pamantul, cine stie ce alte boli si mutatii genetice vor aparea in viitor
uLise Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 boala se numeste fetus in fetus din cate stiu :-"
Lord.Pici Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 woow incredibil :blink: cand am vazut titlul nu m-am putut abtine sa nu intru sa citesc :crazy: ff interesanta stirea :-?
RayzaH Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 this is the most craziest thing i've ever seen cum dracu' ? evenimentul asta e chiar interesant. as vrea sa aflu mai multe despre el :)
Denzel_Lsd Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 intresant..nu am auzit niciodata de asa ceva... :-?
IoNutzZ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 LoL ..Pai copilul din interiorul copilului o sa se dezvolte cu timpul nu ? Nu are cum sa tina copilul
Mayhem Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 N-am mai vazut asa ceva, fetita aceea nu cred ca va supravietuii, este mult prea mica si nici macar nu este indeajuns de dezvoltata ca sa faca fata unei sarcini.
Parazitu' Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :blink: nu am mai auzit asa ceva... totusi sper sa le fie bine..nu cred ca vor supravetui..nu stiu ce solutie de separare ar putea exista..tinand cont ca ambii sunt copii..e cam greu de crezut se va putea face in asa fel incat sa traiasca amandoua.. -_-
iReaLRauL Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :o ?! N-am mai auzit asa ceva pana acum. In orice caz, ceva extraordinar ! . :o
IoNutzZ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Deci tatal ei este si tatal copilului = Incest
The DeaD HelL Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 pfff...vai d mama si d copil..si chiar si d "viitorul" copil aflat in corpul primului...pff..nu stiu ce or sa faca ei..dar nu prea sunt sanse de supravietuire...vedem noi peste catva timp.. :)
frankie Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 a mai fost un caz , cu un pusti de 17-18 ani din nush ce tara din lumea a3a care avea in burta ceea ce trebuia sa fie fratele lui geaman la nastere.