Jump to content
D.K.

Incredibil! Senatorul PC Marius Marinescu şi deputata PD-L Anca Constantinescu s-au împroşcat cu apă în direct

Recommended Posts

Posted

Scandalul incediar, cu limbaj de suburbie şi cu gesturi dincolo de limita bunului-simţ s-a petrecut aseară între senatorul PC Marius Marinescu şi deputata PD-L Anca Constantinescu, invitaţi la o emisiune electorală.

Mai mult, senatorul Marius Marinescu şi-a continuat ideea impasibil, ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat, iar la intervenţia moderatoarei a replicat: "Nu s-a întâmplat nimic. S-a vărsat un pahar cu apă pe hainele mele aşa cum puteţi vedea şi dumneavoastră", a spus Marinescu.

După cele întâmplate, postul de ştiri Realitatea TV a luat hotărârea ca nici Marius Marinescu şi nici Anca Constantinescu să nu mai fie invitaţi la dezbaterile sau în platourile de ştiri Realitatea TV.

Disputele între politicieni nu sunt invenţie românească. Se întâmplă şi la case mai mari şi în state ca SUA, Cehia, Coreea, Bolivia sau India.

sursa; realitatea.net

video : http://www.realitatea.net/video_548351_inc...deo_400481.html

Posted

Au foamea in gat..hotii dracului...astia s-ar si omori.

In ciuda faptului ca nu am cu cine vota....am sa ma duc la vot..din respect pt cei care au murit aiurea atunci...d-aia stau eu pe net acum si d-aia citesc toate porcariile.

Posted

Ce face banu din om..Asta e cauza pentru care se fac de ras in fata unei tari si pentru care se spurca si se fac in toate felurile..vai de capu lor..conducatorii si alesii neamului .. bun exemplu mai dau -_- jenant..

Posted

astia sigur apar la carcotasi :)) oricum, gesturi urate facute si in fata camerelor. mi-a placut cum a varsat doamna (asa zisa doamna) apa... atat de inocent :))

Posted

Citez

ce fata de fund avea aia, ii dau perfecta dreaptate omului

:rofl1:

@ Nervoasa doamna...a deranjat`o afirmatiile dansului :-? un gest care a aratat cat de bine crescuta este

Posted

:rofl1: e ceva normal, doar is parlamentari. Unul doarme, altii se improasca cu apa, unu il sapa pe altu, alta e cu "ciocu mic, ca noi suntem la putere"... etc.

penibil si amuzant in acelasi timp :rofl1:

Guest ....::::LeXTeR::::....
Posted

"dumneavoastra aveti o fata de bideu de nu se poate"

oh my god =))

abonamentul la tv 12 lei

drumul pana la sediul de votare 5 lei

sa vezi cum se bat la propriu sustinatorii partidelor si oamenii lor de nepretuit =))

Posted

Asa e. Votam maimutele. Satul de oamenii din tara asta. In loc sa fi atacat teroristii prin Mumbay , mai bine veneau vreo 10 sinucigasi si se detonau in casa poporului. Ii puteam face eroi nationali.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...