Jump to content
Dani

Turnurile Z10 din Golful Persic !

Recommended Posts

Posted

Aceste turnuri arata superb si vor fi construite undeva in Golful Persic. Si voi va ganditi undeva pe langa Emiratele Arabe Unite? Ca sincer si eu. Constructia va include un hotel de sapte stele, numeroase apartamente rezidentiale si birouri pentru angajati. Pe langa ele se vor construi si niste complexe care vor include camere pentru petreceri, terase moderne, piscine si jacuzzi. Cele trei turnuri vor fi ca un far, care vor fi vizibile de la departare iar noaptea vor fi luminate pentru a ajuta vapoarele si barcile in caz de furtuna. In cateva cuvinte, o insula ultramoderna construita in mijlocul Marii Arabiei. In momentul asta ma gandesc la filmul Rechinii Ucigasi unde era vorba tot de o insula ultramoderna

Imagine IPB

Sursa AICI

Posted

la arabi li se termina petrolul si cauta sa faca bani din turism

OT: super tari turnurile, la noi in Romania nu o sa vedem asa ceva niciodata

Posted

si cand o sa dea un tsunami peste el .... tot de 7 stele o sa fie ... numai ca d-alea cazatoare :))

frumos... nimic de spus ... costisitor ...

singurul hotel de 7 stele stiu ca e in Dubai ...

Posted

turnurile astea ma fac sa spun ca suntem cu mai mult de 50 de ani in urma.in toate tarile civilizate exista o serie de proiecte inovatoare,numai noi traim in aceeasi monotonie.

Posted

eu vreau sa traiesc ziua in care si la noi o sa apara asa ceva sau macar la jumatate

probabil o sa apara candva.

Oricum,frumoase turnurile si peisajul din jurul lor.

Posted

noi avem a 2-a cladire din lume dupa pentagon. multumita lui ceausescu.

din cate am citit pe niste siteuri , cu tot cu subsol ii mai mare ca pentagonu' :D

Posted

eu vreau sa traiesc ziua in care si la noi o sa apara asa ceva sau macar la jumatate

Poate cand o sa fim cuceriti de ceva natiune occidentala :))

Guest N@ruto^
Posted

vise fiule vise ....

turnurile arata splendid :tiphat: (jos palaria :P )

in toata imag aia mai lipsea un rechin :-j pacolo'sa

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...