Tigressa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 hey guyz! vine craciunu' iar kinky si cu mine(bine, mainly his idea) ne-am gandit la ceva dragutz care sa inveseleasca spiritele pe aici :)este vorba despre un club pentru toti cei care si-au dorit, macar o data, sa faca pe mos craciun(hop in, while you still have a chance :P)ca sa va inscrieti trebuie sa:1. anuntati aici ca vreti sa fiti membrii iar noi vom alcatui o lista2. imi trimiteti mie sau lui Kinky pm cu numele vostru complet si adresa(domiciliu stabil)3. fiecare inscris va primi o alta persoana din lista(aleasa de catre noi, prin extragere) careia va trebui sa ii trimita un cadou de craciun4. expediati cadoul :) 5. asteptati cadoul pe care trebuie ca voi sa-l primitinu va putea sa triseze nimeni pt ca toti care vor primi cadouri vor anunta ce au primit :) orice fel de cadou e binevenit pt ca e vorba, pana la urma urmei, de spiritul craciunului.
Kinky #2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://imageshack.us http://g.imageshack.us/img119/7gnps298679002ph8zy4.jpg/1/ mi-a suras ideea ca imi plac situatiile de suspans maxim si ii confera ceva extravaganta sarbatorii :) .. ce poate fi mai palpitant decat sa deschizi un cadou de Craciun ? :D cum pot sa trimit cadoul ? prin posta sau alte firme de curierat :) va taxeaza in functie de greutate . ce fel de cadou ? chiar orice ! .. poti sa trimiti ceva ce-ti place si poate primesti ceva mai valoros .. limita e cerul nu va faceti griji .. nu vom publica adresele voastre sa curga mesajele !
spriTewus Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Foarte frumoasa ideea,dar de unde stiu eu,ca cel caruia ii trimit cadoul imi va trimite si el mie ? :)
Kinky #2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Foarte frumoasa ideea,dar de unde stiu eu,ca cel caruia ii trimit cadoul imi va trimite si el mie ? :)ce man .. nu crezi in Mos Craciun ? nu sti niciodata ..tocmai asta e chestia faina la toata povestea asta :P te trecem primu' pe lista ? B)
Diablo Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Interesant, dar trebuie bine tinuta evidenta, cred ca ar fi mai practic daca i se ofera fiecarui mos pe langa destinatie si un minim de info : sex , age , hobby , orice , cat de putin , banuiesc ca se ocupa tigry de asta :) N-as crede ca cineva s-ar inscrie, isi asteapta cadou, dar nu trimite si el ... la urma urmei e chestie de bun simt, iar o fapta de genu ar depasi cu mult limitele nesimtiri... cred ca asta ar fi ultima problema si ca nu vor aparea incidente de genu :) Oricum daca e sa apara, iti dai seama ca facem rost de adresa si ala esti Ce as zice eu ca ar mai putea fi practic, este sa stabiliti o suma de bani (+/- 25%) care sa reprezinte valoarea cadoului, poate nu ar fi chiar frumos, dar asa ne-am face o idee cam ce am putea lua si pana unde sa ne oprim. Asa zic eu ca s-ar evita si nemultumirile de genu : eu am luat de x lei si am primit doar de y lei ... 10 , 20 , 30 . Daca nu, macar un maxim, ori minim ... nush vedeti si voi o suma cat de cat, oricum ideea de baza va fi gestul . O mica dilema : a trimite la b b trimite la a ? sau a trimite la b , b la c , c la d , d la a , b la d... s.s.m.d. Adica iti primesti cadou de la mosul spre care trimiti si tu cadoul sau e aleatoriu ? :D
Kinky #2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ii vom da toate informatiie care sunt necesare :) partea cu valoarea prestabilita a cadoului nu e necesara .. mergem pe lozinca " Nemultumitului ii se va lua darul " . Mai mult as prefera sa facem lista pana cel tarziu de Sf. Nicolae. Si da .. Ilie va trimite lui Vasile si Vasile lui Ilie :) daca vom avea numar pe participanti impar .. ramane de vazut .. atunci poate facem cercul vicios :P . A la B la C la A . intelegi ? :P mai avem un candidat ? :D
Legacy Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Asta faceam la scoala in clasele mici , pana in clasa 10-a xDPrin extragere ne trimitem unul altuia , cum picam la extragere, cadouri.Aveti o initiaiva buna , cei care se implica sper sa se tina de cunvant xD
Tweety Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Si eu fac la fel la scoala.....mda.....OT: Pai cu trimitem,prin posta? Ca aia sunt furaciosi si se uita in ele :rofl2: !
spriTewus Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Asta faceam la scoala in clasele mici , pana in clasa 10-a xDPrin extragere ne trimitem unul altuia , cum picam la extragere, cadouri.Aveti o initiaiva buna , cei care se implica sper sa se tina de cunvant xDasa facem si noi :) .Daca-i treaba serioasa si apar mai multi candidati ma bag si eu :P.1. cunosti lume noua,iti faci prieteni noi :)2. e o idee destul de buna
Lancelot Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 huh? say what?Well u call me The Grinch dar ma indoiesc ca ideea va avea ecou pe aici :)
Lexa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Intr-un colectiv (de exemplu la un birou, in cadrul unei firmei, o echipa de muncitori... sau pur si simplu un grup de prieteni), care se stiu cat de cat la fata... ar fi mers, dar pe cale virtuala... same with Lance :).
Tigressa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Interesant, dar trebuie bine tinuta evidenta, cred ca ar fi mai practic daca i se ofera fiecarui mos pe langa destinatie si un minim de info : sex , age , hobby , orice , cat de putin , banuiesc ca se ocupa tigry de asta :) Oricum daca e sa apara, iti dai seama ca facem rost de adresa si ala esti Ce as zice eu ca ar mai putea fi practic, este sa stabiliti o suma de bani (+/- 25%) care sa reprezinte valoarea cadoului, poate nu ar fi chiar frumos, dar asa ne-am face o idee cam ce am putea lua si pana unde sa ne oprim. Asa zic eu ca s-ar evita si nemultumirile de genu : eu am luat de x lei si am primit doar de y lei ... 10 , 20 , 30 . Daca nu, macar un maxim, ori minim ... nush vedeti si voi o suma cat de cat, oricum ideea de baza va fi gestul . voi incerca sa va furnizez si cu detaliile specificate de tine :) mi-a placut mult faza cu "facem rost de adresa si ala esti" :lol: cat despre bani.. nu cred oricum ca isi va vinde cineva casa ca sa cumpere un cadou pt o pers pe care nu o cunoaste prea bine(meaning nu cred ca vor fi cadouri prea scumpe ). oricum.. daca merge initiativa si se va vrea repetarea ei la anul, respectivii care au primit cadouri mai "mari" se pot revansa atunci! n-ar fi dragut?:)
Razvan Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 de ce sa nu prinda? e mai frumos asa decat sa faci cu persoane pe care le cunosti.. why? pentru ca habar nu ai la ce sa te astepti.. eu cred ca o sa fie ceva frumos..
[IlluSioN] Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 e tare ideea :) dar din cate vad nu se prea implica lumea :P
Kinky #2 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Intr-un colectiv (de exemplu la un birou, in cadrul unei firmei, o echipa de muncitori... sau pur si simplu un grup de prieteni), care se stiu cat de cat la fata... ar fi mers, dar pe cale virtuala... same with Lance :). noi astia de pe linkmania suntem un grup mai mare decat voi .. cei de la birou .. si poate ne si cunoastem mai bine :) so go away with your negative thoughts :D i-ai un spray de vopsea verde lui Lancilos si nu te astepta la un cadou de la el .. ca doar e grinch-like ' date='Nov 27 2008, 16:41' post='3256370']e tare ideea :) dar din cate vad nu se prea implica lumea :P prima impresie e maama ce tare si apoi va iau dubiile .. fiti si voi mai hotarati :) iei un cadou .. ce vrei tu .. il trimiti la o persoana la alt "santa" si la randul tau astepti cadoul ... e prea complicat ? :) vi se pare prea costisitor ? eu nu vad nici o parte rea la toata ideea asta .
Azra'il Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Ma bag si eu... :DMuch later edit: Accept doar cadouri scumpe, de cel putin 0.1 Ron ;)
Kinky #2 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 azi vroiam sa dam drumu' la actiune .. dar avem doar 3 mosi :(
Razvan Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 3+2 voi doi...mai asteptam pana luni poate se mai baga cineva..
Azra'il Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Se mai face? [edit]: Daca nu se mai face, Lancelot ofera cate un cadou la fiecare user de pe forum :D (a big warn )