Guest September Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Salut,acum o ora am ajuns acasa si stand in cartierul Pacurari aproape de iesirea din iasi am constatat ca s-a intamplat ceva dezastruos:in mai putin de 20 de minute peste 25 de ambulante,pompieri,masini de politie si numeroase masini de la rutiera si fortele pentru interventie rapida au trecut in mare viteza cu semnalele acustice in functiune.de acum 5 minute vad ca incep sa se intoarca cate 3,4 ambulante in mare viteza.Poate sa imi spuna careva ce s-a intamplat acolo???Am contactat si protv,antena3 si infopro,poate aflu repede....Multumesc anticipat....
Guest September Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Esti prea departe,au venit ambulante si prin zona Canta....Sper sa faca cei de la Protv un reportaj calumea....Cine stie ce a fost,poate un microbuz plin....acum vad ca au pus si politisti de la rutiera sa dirijeze traficul sa dea prioritate la salvari,am vazut si duba de la morga,chiar nimeni nu stie ce s-a intamplat?
[StayHigh] Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 cred ca a fost vreun accident grav .. de azi dimineata ploua si lapoviteaza in iasi..iar conditiile de trafic nu erau prea bune
zetulescu Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 "Un accident rutier grav s-a produs, in urmă cu puţin timp, in judeţul Iaşi. In accident a fost implicat un microbuz. 16 persoane au fost rănite, in urma incidentului. Deocamdată nu se cunoaşte starea acestora şi nici cauza producerii accidentului." http://www.astazi.ro/gotostire.php?url=htt...ta%3D2008-11-26
Guest September Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nu stiu,eu deabia astept sa vina stirile,sa vad exact ce s-a intamplat,si oricum zona acea pana la Valea Lupului este renumita pentru carnagii...Doamne sa fie cati mai putini morti :( :( :( :( :(
musLi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nu stiu,eu deabia astept sa vina stirile,sa vad exact ce s-a intamplat,si oricum zona acea pana la Valea Lupului este renumita pentru carnagii...Doamne sa fie cati mai putini morti :( :( :( :( :(Tu vezi ce scri?"cati mai putini morti"?.Mai bine sa nu fie nici unul #-o
Guest September Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Scuza-ma dar am am vazut duba de la morga si sunt morti de aceea am zis sa fie cati mai putini.Duba de la morga niciodata nu merge cu semnalele acustice in functiune cand nu are cadavre...Scuza-ma daca te-am suparat...
[StayHigh] Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Pe net nu am gasit nimic..referitor la acest subiect.. Stiu si eu ca zona aia Spre Carrefour e foarte nasoala..si foarte circulata totodata
Guest September Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Acum vad a doua duba de la morga...sunt morti,nu inteleg de ce protv da un asemenea bilant....http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ias...autoturism.html
[StayHigh] Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Un microbuz de călători a fost lovit frontal de un autoturism de teren în aproprierea localităţii ieşene Leţcani, în urma impactului 15 persoane fiind rănite grav, potrivit reprezentanţilor poliţiei rutiere Iaşi. Comandantul Poliţiei judeţului Iaşi, Liviu Zanfirescu, a declarat că accidentul s-a produs din cauza şoferului autoturismului de teren, în vârstă de 60 ani, care a intrat pe contrasens."Nu ştim încă motivele pentru care el a părăsit sensul normal de mers. Accidentul s-a soldat cu 15 victime, însă niciunul dintre cei răniţi nu a decedat. Toţi sunt transportaţi la spital, la locul incidentului fiind trimise patru salvări, echipaje de descarcerare şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă", a precizat comandantul poliţiei ieşene.Potrivit acestuia, şoferul autoturismului urmează să fie testat cu alcooltestul pentru a stabili dacă acesta consumase băuturi alcoolice. Microbuzul implicat în accident efectua curse interjudeţene. La jumătatea lunii noiembrie, doisprezece muncitori au ajuns la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum judeţean, între Sibiu şi Ocna Sibiului. Poliţiştii spun că şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă. Microbuzul a ajuns într-un şanţ, iar cei 12 muncitori pe care îi transporta au fost duşi la spital. Medicii au constatat însă că pasagerii, dar şi şoferul, erau în afara oricărui pericol şi nu a fost nevoie de internare. La începutul acestei luni, raficul pe DN 73 Piteşti - Câmpulung a fost blocat două ore după ce un autobuz cu muncitori de la uzina Dacia a fost izbit de o maşină. Şoferul autoturismului a murit, iar doi pasageri au fost răniţi, în timp ce lucrătorii din autobuz au scăpat nevătămaţi. Martorii spun că maşina circula cu mai bine de o sută de kilometri la oră când a lovit autobuzul. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp, iar autobuzul a ajuns în şanţ. Potrivit statisticilor numărul accidentelor produse pe şoselele din România creşte în fiecare an. Principalele cauze sunt imprudenţa sau oboseala şoferilor, dar şi viteza excesivă. ASTA ERA :( macar bine ca nus is mortiSursa Realitateatv.net
Guest September Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Eu am numarat peste 25 de ambulante,probabil au fost solicitate inafara Iasiului,oricum este aberant ce a declarat,un microbuz si acestia trimit 4 ambulante....Pe un site am gasit 16 grav raniti,cei de la protv spun ca 10 persoane,iar ceilalti zic ca 15...
[StayHigh] Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Fiecare Post de radio/tv sau site cu stirile lui nu? :) sunt sigur ca diseara la stiri vom afla exact ce s-a intamplat :)
D.K. Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 in 5 minute incep stirile protv in care prima stire e asta cu accidentul de la Iasi
huSt Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ' date='Nov 26 2008, 15:59' post='3253465'] accidentul s-a produs din cauza şoferului autoturismului de teren, în vârstă de 60 ani, care a intrat pe contrasens.cat ii urasc pe bosorogii cu masini super-luxoase si cu 1k de cai putere,ei si-au trait viata,ii doare-n pix daca o mai ia si pe a altcuiva <_<
[StayHigh] Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 saracii oameni au muncit pentru familiile lor...pentru o bucata de paine..mai raman copii pe drumuri din cauza acestor "smecheri cu bani" ca si in cazul "Teo Peter" ca si altele de altfel...iar politia romana inchide ochii..cum poate pedepsi sau condamna pe unul care vireaza valize cu bani pe sub mana unor corupti..ca la noi nu e la nimeni..oricum spre sa se ia masuri referitor la acest individ care a produs acest accident..il cauta moartea pe acasa iar el umbla aiurea..nu zice nimeni..ai bani frate muncesti o viata dar daca stii ca reprezinti un pericol pentru cei din jur stai inchis si nu mai iesi in lume.. bine ca astfel de cazuri se intampla frecvent si nu se pot lua masuri speciale..orice om greseste..si nimeni nu e perfect.. -_- dar totusi putina atitudine n-ar strica.. PS: era sa uit..si calitatea drumurilor la noi e janlnica si prost semnalizata..si din cauza asta se produc cate si mai cate..dar sa nu uitam si de teribilismul multora la volan..ca si cazul celui cu BMW'u ala care a calcat niste oameni pe plaja vara asta..daca stiti cazu'..iar politia s-a facut ca nu vede deoarece nu existau reguli care sa interzica circulatia pe plaja a vehiculelor..
uLise Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 asa sta treaba cu astia bogati , n-au nicio remuscare nimic si cand sunt la ananghie cer mila... bine ca nu a murit nimeni.
[IlluSioN] Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 avea "gip" el nene .. bine ca nu a fost foarte grav .. cum am citit in primele posturi .