Jump to content
ChoWdeR

Sfarsit crunt pt un sofer

Recommended Posts

Posted

Martorii au povestit ca soferul depasise coloana de masini formata la trecerea peste calea ferata. A intrat peste sine, chiar in fata locomotivei care venea cu 100 de kilometri pe ora. Soferul a murit in momentul impactului, decapitat, iar trupul i-a fost aruncat la zeci de metri distanta.

Dupa impact, barbatul de 42 de ani aflat la volan a fost smuls din masina si aruncat la peste 100 de metri. Calatorii au fost nevoiti sa astepte, pe camp, mai bine de o ora si jumatate, pana cand trenul s-a pus in miscare.

sursa: protv.ro

Posted

Martorii au povestit ca soferul depasise coloana de masini formata la trecerea peste calea ferata. A intrat peste sine, chiar in fata locomotivei care venea cu 100 de kilometri pe ora. Soferul a murit in momentul impactului, decapitat, iar trupul i-a fost aruncat la zeci de metri distanta.

Dupa impact, barbatul de 42 de ani aflat la volan a fost smuls din masina si aruncat la peste 100 de metri. Calatorii au fost nevoiti sa astepte, pe camp, mai bine de o ora si jumatate, pana cand trenul s-a pus in miscare.

sursa: protv.ro

RIP.. totusi nu era semnalizata sosirea trenului?? cate cazuri de genu se intampla si cati mor din cauza neatentiei si a lipsei semnalizarii corespunzatoare la trecerile la nivel :( word. Romania #-o

Posted

de ex la italieni, daca faci pe smecherul la bariera si scapi viu, ai din start 3 ani de puscarie asigurati.

Individu' sa zica merci k a murit si nu zace k leguma ani de zile.

Stupid pipL.

Posted

mda ce stire am vazut`o ieri la TV .. nu cred ca scopul acestui forum e sa vb despre accidente de masina , acestea sunt nenumarate..

LE:nu ma gandesc sa fac si eu 5 toapice cu accidente si crime :|

Posted

' date='Nov 25 2008, 17:31' post='3250941']

mda ce stire am vazut`o ieri la TV .. nu cred ca scopul acestui forum e sa vb despre accidente de masina , acestea sunt nenumarate..

vezi ca iara te bagi in seama singur ?

Posted

nu mai ziceti voi ca sa grabit . dak a vazut ditamai coloana de masini stationand era clar ca vine trenu .. doar nu asteptau masinile alea degeaba

tot cu sinuciderea cred si eu #-o

Posted

prostia se plateste ... ma intreb totusi ce a gandit tipul , ca daca depaseste coloana ajunge mai in fata sau ce ? ca pleaca primul de la bariera? a platit cu viata pentru propria prostie

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...