serious_mike Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 dacă acest proiect va fi posibil şi va fi realizat..va însemna următorul pas al omului în explorarea spaţiului...am putea trimite materiale şi personal în spaţiu mult mai eftin...rachetele alea uriaşe care lansează navetele spaţiale poluează într-un hal, ar dispărea...prea frumos ca să fie adevărat...................
Raul Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ma intreb cu ce viteza ar circula un lift mie unul mi-ar fi frica mai ales la coborare "Mom I wanna see the space" "No, dear you're claustrophobic"
Stalk3r Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 chiar daca il construiesc astia .. , vor avea imens de multe probleme .. , cutremure .. furtuni .. rafale de vant .. , plus ca pamantul se invarte .. , satelitu ala tre sa tina pasu nu sa fie tras dupa coloana .. , parerea mea ii cam waste of money ,dar o droaie de chestii sunt facute in japonia\china .. si functioneaza .. cateva zile ce`l putin , deci .. spor la treaba pt ei.
The Wizard Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 dacă acest proiect va fi posibil şi va fi realizat..va însemna următorul pas al omului în explorarea spaţiului...am putea trimite materiale şi personal în spaţiu mult mai eftin...rachetele alea uriaşe care lansează navetele spaţiale poluează într-un hal, ar dispărea...prea frumos ca să fie adevărat...................rachetele nu polueaza...functioneaza de baza de hidrogen si oxigen si cand arde se face apa deci poluare minima.mai repede inventezi teleportarea decat sa faci liftul asta.
Mayhem Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 mai repede inventezi teleportarea decat sa faci liftul asta. Buna idee @On: Ani buni o sa treaca pana la finalizarea acestui proiect, mai bine fac o statie de nave spatiale (gen taxi) care te plimba prin univers )