Jump to content
[omegga]

Sinucidere Online

Recommended Posts

Un american in varstă de 19 ani s-a sinucis in direct pe un post de televiziune online, incurajat de unii dintre privitori, informează The Times. Abraham Biggs, un tânăr din statul american Florida, a luat o supradoză de pastile în timp ce apărea în direct pe site-ul justin.tv.

Privitorii au putut vedea un bărbat care stătea întins pe pat, dar au crezut că totul este o farsă. Numai după câteva ore şi-au dat seama că tânărul îşi pusese capăt zilelor, iar unul dintre privitori a anunţat poliţia. Potrivit unui raport, circa 1.500 de utilizatori de internet au urmărit transmisia lui Biggs. Filmul se termină cu imaginea unui poliţist care intră în forţă în camera în care se afla tânărul şi verifică dacă acesta mai are puls.

Tânărul a lăsat pe forum un mesaj de adio în care a scris că a dezamăgit mulţi oameni şi se considera "un ratat": "Sunt un ratat. Am dezamăgit pe toată lumea şi simt că nu mă voi schimba niciodată. Sunt îndrăgostit de o fată şi ştiu că nu sunt destul de bun pentru ea", a scris acesta.

Deşi moderatorii forumului ar fi putut să anunţe autorităţile în timp util, imediat după postarea mesajului, aceştia nu l-au luat în serios. Biggs ameninţase în repetate rânduri că o să se sinucidă, însă nu încercase niciodată să-şi ia viaţa. De data aceasta, se pare că tânărul ar fi fost încurajat de alţi utilizatori ai forumului.

Filmulet

libertatea.ro

Trist.. sper sa nu ajunga asa si linkmaniacii nostrii care deschid topicuri de genul <cum sa o fac sa ma placa ?>

Link to comment

Altii nu au sansa la viata fiind bolnavi..iar unii care au viitorul in fata si viata le surade se sinucid..unde e corectitudinea de a ne naste si de a fi egali in lume?nu exista -_- raman la parerea ca traim intr-o lume haotica..si cred ca in curand ne vom duce de rapa..mai bine in epoca pietrei macar aia nu era asa inteligenti dar stiau sa traiasca si invatau asta..nu ca in ziua de azi ca'si dau foc in fata primarii ca ei nu au ce manca..dar sunt lenesi de " put " .. <_<

Link to comment

' date='Nov 23 2008, 11:31' post='3244162']

:blink: si aia 1500 de insi care se uitau la el ce drq nu putea unu sa anunte politia mai din timp ..

si el .. nu a procedat cum trebuie #-o

Sincer nici eu nu anuntam politia. Din motivele pt care s-a sinucis rezulta ca era prea prost sa mai merite sa traiasca. DE oameni ca asta chiar nu imi pare rau. De ar fi mai multi care sa il ia de exemplu.

Link to comment

Mediul online poate deveni o a doua viata pentru unele persoane cu dificultati de adaptare in societate sau care pur si simplu au nevoie de un refugiu. Majoritatea devin solitari, irascibili si unii, precum acesta au tendinta de a-si pune sub semnul intrebarii existenta. A fost decizia lui, nu e nimeni in masura sa il judece, consider ca avem cu totii dreptul de a decide asupra propriei noastre vieti.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...