[omegga] Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dana Coteanu, alias "Marijuana", s-a prezentat la o emisiune televizată într-o vizibilă stare de ameţeală şi a avut dificultăţi în a purta o conversaţie coerentă cu moderatorul.Cunoscută pentru trecutul său de consumatoare de droguri, Marijuana pare să-şi fi pierdut controlul în direct, manifestându-şi accesele de furie şi incoerenţa la emisiunea difuzată de ProTV.Cântăreaţa a început să se clatine în platou, dând impresia că se află sub influenţa narcoticelor. Moderatorul a încercat să o calmeze povestindu-i despre recenta împăcare a cântăreţei cu tatăl ei.Iată un fragment din "dialogul" purtat între cei doi:Moderator: Când erai în ceartă cu tatăl tău tu erai îndrăgostită. Mai eşti cu cineva acum? Eşti singură?Marijuana: Îndrăgostită sau drogată?... sunt două lucruri diferiteModerator: Ştii cum e... eu nu pot să zic dacă tu erai drogată sau îndrăgostită, eu pot doar să te întreb, cum erai în perioada aia?Marijuana: Şi condusă ...şi minţi conduse, manipulare se numeşte.Moderator: Înseamnă că tatăl tău avea dreptate?Marijuana: Înseamnă că da, pe partea lui avea dreptate, iar mintea mea era ştearsă, nu ştiu cum, în nu ştiu ce documente.Moderator: Dar tu, când te-ai certat cu tatăl tău atunci, erai drogată? Consumasei droguri?Marijuana: Băuturi alcoolice, nu. Droguri, atunci nu, dar poate altă dată şi s-a programat acea zi.Moderator: Stai un pic. Din cauza drogurilor pe care le-ai consumat...Marijuana: Nu, din cauză că tatăl meu, ca să înţeleagă lumea, tatăl meu a lucrat la acea fabrică şi, un anumit domn politician, nu vreau să dau niciun nume aici, unu' dintre ei, nu ştiu care e acum în momentu' ăsta, ca să nu fac o criză... a vândut din fabrica aceea la fiare vechi şi aşa a ajuns el în politică, aşa a vândut el ţara, înţelegi?Moderator: Ce treabă are asta cu ţara, cu tine cu...Marijuana: Cu oamenii, păi da, cu oamenii muncitori, de la oamenii muncitori vin io şi-ţi iau din buzunar, şi ce? Şi eventual şi nişte vieţi şi dup-aia să te mai scuip şi în faţă, să îţi mai spun şi "fraiere"... Sursa Antena3.roInterviul cu Marutaeu chiar ma uitam la emisiune si am ramas uimit.. apoi ea a cantat , se uita in gol si parca recita niste versuri fara inteles.. apoi Maruta a zis ca trebuie sa o sustinem ca are anumite probleme..
[StayHigh] Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Un video ceva? It`s a must see :DEdit: video.cere account.. :blink:oricum aia la cum arata baga in vena de rupe.. :)
Denzel_Lsd Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 eu chiar ma uitam la emisiune si am ramas uimit.. apoi ea a cantat , se uita in gol si parca recita niste versuri fara inteles.. apoi Maruta a zis ca trebuie sa o sustinem ca are anumite probleme.. da pentru ca era sparta )))
-CopilaS- Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 asta da "fraiera"....in fine dar nu cred ca mai stia ea ce facea atunci cand sa dus la o televiziune drogata dar e bine ca le a usurat munca politailor;))
tryby Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Chiar acu 2 ani am avut la scoala o sedinte "anti-drog" si a venit marijuana sa ne vorbeasca despre ea, si despre cum a reusit sa se lase de droguri ... ce model bun au adus aia atunci la scoala ...
oclaudiu Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Voi nu vedeti ca joaca teatru ? Isi faci si ea reclama, chiar credeti ca a venit drogata la TV ? Come on boys.
NoComment Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 a mai avut probleme cu drogurile si in trecut ... nu ma mira ...
Anthyc(2) Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 This video is no longer available due to a copyright claim by Pro TV SA :( pacat dar cum sa aduci o drogata in emisiune in direct ?
MiTzA- Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Am vazut decat putin din interviu si inceputul melodiei [ ce urat putea sa faca pe piesa aia ] ^^ Nu stiam eu de ce se clatina in halu ala
[IlluSioN] Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 la ce s'au uitat copii .. #-o cand a fost emisiunea ..
Lexa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 De condamnat este gestul lui Maruta, ca i-a permis sa intre in direct. E incredibil cat se poate injosi un om (Maruta), pentru niste banuti si putina faima ("Frateh ! Deci eo (!), am adus-o la emisiune pe Marijuana, drogata. Ce tare sunt B) ! Am facut-o de tot rahatul B) !"). Cand vezi pe cineva cu probleme, nu cauti sa ii sapi groapa, ci il ajuti mai intai...
Lucian Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 http://www.neuronu.ro/monden/marijuana-la-maruta/eu cred ca sufera de o depresie. nu pare drogata, doar pe alta lume.
spriTewus Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Pf,cum sa te duci in halul asta la o emisiune? Mai degraba refuza frumos invitatia si o onora alta data....:-?
musLi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Cum naiba au lasat`o aia sa intre in platoul de filmare?
KBK Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Aseara, 25 noiembrie, cantareata a fost invitata la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena 2.Din pacate, senzatia mea este ca problema acesteia este mai degraba de natura psihica, influentata probabil si de trecutul de consumatoare de droguri. Aseara am vazut o persoana care sufera si din pacate din suferinta ei se vor hrani si alti realizatori de show-uri in goana dupa rating. Poate il judec gresit pe Brancu, poate intentiile lui sunt intr-adevar bune. Nu trebuie sa uitam insa ca drumul spre Iad e pavat cu bune intentii.
Flake Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ma, toate filmuletele le scot astia. am cautat chiar a 2 zi pe youtube si zicea de copyright for ProTV SA .
Stargate Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 intepata (fumata) sau cu probleme psihice, nu conteaza; NU iti bati joc de ea in public, mai ales ca nu e un personaj asa de important incat sa merite atata atentie. Fiecare om are problemele lui, asta inseamna ca trebe pus cu pancarda de gat si legat in piata?
gaboi Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Un video ceva? It`s a must see :DEdit: video.A fost scos
Fane Spoitoru Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 vai frate ce penala si ce melodie de c**** )))))))
Lucian Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ma, toate filmuletele le scot astia. am cautat chiar a 2 zi pe youtube si zicea de copyright for ProTV SA .A fost scoshttp://www.neuronu.ro/monden/marijuana-la-maruta/eu cred ca sufera de o depresie. nu pare drogata, doar pe alta lume.pe mine nu ma observa nimeni :crybaby: