Jump to content
[omegga]

Drogata la TV

Recommended Posts

Posted

Dana Coteanu, alias "Marijuana", s-a prezentat la o emisiune televizată într-o vizibilă stare de ameţeală şi a avut dificultăţi în a purta o conversaţie coerentă cu moderatorul.

Cunoscută pentru trecutul său de consumatoare de droguri, Marijuana pare să-şi fi pierdut controlul în direct, manifestându-şi accesele de furie şi incoerenţa la emisiunea difuzată de ProTV.

Cântăreaţa a început să se clatine în platou, dând impresia că se află sub influenţa narcoticelor. Moderatorul a încercat să o calmeze povestindu-i despre recenta împăcare a cântăreţei cu tatăl ei.

Iată un fragment din "dialogul" purtat între cei doi:

Moderator: Când erai în ceartă cu tatăl tău tu erai îndrăgostită. Mai eşti cu cineva acum? Eşti singură?

Marijuana: Îndrăgostită sau drogată?... sunt două lucruri diferite

Moderator: Ştii cum e... eu nu pot să zic dacă tu erai drogată sau îndrăgostită, eu pot doar să te întreb, cum erai în perioada aia?

Marijuana: Şi condusă ...şi minţi conduse, manipulare se numeşte.

Moderator: Înseamnă că tatăl tău avea dreptate?

Marijuana: Înseamnă că da, pe partea lui avea dreptate, iar mintea mea era ştearsă, nu ştiu cum, în nu ştiu ce documente.

Moderator: Dar tu, când te-ai certat cu tatăl tău atunci, erai drogată? Consumasei droguri?

Marijuana: Băuturi alcoolice, nu. Droguri, atunci nu, dar poate altă dată şi s-a programat acea zi.

Moderator: Stai un pic. Din cauza drogurilor pe care le-ai consumat...

Marijuana: Nu, din cauză că tatăl meu, ca să înţeleagă lumea, tatăl meu a lucrat la acea fabrică şi, un anumit domn politician, nu vreau să dau niciun nume aici, unu' dintre ei, nu ştiu care e acum în momentu' ăsta, ca să nu fac o criză... a vândut din fabrica aceea la fiare vechi şi aşa a ajuns el în politică, aşa a vândut el ţara, înţelegi?

Moderator: Ce treabă are asta cu ţara, cu tine cu...

Marijuana: Cu oamenii, păi da, cu oamenii muncitori, de la oamenii muncitori vin io şi-ţi iau din buzunar, şi ce? Şi eventual şi nişte vieţi şi dup-aia să te mai scuip şi în faţă, să îţi mai spun şi "fraiere"...

Sursa Antena3.ro

Interviul cu Maruta

eu chiar ma uitam la emisiune si am ramas uimit.. apoi ea a cantat , se uita in gol si parca recita niste versuri fara inteles.. apoi Maruta a zis ca trebuie sa o sustinem ca are anumite probleme..

Posted

eu chiar ma uitam la emisiune si am ramas uimit.. apoi ea a cantat , se uita in gol si parca recita niste versuri fara inteles.. apoi Maruta a zis ca trebuie sa o sustinem ca are anumite probleme..

da pentru ca era sparta =)))))

Posted
:| Chiar acu 2 ani am avut la scoala o sedinte "anti-drog" si a venit marijuana sa ne vorbeasca despre ea, si despre cum a reusit sa se lase de droguri ... ce model bun au adus aia atunci la scoala ...
Posted

De condamnat este gestul lui Maruta, ca i-a permis sa intre in direct. E incredibil cat se poate injosi un om (Maruta), pentru niste banuti si putina faima ("Frateh ! Deci eo (!), am adus-o la emisiune pe Marijuana, drogata. Ce tare sunt B) ! Am facut-o de tot rahatul B) !"). Cand vezi pe cineva cu probleme, nu cauti sa ii sapi groapa, ci il ajuti mai intai...

Posted

Aseara, 25 noiembrie, cantareata a fost invitata la emisiunea lui Cristian Brancu de la Antena 2.Din pacate, senzatia mea este ca problema acesteia este mai degraba de natura psihica, influentata probabil si de trecutul de consumatoare de droguri. Aseara am vazut o persoana care sufera si din pacate din suferinta ei se vor hrani si alti realizatori de show-uri in goana dupa rating. Poate il judec gresit pe Brancu, poate intentiile lui sunt intr-adevar bune. Nu trebuie sa uitam insa ca drumul spre Iad e pavat cu bune intentii.

Posted

intepata (fumata) sau cu probleme psihice, nu conteaza; NU iti bati joc de ea in public, mai ales ca nu e un personaj asa de important incat sa merite atata atentie. Fiecare om are problemele lui, asta inseamna ca trebe pus cu pancarda de gat si legat in piata?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...