Jump to content
Anthyc(2)

Chirurgii au găsit un vierme în creierul unei paciente

Recommended Posts

Posted

E posibil ca viermele sa fi mancat putin din creierul pacientei , ce spuneti ? :blink:

În timpul operaţiei chirurgii au descoperit un vierme viu care penetrase creierul femeii.

Posted

din cate stiu viermii sunt intestinali sau isi fac cuib in alte organe (de ex ficat si te haleste de viu) dar in creier...hm asta inseamna ca oul de vierme era atat de mic incat a intrat in fluxul sanguin si s-a oprit in creier?

O fi...n-am idee.

Reteta anti-vermi: ceapa si usturoi + spalat cat mai des pe mani.

Posted

Tenia ajunge si pana la 20m.

Acest vierme a fost micut semn ca a ajuns de putin timp in creier.

Este atat de mic cand este larva incat strabate peretii intestinali si ajunge in sange.

Posted

Nu prea cred ca e din cauza nespalarii mainilor si nici din cauza carnii de porc stricate, poate i-a intrat ceva prin ureche sau pe gura cand dormea...

Posted

Tenia ajunge si pana la 20m.

Acest vierme a fost micut semn ca a ajuns de putin timp in creier.

Este atat de mic cand este larva incat strabate peretii intestinali si ajunge in sange.

:-j Crezi ca se face de 20 de metri intr-o luna ? dureaza mult timp si depinde de capacitatea de dezvltare pe care o are acolo #-o .Oricum ceva fenomenal dar am mir cum de toate se intampla la americani :D

Posted

Nu prea cred ca e din cauza nespalarii mainilor si nici din cauza carnii de porc stricate, poate i-a intrat ceva prin ureche sau pe gura cand dormea...

Sure dude :)) in ce film horror ai vazut secvente dintr-astea? In serialul Dr.House a fost un episod in care a aparut o pacienta care in urma unor analize a aflat ca are o astfel de tumoare,intre timp a luat steroizi si starea ei s-a imbunatatit,dar dupa cateva zile starea pacientei a devenit foarte grava ( arata ca o stafie si nu se putea misca ) , iar doctorul si-a dat seama ( probabil ) ca avea un vierme pe creier.Poate serialul este mai recent decat stirea si s-au inspirat de acolo,asta nu mai stiu.

Posted

:-j Crezi ca se face de 20 de metri intr-o luna ? dureaza mult timp si depinde de capacitatea de dezvltare pe care o are acolo #-o .Oricum ceva fenomenal dar am mir cum de toate se intampla la americani :D

Recisteste postul meu.

Nu am zis ca se face 20m intr-o luna.

Asta e marimea maxima care poate fi atinsa de o tenie.

Marimea medie este 10m.

Din ce am vazut in filmulet viermele era mic,semn ca nu era de mult timp in creier(Prin asta ma refer la luni de zile).

Posted

Recisteste postul meu.

Nu am zis ca se face 20m intr-o luna.

Asta e marimea maxima care poate fi atinsa de o tenie.

Marimea medie este 10m.

Din ce am vazut in filmulet viermele era mic,semn ca nu era de mult timp in creier(Prin asta ma refer la luni de zile).

Coane tu stii ce scrii acolo?Nu am auzit de vreo tenie sa ajunga la 20 m(metri) nici in era dinozaurilor :)) Probabil o confunzi cu anaconda :))

P.S.:Stirea este adevarata ;)

Posted

Coane tu stii ce scrii acolo?Nu am auzit de vreo tenie sa ajunga la 20 m(metri) nici in era dinozaurilor :)) Probabil o confunzi cu anaconda :))

Acesta poate trai in corpul omului aproximativ 15 ani si ajunge pana la 20m lungime.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Tenie

Eu cred ca tu nu stii ce vorbesti... chestia asta se invata in clasa a 5-a...

Posted

Din pacate e adevarat k tenia poate ajunge pana la 30 metri :help: (nu iti imagina ca e groasa k degetul) si poate trai pana la 25 ani...ete aici si nu uita k spalatul pe maini e chiar necesar de mai multe ori pe zi.

Posted

Cum e posibil asa ceva , stie cineva sa explice ? :(

Da. Teniile sunt niste viermi ai dracu care pot ajunge acolo. Teniile au drept gazde intermediare porcinele, iar oamenii ingereaza oua de tenie prin consumarea carnii de porc fara a o prepara corespunzator (mai cruda). Teniile de obicei cresc in intestine (cum a zis cineva, teniile pot ajunge pana la 20 de metri lungime, dar e vorba despre teniile care traiesc in intestinele bovinelor, la porcine au in general 20 cm). Infectarea se mai poate face prin contactul cu fecale umane sau cu voma umana. Teniile pot parazita intestinele, dar larvele lor pot patrunde in sange, ajungand astfel sa infecteze unele organe, printre care si creierul. E greu de depistat un vierme aflat in creier, mai ales daca e viu. E mai usor de depistat daca e mort, pt ca odata mort cauzeaza convulsii si alte simptome ce duc cu gandul la o problema neurologica si implicit la unele teste precum un RMN sau o tomografie. Viermele poate fi omorat accidental prin administrarea de steroizi pt alte afectiuni. Odata mort poate fi indepartat prin interventie chirurgicala, dar cred ca sunt si anumite medicamente (Zentel de ex) care il omoara (nu stiu exact daca functioneaza acele medicamente si cand este mort).

Imi cer scuze daca informatiile nu sunt 100% exacte, dar in esenta sunt destul de corecte zic eu :P

Guest N@ruto^
Posted

eu nu cred....parerea mea este ca daca ar fi avut un vierme la creier lar fi simtit :-j

nu ca sa-l descopere chirurgu #-o

eu il locul pacientei cand auzeam eram DEAD :-j

Posted

eu nu cred....parerea mea este ca daca ar fi avut un vierme la creier lar fi simtit :-j

nu ca sa-l descopere chirurgu #-o

eu il locul pacientei cand auzeam eram DEAD :-j

te-ai uitat prea mult la desene :-j daca ai fii citit reply-urile celor de mai sus ti-ai fi dat seama ca nu este o minciuna.

Posted

am mai vazut cazuri dintrastea dar nu cu vierme si nu in creier :-j

si toti cei care au avut probleme dinastea au murit dupa ce-au aflat nu cand aveau tenie sau altceva in corp :blink:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...