Dani Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Dupa ce am vorbit de orasul subacvatic din Bulgaria va voi vorbi acum de creatia lui Alexander Asadov, noul hotel plutitor. Hotelul, care arata ca si o roata de bicicleta va pluti deasupra apei si va fi tinut aproape de pamant/apa cu ajutorul unor stalpi. Va include multe camere, cafenele, restaurante si gradini de iarna. Vizitatorii vor putea ajunge la el doar pe apa, cu barci sau prin aer, cu niste masinarii care arata ca si Zeppelinele. Acest concept a fost proiectat datorita incalzarii globale si cresterii nivelului apei. Frumos! Restul pozelor AICI
THuG-Radu Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Vad multe chestii la tine pe blog, multe inventii si cladiri care SE VOR CONSTRUI, dar CAND ?Ca in plan, is multe chestii, dar puse in aplicare .. pe cand ? :-s
Cumparator Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 lumea evolueaza vor aparea mult mai multe in viitor ;)
[StayHigh] Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ca plan de viitor e destul de misto..ce pot spune...dar ca realizare e mai greu de facut..si totusi tinand cont ca in Bulgaria..care e cam sub Romania la capitolul finantare si folosire a banilor din programe europene nerambursabile ;) banuiesc ca e in bulgaria deoarece nu am vazut sa fie mentionata alta tara..app Alexander Asadov e nume de rus :) oricum misto..incepem sa aratam a planeta extraterestra cu astfel de inventii :)
Dani Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ' date='Nov 21 2008, 10:54' post='3237901']ca plan de viitor e destul de misto..ce pot spune...dar ca realizare e mai greu de facut..si totusi tinand cont ca in Bulgaria..care e cam sub Romania la capitolul finantare si folosire a banilor din programe europene nerambursabile ;) banuiesc ca e in bulgaria deoarece nu am vazut sa fie mentionata alta tara..app Alexander Asadov e nume de rus :) oricum misto..incepem sa aratam a planeta extraterestra cu astfel de inventii :)n-am zis niciunde ca acest hotel va fi in Bulgaria sau ca designerul e bulgar :P
[StayHigh] Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ' date='Nov 21 2008, 11:08' post='3237937']n-am zis niciunde ca acest hotel va fi in Bulgaria sau ca designerul e bulgar :P:) ok..pai atunci in ce tara se va face acest proiect? sau e doar in stadiul de proiect scos la vanzare :)
Mayhem Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 O sa le ia ani buni sa il finalizeze. Are o forma ciudata, ma atrage intr-un fel
K2pk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 O sa le ia ani buni sa il finalizeze. Are o forma ciudata, ma atrage intr-un felai dreptate cativa ani le va lua si destuia bani :readthis:
NoComment Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 uite ceva care chiar merita sa te miri ...
[IlluSioN] Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 pana o sa se faca ... #-o oricum e cooooll :wub:
Luci Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 arata ca o nava star wars :Dsuperrr tare ...sper sa-l faca macar in urmatorii 50 de ani ...sa ma duca si pe mine copii mei :P
Anthyc(2) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mai dureaza pana o sa se construiasca asa ceva oricum e super tare :D
ShorTyx Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ciudatenie facuta de om. Incepem sa facem lucruri care credem noi ca se aseamana cu "extraterestrii". Conceptul arata binisor, dar eu vreau sa vad un filmulet de prezentare:)
Guest smiley_real92 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 prea frumos arata :) si ideea de unde a plecat proiesctul e interesanta "incalzirea globala' gg :D
celmaislabaN Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 frumos hotel :>p.s: la baia mare se lucreaza la acel mall :D
Velasquez Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Foarte frumos , ma gandesc ca o noapte la acel hotel iti cam va usca buzunarul .