Jump to content
Dani

Hotel Plutitor

Recommended Posts

Posted

Dupa ce am vorbit de orasul subacvatic din Bulgaria va voi vorbi acum de creatia lui Alexander Asadov, noul hotel plutitor. Hotelul, care arata ca si o roata de bicicleta va pluti deasupra apei si va fi tinut aproape de pamant/apa cu ajutorul unor stalpi. Va include multe camere, cafenele, restaurante si gradini de iarna. Vizitatorii vor putea ajunge la el doar pe apa, cu barci sau prin aer, cu niste masinarii care arata ca si Zeppelinele. Acest concept a fost proiectat datorita incalzarii globale si cresterii nivelului apei. Frumos!

Imagine IPB

Restul pozelor AICI

Posted

ca plan de viitor e destul de misto..ce pot spune...dar ca realizare e mai greu de facut..si totusi tinand cont ca in Bulgaria..care e cam sub Romania la capitolul finantare si folosire a banilor din programe europene nerambursabile ;) banuiesc ca e in bulgaria deoarece nu am vazut sa fie mentionata alta tara..app Alexander Asadov e nume de rus :) oricum misto..incepem sa aratam a planeta extraterestra cu astfel de inventii :)

Posted

' date='Nov 21 2008, 10:54' post='3237901']

ca plan de viitor e destul de misto..ce pot spune...dar ca realizare e mai greu de facut..si totusi tinand cont ca in Bulgaria..care e cam sub Romania la capitolul finantare si folosire a banilor din programe europene nerambursabile ;) banuiesc ca e in bulgaria deoarece nu am vazut sa fie mentionata alta tara..app Alexander Asadov e nume de rus :) oricum misto..incepem sa aratam a planeta extraterestra cu astfel de inventii :)

n-am zis niciunde ca acest hotel va fi in Bulgaria sau ca designerul e bulgar :P

Posted

' date='Nov 21 2008, 11:08' post='3237937']

n-am zis niciunde ca acest hotel va fi in Bulgaria sau ca designerul e bulgar :P

:) ok..pai atunci in ce tara se va face acest proiect? sau e doar in stadiul de proiect scos la vanzare :)

Posted

O sa le ia ani buni sa il finalizeze. Are o forma ciudata, ma atrage intr-un fel

ai dreptate cativa ani le va lua si destuia bani :readthis:

Posted

arata ca o nava star wars :D

superrr tare ...sper sa-l faca macar in urmatorii 50 de ani ...sa ma duca si pe mine copii mei :P

Posted

ciudatenie facuta de om. Incepem sa facem lucruri care credem noi ca se aseamana cu "extraterestrii". Conceptul arata binisor, dar eu vreau sa vad un filmulet de prezentare:)

Guest smiley_real92
Posted

prea frumos arata :) si ideea de unde a plecat proiesctul e interesanta "incalzirea globala' gg :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...