The Wizard Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Disperati ca nu vor ajunge la putere "alianta" psd+cp se foloseste de televiziunile (mincinosului, tradatorului, furaciosului) lui dan voiculescu aka felix pentru a manipula poporul. La fiecare jurnal de stiri pe pe antena x este dat un sondaj ("platit" de antena x) unde psd+pc are 51%. Lucru oarecum imposibil deoarece pc = 0.x (un procent mic incat e neglijabil) iar psd nu poate sa aiba 50% nici daca se spanzura goana in piata publica.Daca va uitati pe antene o sa va dati seama cate tampenii spun, iar cna nu face nimic.Prea multa democratie strica se pare. De cand cu basescu televiziunile, mai ales alea lui felix sunt asa de libere incat isi permit sa spuna 98% minciuni, restul de 2% sunt stiri cu crime.psd+pc au in jur de 30%, dar pe antene arata 51% ca sa manipuleze, bazandu-se pe efectul de turma (unde-s multi, hai si noi) al oamenilor. nu va lasati pacaliti de aceste jigodii, zdrente si hahalere care au jefuit tara in 20 de ani cat nu a fost jefuita in 2000 de ani.sursa The Wizard
Cioby Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 n-avem altii mai buni.tu te simti influentat de sondajele afisate de ei?este clar ca trustul lui voiculescu este total impotriva lui basescu.oricum altii mai buni nu avem.va castiga cel care va da mai multi mici si bere nu cel care arata mai multe sondaje.asa-i la romani
[StayHigh] Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 unele canale exceleaza la acest capitol..chiar mi-e sila..se spurca intre ei ca niste babe..si vor sa ne reprezinte? -_- astia merita legati de un copac sa se p*** cainii pe ei..hoti si talhari..isi bat joc de toata tara asta..si pacat de ea <_< si de noi totodata..
ArthoN Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Poftim Nu cred ca au difuzat altceva la televiziune.
The Wizard Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 si de ce nu crezi?ieri de 3 ori am vazut eu 51%.btw stirea aia e de pe 13 intre timp si-au dat seama ce manevra sa faca...
TrC Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 si de ce nu crezi?ieri de 3 ori am vazut eu 51%.btw stirea aia e de pe 13 intre timp si-au dat seama ce manevra sa faca...Dar tu de unde stii ca pd-l ar avea mai mult ca psd?Crede-ma cand iti spun ca pd-l nu mai are aceeasi putere de convingere ca acum 4 ani ." Sa traiti bine "
Buugy Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Tractoare, stiu multi care vor vota cu PD-L si am o mare convingere ca v-or obtine majoritatea in ambele camere. Spre exemplu foarte putini oameni au incredere in PSD si acele persoane sunt cele de pe la sate, un procent destul de mic. PSD-PC se va face de rusine la aceste parlamentare.
Redemption Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Sursa pe care ai precizat-o tu nu are credibilitate.
Diabolik_01 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Sursa pe care ai precizat-o tu nu are credibilitate. on : Nici nu ma intereseaza sondajele lui peste prajit cand vad ceva de genu asta schimb canalul.
The Wizard Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Sursa pe care ai precizat-o tu nu are credibilitate.daca te puneam pe tine era mai bine ca jucatorii de mu creadeau stirea...btw am pus sursa the wizard ca eu am scris stirea, rezultatele le-am vazut pe antena 3a fost la stiri in nu stiu ce biserica popa le spunea oamenilor sa voteze psd. si la tara oamenii il vad pe popa ca pe al 2-lea dumenezeu.deci unde s-a ajuns...mi-e scarba.
Redemption Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ca fapt divers, cand prezinti o stire in aceasta sectiune folosesti o sursa oficiala si de incredere. Daca ai sa te uiti prin celelalte topicuri ai sa observi acest lucru sau poate ai cumva studii in jurnalism sau lucrezi in acest domeniu ca sa ne poti oferi o stire de calitate, preferabil si adevarata? Pentru pareri personale puteai folosi sectiunea Discutii generale, nu cea de stiri. Ceea ce faci tu in acest topic se numeste propaganda politica.
Lexa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 daca te puneam pe tine era mai bine ca jucatorii de mu creadeau stirea...btw am pus sursa the wizard ca eu am scris stirea, rezultatele le-am vazut pe antena 3a fost la stiri in nu stiu ce biserica popa le spunea oamenilor sa voteze psd. si la tara oamenii il vad pe popa ca pe al 2-lea dumenezeu.deci unde s-a ajuns...mi-e scarba.Ai incercat sa faci ceva, nu este de condamnat :). Pe viitor, adu si material pentru a-ti intari "stirea". Vrei sa te credem pe cuvant ca asa se intampla ? De exemplu, eu nu urmaresc Antena3... cum iti sustii stirea in fata mea ? Pacat ca majoritatea presei scrise (chiar si la televizor) face ca tine (de unde si ziarele de barfa, scandal, OTV...).
The Wizard Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 putin imi pasa cine ma crede si cine nu. eu am comentat ce am vazut la televizor si cu ce stiam eu. si stiu si cum a ajuns sa se dea si procentul ala imens dar nu mai intru in detalii ca iar ziceti ca e barfa, scandal.Redemption...o fi, n-o fi, eu am zis adevarul despre psd+pc si tehnica lor de manipulare. daca au ajuns sa puna popii sa vorbeasca cu populatia sa ii voteze (a fost pe realitatea) iti dai seama cat de jos sunt...Redemption o sursa "oficiala" nu spune tot timpul adevarul (decat la violuri, crime. cand e vorba de bani multi si putere se schimba)Lexa antenele sunt detinute de voiculescu care e in pc. pc are alianta cu pds deci pc are tot interesul sa manipuleze oamenii ca sa castige si sa imparta ciolanul cu psd.