Guest stefteo21 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 • Salariul mediu brut peste 800 de euro în anul 2012 PNL îşi asumă ca obiectiv creşterea câştigului salarial mediu brut cu cel puţin 60%, astfel încât acesta să ajungă la peste 800 de euro în anul 2012.Salariul minim brut va creşte într-un ritm superior salariului mediu brut, astfel încât, până în anul 2012, diferenţa dintre cele două să se reducă semnificativ.PNL va promova o lege de salarizare unitară pentru personalul bugetar, având la bază performanţa individuală, corespunzătoare atribuţiilor şi complexităţii postului.• Pensie medie de 350 de euro în anul 2012Trebuie să îi răsplătim pe pensionari pentru ceea ce au oferit ei României. Îi răsplătim pentru munca lor, pentru contribuţia pe care şi-au adus-o la ceea ce este astăzi România.Iată de ce, ne-am propus ca pensiile să crească în concordanţă cu majorarea salariilor. Vrem ca, în anul 2012, pensia medie să ajungă la peste 350 de euro.PNL va continua reforma şi modernizarea sistemului de pensii, atât a celui public cât şi a celui privat.Vom stabili o nouă modalitate de calcul a pensiilor, prin acordarea unui număr suplimentar de puncte unor anumite categorii de locuri de muncă (grupa I şi II).sursa : www.pnl.roCe tari sunt astia :)
zetulescu Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 2012 = adevarul.....atunci vom afla adevarul....brrrr
IceMan Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ce face campania electorala. Minciuni si iar minciuni.
celmaislabaN Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Trebuie sa faca asta.. Nu putem adopta moneda euro daca nu se schimba cate ceva in tara asta
Cioby Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 cum de nu ne promit vreo 2000km de autostrada?ori asta nu le mai iese cand abia abia au facut 5 si aia i-au inaugurat!pai toti zic asa doar n-ati vrea sa ne zica ca noi numa vom baga la noi in buzunar,pt voi nik.
iNm Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ca sa obtina voturile , politicienii ti-ar da si mamica lor ... sa nu fiu mai obscen ... In primul rand noi nu avem economie care sa sustina asemenea salarii , iar in al doilea rand la asemenea salarii nu am mai fi o optiune pt firmele straine care isi scad costurile investind in tari in curs de dezvoltare ...
Redemption Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 • Salariul mediu brut peste 800 de euro în anul 2012 PNL îşi asumă ca obiectiv creşterea câştigului salarial mediu brut cu cel puţin 60%, astfel încât acesta să ajungă la peste 800 de euro în anul 2012.Salariul minim brut va creşte într-un ritm superior salariului mediu brut, astfel încât, până în anul 2012, diferenţa dintre cele două să se reducă semnificativ.PNL va promova o lege de salarizare unitară pentru personalul bugetar, având la bază performanţa individuală, corespunzătoare atribuţiilor şi complexităţii postului.• Pensie medie de 350 de euro în anul 2012Trebuie să îi răsplătim pe pensionari pentru ceea ce au oferit ei României. Îi răsplătim pentru munca lor, pentru contribuţia pe care şi-au adus-o la ceea ce este astăzi România.Iată de ce, ne-am propus ca pensiile să crească în concordanţă cu majorarea salariilor. Vrem ca, în anul 2012, pensia medie să ajungă la peste 350 de euro.PNL va continua reforma şi modernizarea sistemului de pensii, atât a celui public cât şi a celui privat.Vom stabili o nouă modalitate de calcul a pensiilor, prin acordarea unui număr suplimentar de puncte unor anumite categorii de locuri de muncă (grupa I şi II).sursa : www.pnl.roCe tari sunt astia :)Multumim pentru aportul tau la campania electorala a politicienilor romani cu care te afiliezi. Desi e un pic cam neinspirat postul, pot promite si eu ca toti utilizatorii de pe Linkmania vor avea viteza de download de 100 mb/sec garantat, daca se aboneaza la RDS pana in 2012 si vireaza suma de 100 de euro de persoana in urmatorul cont ............ Sa fim seriosi, promisiunile electorale sunt doar praf in ochii prostilor dispusi sa le mai creada.
Stef Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 s-au gandit ei mai bn ca daca tot e sfarsitul lumi in 2012, sa mareasca pensiile atunci stati linistiti ca nu maresc nimic, e doar de fatada
vLaur Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 • Salariul mediu brut peste 800 de euro în anul 2012 PNL îşi asumă ca obiectiv creşterea câştigului salarial mediu brut cu cel puţin 60%, astfel încât acesta să ajungă la peste 800 de euro în anul 2012.Salariul minim brut va creşte într-un ritm superior salariului mediu brut, astfel încât, până în anul 2012, diferenţa dintre cele două să se reducă semnificativ.PNL va promova o lege de salarizare unitară pentru personalul bugetar, având la bază performanţa individuală, corespunzătoare atribuţiilor şi complexităţii postului.• Pensie medie de 350 de euro în anul 2012Trebuie să îi răsplătim pe pensionari pentru ceea ce au oferit ei României. Îi răsplătim pentru munca lor, pentru contribuţia pe care şi-au adus-o la ceea ce este astăzi România.Iată de ce, ne-am propus ca pensiile să crească în concordanţă cu majorarea salariilor. Vrem ca, în anul 2012, pensia medie să ajungă la peste 350 de euro.PNL va continua reforma şi modernizarea sistemului de pensii, atât a celui public cât şi a celui privat.Vom stabili o nouă modalitate de calcul a pensiilor, prin acordarea unui număr suplimentar de puncte unor anumite categorii de locuri de muncă (grupa I şi II).sursa : www.pnl.roCe tari sunt astia :)Faci parte cumva dintr`o agentie guvernamentala si vii sa ne vinzi noua gogosi aici?
nu ma cunosti Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 cea mai mare prosteala guvernamentala.. hai ca asta le depaseste pe toate..cum pot ei sa zica ca face salariul de 800 euro.. cand ei nu au fost in stare sa se puna de acord pt marirea salariilor profesorilor.. #-o
Stargate Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 valul de scumpiri si socul economic din 2012, va fi devastator pt romania, iar cine crede minciunile politicienilor, este irecuperabil.Basme, pe ce baza pot politicienii sa garanteze asa ceva? Fratii Grimm ar pali de invidie la asemenea scenarii. Daca arunci o privire oriunde in europa, vei vedea ce greu a fost trecerea la euro a tarilor cu industrie si economie cat de cat bazata; pe cand la noi e totul praf si toti sunt pe furat.
The Wizard Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 sunt in stare sa zica astia ca te fac milionar in dolari/euro numai sa ii votezieu nu inteleg de ce nu au facut pana acum...zic ca o sa faca de acum in colo. ratatii de la psd cat au stat la guvernare si nu au facut nimic si au tupeul si nesimtirea sa vina sa imi promita luna si stelele, ca vor face autostrada in jurul lumii, navete spatiale personale si alte bazaconii. pnl a stat la guvernare 4 ani si acum zic ca promulga legi da pana acum ce dracu au pazit?va spun eu ce a facut pnlul in anii de guvernare l-a scutit pe patriciu de 1 miliard de $ prin ordonante de urgenta si alte manarii, psd a furat cat s-a putut si inca vor sa mai fure. ungurii... marko bello (sau cum il cheama pe ungur) a luat bani de la stat ca cica scoate nu stiu ce carte, dar cartea ciuciu, alti unguri alte furaciuni astia nu ar trebui impuscati ca moartea ar fi frumoasa pentru ei, ci torturati si ei si familiile lor pentru natia de rahat.singurele partide care ar merita sa fie la putere ar fi pd-l, prm, png. ultimile 2 au presedinti nebuni si nu stiu ce ar putea face. deci pd-l ar fi partidul care ar putea face altceva (teoretic) in afara sa fure, minta si sa tradeze.
Guest stefteo21 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nu fac parte din nici o organizatie si cand am zis " ce tari sunt astia " eram IRONIC ! :-j
Stargate Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 sunt in stare sa zica astia ca te fac milionar in dolari/euro numai sa ii votezieu nu inteleg de ce nu au facut pana acum...zic ca o sa faca de acum in colo. ratatii de la psd cat au stat la guvernare si nu au facut nimic si au tupeul si nesimtirea sa vina sa imi promita luna si stelele, ca vor face autostrada in jurul lumii, navete spatiale personale si alte bazaconii. pnl a stat la guvernare 4 ani si acum zic ca promulga legi da pana acum ce dracu au pazit?va spun eu ce a facut pnlul in anii de guvernare l-a scutit pe patriciu de 1 miliard de $ prin ordonante de urgenta si alte manarii, psd a furat cat s-a putut si inca vor sa mai fure. ungurii... marko bello (sau cum il cheama pe ungur) a luat bani de la stat ca cica scoate nu stiu ce carte, dar cartea ciuciu, alti unguri alte furaciuni astia nu ar trebui impuscati ca moartea ar fi frumoasa pentru ei, ci torturati si ei si familiile lor pentru natia de rahat.singurele partide care ar merita sa fie la putere ar fi pd-l, prm, png. ultimile 2 au presedinti nebuni si nu stiu ce ar putea face. deci pd-l ar fi partidul care ar putea face altceva (teoretic) in afara sa fure, minta si sa tradeze.Bine zis, man.Dar reducand la minim aiurelile si minciunile, care ar putea fi o varianta credibila? Cine ar putea cu adevarat sa faca ceva? Am mai spus si ma repet: italienii au trecut la euro in 2000 si ei au de bine de rau o industrie mai buna decat cea romaneasca (si nu ma refer doar la masini - Fiat, Ferari, Alfa-ROmeo, Lancia, ecc; ci si la cea textila, basca produse specifice alimentare)si pt ei a fost un soc groaznic schimbarea monedei. Chiar si la ora actuala in multe magazine (pe 90% di bonurile de casa) e trecut si pretul in Lire. Sa fie doar nostalgici dupa lira lor? Nici vorba, ci pur si simplu au inghitit galusca cand a ordonat UE. Le-a fost foarte greu. Fratilor, sa vedeti dezastru ce va fi in romania in 2012. Sper sa mai existe acest forum si atunci si sa ne readucem aminte de ce discutam azi.Doamne-ajuta. :pray:
[StayHigh] Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 pot fi si minciuni dar poate fi si un adevar..si ma refer la asta deoarece pot creste salariile si pensiile totodata se ridica si preturile si apar alte taxe...deci..am ajuns de unde am plecat :) logoica?aveam salarii europene si murim de foame <_<
[IlluSioN] Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 trebuie sa asteptam pana in 2012 sa vedem .. #-o ar fi super bine :P
Anthyc(2) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 minciuni ce au zis ? hai sa marim pensiile sa aiba cine sa ne aleaga