Jump to content
[Leonard]

Condoleanțe de la Nicholas Sarkozy, după tragedia de la Petrila

Recommended Posts

Posted

Imagine IPB

Potrivit Ambasadei Franței la București, Nicholas Sarkozy i-a transmis condoleanțe președintelui Băsescu. Președintele francez a menționat în scrisoarea către preşedintele Traian Băsescu că a aflat cu tristețe despre tragedia petrecută la Petrila. În plus, acesta a dorit să exprima susținerea poporului francez, anunță "Evenimentul Zilei".

"Domnule Preşedinte, am aflat cu adâncă emoţie despre accidentul care a avut loc în România la data de 16 noiembrie, în mina Petrila, care a costat viaţa a doisprezece concetăţeni de-ai dumneavoastră şi a provocat rănirea mai multor persoane. În aceste circumstanţe dramatice, ţin să exprim susţinerea mea şi să vă împărtăşesc simpatia şi solidaritatea poporului francez. V-aş fi în aceeaşi măsură recunoscător dacă aţi dori să transmiteţi sincerele mele condoleanţe familiilor şi apropiaţilor victimelor" a spus președintele Franței, în scrisoarea adresată lui Traian Băsescu.

Antena3.ro

frumos gest :)

Posted

In 2006 la Anina,in 2008 la Petrila,in 2010 oare cate vieti mai sunt predispuse la aceste pericol?

Sarkozy ar trebui sa-i transmita lui Basescu,inclusiv guvernului nu condoleante,ci sa puna piciorul in prag si i-a masuri drastice celor care se fac vinovati de aceste accidente,fonduri sunt,numai ca nu sunt gestionate cum trebuie...

In '90 Cosma a facut foarte bine ca a scos minerii in strada pentru ca si acum la 18 ani de la mineriada,tot nimik nu s-a schimbat in industria huilei si a lihnitului

Guvernul sa nu uite ca oamenii aia acolo lucreaza la 1000m in subteran si extrag anual 35 mil. tone de carbune pentru a acoperi necesitatile tarii.

Poate ca acum in al 13`lea ceas,ar trebui sa-si dea seama de cele intamplate si sa se autosesiseze,nu sa inchida minele asa cum au facut si in 2006,la Anina.

Guest stefteo21
Posted

Ca sa fim mai realisti... credeti ca li se rupe lor de mortii nostri ? E doar un semn de diplomatie si are scopul de a creea o imagine buna a Frantei, DAR totusi... bravo lui.

BTW : Condoleante familiilor ! :(

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...