Jump to content
[Leonard]

Un cercetător australian a descoperit vaccinul împotriva cancerului de piele

Recommended Posts

Imagine IPB

Un cercetator australian a descoperit vaccinul impotriva cancerului de piele

Un om de ştiinţă australian, care a realizat şi un vaccin împotriva cancerului de col uterin, lucrează la obţinerea unui vaccin împotriva cancerului de piele. Profesorul Ian Frazer a declarat că testele pe animale efectuate până în prezent s-au dovedit a fi un succes, iar testele pe oameni ar putea începe anul viitor. El a adăugat că un vaccin împotriva cancerului de piele ar putea fi disponibil în următorii 5 - 10 ani.

Vaccinul va putea fi folosit de copii cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani pentru a preveni dezvoltarea ulterioară a unui cancer de piele. Noul vaccin va anihila virusul Papiloma uman şi manifestările sale cutanate.

David Currow, directorul Cancer Australia, organizaţie care susţine cercetările în domeniu, a avertizat însă că vaccinul nu va putea preveni toate formele de cancer de piele. O situaţie similară există şi în cazul vaccinului împotriva cancerului de col uterin, care şi-a dovedit eficacitatea în doar 70% din cazuri. El a precizat că "Cea mai bună metodă de a reduce riscul de apariţie a cancerului de piele este reducerea timpului de expunere la soare".

antena3.ro

Link to comment
Guest stefteo21

@ [omegga] daca am merge dupa teoria ta , populatia ar fi doar de copii

dar nu te contrazic in totalitate :)

De fapt are perfecta dreptate... oricine stie asta si este logic ca in fiecare secunda sa moara cineva din 7 miliarde de oameni cati suntem ( nu mai suntem 6 conform ultimelor cercetari) si sa se nasca altul. :box:

Link to comment

' date='Nov 16 2008, 17:37' post='3225473']

si`n fiecare secunda moare un om si in fiecare secunda se naste altul..

Nu prea cred.Nu are cum..deci in 5 minute cat scriu aici + ce am citit au murit deja peste 3000 de persoane.Oare? sa ne gandim putin inainte. [PS: cateodata vb mult si aiurea -no offence]

OT: Sa zicem ca "exterminam" cancerul dar cine stie ce alte boli vor aparea mult mai rele decat cancerul.Dar Doamne Fereste...sa nu apara.

daca n`au venit pana acum de ce sa mai vina ?

Iar omega...de ce nu ? Nu se stie niciodata ce pandeste "dupa colt"

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...