Jump to content
Gh0sT

DECLARATII

Recommended Posts

Posted

cele mai frumoasa declaratii de dragoste..

1. As vrea sa fiu o stea sa stralucesc numai pentru tine, sa ma transform in ploaie, sa cad usor peste trupul tau fierbinte, apoi sa ma evapor, s-ajung din nou in cer sa le zic ingerasilor cat de mult te iubesc!!

2.Iubire mea,timpul parca s-a oprit in loc ascultand ultima bataie a unei inimi zdrobite de durere...MI-E DOR DE TINE, TANJESC DUPA IUBIREA TA...Dumnezeu a creat lumea pentru a se iubi si se spune ca iubirea plutestete pretutindeni...respiram iubire si ne hranim cu ea in fiecare zi, ea ne umple sufletele de puritate, bunatate si incredere in sine.Nu exista persoana in lume care sa nu fii simtzit"infinita dragoste".Acest boboc se afla undeva in inima fiecaruia si infloreste numai atunci cand a sosit momentul.La mine a inflorit atunci cand ai aparut TU in viatza mea, m-ai facut sa nu mai stiu de mine, inima mea te cere in fiecare secunda, cu fiecare bataie a ei:((((, gandul meu zboara la tine fara sa-l pot controla dar totul e in zadar:(((((Ziua nu e zi , ora nu e ora, secunda nu e secunda ci doar o pierdere de vreme acum cand TU nu mai esti langa mine:(((.Tu erai totul pentru mine, erai soarele meu de dimineatza, erai zambetul meu zi de zi si "minunea" vietzii mele.Fara tine mi-e imposibil sa respir, nu stiu ce o sa ma fac fara tine si dragostea ta:((((...TE IUBESC iubirea mea...

Cu dragoste pentru cea mai dulce fata din lume....

3.Spunemi si mie ce trebuie sa fac ca sa ma urasti?

Nu pot sa mai traiesc cu gandul ca nu pot sa fiu langa tine

Te implor!!!

Fama sa te urasc sa te uit sa nu ma mai gandesc la tine

Ma chinuie ingrozitor gandul la tine !!

As vrea sa te pot uita sa pot sa nu mai sufar

In mintea mea incerc sa te uit

Dar inima nu ma lasa

As fi multumit cu mine daca as pute sa nu te mai iubesc

De ce aceasta mare dragoste?

Pt ce?

Pt. o iubire pierduta si fara rost?

Oare de ce te iubesc atat de mult

Sa ajung sa ma doara fiecare gand

Fiecare gand la tine ma chinuie ingrozitor

Of de as putea ce bine ar fi

Nu as vrea sa mor cu aceasta mare durere in suflet

Trebuie sa ma ajuti intr-un fel sau altul

Trebuie sa lasam totul uitarii si sa incerc sa nu ma mai gandesc la tine

Iartama pt toate aceste vorbe

Dar asta am in suflet acum

Si nu pot sa nu-ti zic tote aceste cuvinte

Te rog sa ma ignori cat de mult poti si sa nu te mai uiti nici macar la mine cand ma vezi pe strada

Poate asa voi reusii sa te uit sa te urasc sa nu ma mai gandesc la tine

Ce soarta de doi lei am putut sa am

Sa iubesc un Trandafir si sa nu pot sa ma bucur de el

As vrea sa pot da timpul inapoi si sa lupt din rasputeri pt tine, dar asta nu cred ca sea mai poate

Trebuia demult sa nu fac aceasta greseal

Dar ce sa-i faci cand asculti inma

Cand lasi inima sa faca ce vrea ea

Acum am sa stau sa sufar in tacere si poate timpul imi va vindeca ranile

Dar sa sti ca nu am sa uit niciodata marea mea iubire

Si am sa ma gandesc intodeauna la raspunsul pe care nu l-am primit niciodata de la tine

Poate ca daca nu ma iubeai si tu

Nu ma acceptai

Acum te inteleg de ce ti-era greu sa-mi spui

Poate nu vroiai sa ma ranesti sau sa-mi dai iluzii desarte

Am sa te respect tota viata si am sa te ascund adanc in inima mea

Sa nu mai ajung nici eu acolo

Sa sti ca tu pt mine ai fost, esti, si vei fi cel mai dulce suras al diminetii de primavara

Si indiferent care va fi soarta mea de acum incolo sa sti ca am sa ma rog in fi...

Mie mi se pur sooper astea...pt ca sunt facute de oameni simpli, nu poeti, nu filozofi...(in afar de prima care nush de cine e facuta eusa_whistle.gif ) ...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...