Velasquez Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cei de la Whirlpool au organizat un concurs pe tema Viitorul Apei. Re-Cycle este o masina de spalat care se sustine singura si este formate din trei componente, masina de spalat, uscatorul si depozitul de apa. Apa care este folosita la spalat nu se arunca ci intra in depozitul, se recicleaza ca mai apoi sa fie folosita din nou la spalat. Conceptul nu doar ca va economisi apa ci si spatiu si energie. Cum? Se va roti ca si acele de ceasornic si va impinge apa de la masina de spalat la depozit si invers folosind forta gravitatiei.\ Pentru mai multe detalii intrati aici
Tweety Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 :cool2: Bine ca se mai gandeste cineva la mediu!
Razvan Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 interesant.. dar din cate vad eu acolo ma gandesc "cam cat spatiu o sa ocupe!?"
Slymr Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 interesant proiect ... oare o sa se produca in serie ?
vLaur Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 parerea este ca se va produce in serie,in viitoarele norme UE cred ca se va pune mai mult pret pe mediuOnTopic:Interesant proiect,nu in viitorul foarte indepartat cred ca tot ce vom avea v-a fii ecologic.
Stalk3r Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ecologic? mie mi se pare o porcarie lol ) misto , tot mai multe sa apara , imi place ideea
[StayHigh] Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 e interesant si foarte bun..insa poluarea e adusa de tot felu de centrale in mare parte..astia ar trebui sa se lase de meserie sau sa inventeze ceva anti poluare..ca si automobilele la fel..o sa murim cu zile peste cateva sute de ani din cauza poluarii..#PS: Whirlpool is cea mai tare firma in domeniu oricum ;) au buget imens..ptr research