Jump to content
[omegga]

Inchis pt. cascat

Recommended Posts

Posted

Soldat israelian arestat pentru ca a cascat la funeraliile lui Yitzhak Rabin

Un soldat israelian a fost arestat trei săptămâni pentru că a căscat în timpul ceremoniei pentru comemorarea fostului prim-ministru Yitzhak Rabin, asasinat în 1995, informează The Telegraph. Soldatul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a căscat "fără să pună mâna la gură", în timp ce comandantul forţelor aeriene din nordul ţării susţinea un discurs în memoria lui Rabin.

Comandantul a băgat de seamă gestul soldatului, şi-a întrerupt discursul şi i-a ordonat bărbatului să petreacă 21 de zile în închisoare pentru "actul neruşinat".

sursa antena3.ro

:D mai rau ca la noi :-j

Posted

Pai era inmormantarea unui om important.Poate ca deasta i s-a parut un "gest nerusinat". Totusi se stie,cand casti pui mana la gura...codul bunelor maniere...E cam absurda decizia...

Guest stefteo21
Posted

Mie mi se pare ok decizia... unde casti tu asa ca un nesimtit la o adunare de genul asta, iar 21 de zile nici nu e mult. Oricum ce mare lucru facea el in 21 de zile ?

Posted

si altii in romania au 20 de dosare penale , (acum cateva zile am vazut la tv) , si nu le face nimic #-o , o fi ea armata dar ....

Posted

' date='Nov 14 2008, 19:05' post='3219910']

în timp ce comandantul forţelor aeriene din nordul ţării susţinea un discurs în memoria lui Rabin.

la un asemenea discurs cred si eu k i se face somn omului

Posted

ma gandesc ca daca era asa de important omul au tinut multi discursuri si la fiecare a durat ceva timp.. deci daca ii venea si se scapa pe el oare ce ii faceau? =))

Posted

ma gandesc ca daca era asa de important omul au tinut multi discursuri si la fiecare a durat ceva timp.. deci daca ii venea si se scapa pe el oare ce ii faceau? =))

Il executau pe loc .

on: #-o cam exigenti . :-j

Posted

Din pedeapsa asta ne putem da seama ce important a fost Rabin pt poporul israelian.

p.s baiatul respectiv era in armata asa ca pedeapsa putea fi acordata cu usurinta ( stim bine ce usor se baga lumea in arest , peste tot in armata ).

Posted

Armata reprezinta o institutie bazata pe respect si pe supunere neconditionata. Daca un soldat isi permite a face de ras armata printr-un gest oarecare, bineinteles, ca va fi sanctionat drastic, la fel ca atunci cand fuge de pe campul de lupta, nu se face de rusine doar pe el, ci lezeaza si imaginea Armatei si a tuturor celor care au murit in serviciul ei si a celor care lupta in continuare.

Disciplina, respect si onoare reprezinta unele din valorile fundamentale ale acestei institutii. Respectivul le-a incalcat pe toate trei.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...