Jump to content
Tweety

Zi de nastere "linkmania"

Recommended Posts

Posted

Am 4 ani si 7 luni de cand activez pe Linkmania :D

Pe 4 aprilie implinesc 5 anisori ;;)

:banghead::banghead::banghead:

Oameni buni...cititi mai sus ce am spus,iar daca nici acum nu intelegeti postati cum vreti!

Posted

la cate conturi ai cred si eu =)))) ar trebui sa se numeasca bunnymania :)

:">

Eh, am avut un moment de spam dintr-ala nesimtit de m-a tinut vreun an de zile. :P Dar mi s-a luat, been there, done that, next stage. :D

Posted

:banghead::banghead::banghead:

Oameni buni...cititi mai sus ce am spus,iar daca nici acum nu intelegeti postati cum vreti!

Nu :blink: !

ON:Tot n-ati inteles! Nu scrieti in clipa asta cat aveti,scrieti cand impliniti. :banghead:

Usor ca iti plesneste o vena la cap` :lol: -Ne`am prins care`i faza dar vrem sa te enervam ;;) Te deranjeaza? PS: Nu estem prosti 8-|

Sa fiu si eu On Topic - pe 8 Ianuarie fac 1 an :"> Putin :(

Posted

Defapt eu sunt de vreo 3 ani pe Linkmania, dar acesta este un cont facut pentru ca uitasem parola celui vechi =)).

Deci am 1 si 6 luni de cand sunt Linkmaniac oficial si 2ani si 10 luni de cand sunt Linkmaniac neoficial :).

La multi ani!

Posted

Daca moderatorii vor sa lase acest thread dar stiu sigur ca o sa spuna ca e aiurea dar incerc.

Sa scrieti:"Azi am implinit 3 ani de cand m-am inregistrat pe Linkmania". Adica sa postati cand impliniti de ex.1 an de cand esti Linkmaniac si sa se ureze la multi ani :gun: !

1st of all, tu mai ai pana la primul an pe LM.

2nd: te-ai gandit vreodata ca poate cei care erau inregistrati pe forumul vechi si-au pierdut userele ?

Oh wait, nici macar nu stiai sa citesti cand era the 1st LinkMania forum running.

Peace :right:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...