[omegga] Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 sau poate avem noroc si ne facem monarhie parlamentara ca si marea britanie
Cioby Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 da mai bine nu ma duc la vot decat sa pun stampila pe becali.mai bine stau acasa in incultura mea si gata.
[omegga] Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 alegerile sunt peste 1 an , pana atunci se pot intampla muuulte
Fury Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 hai ca o dati in fantezii , la alegerile trecute a facut vreo 4 % :-j
Deadman007 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 La cati idioti traiesc in tara asta , or sa fie destui care sa il voteze , atat pe el cat si pe fratele lui din alta mama numit Vadim . Si asa avem o tara cu politicieni batuti in cap , dar daca iese unul din astia doi presedinte , putem emigra in vreo tara bananiera ... word Nu o sa il voteze multi, inca nu s-a dus de rapa tara asta
[StayHigh] Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 ' date='Nov 11 2008, 22:00' post='3212559']Dacă vreţi să fiu păstorul României, trebuie să mă votaţi!", Aşa şi-a început George Becali, acelaşi personaj cu Gigi Becali, discursul din studioul lui Dan Diaconescu la OTV. Discurs pentru care probabil că a plătit câteva zeci de mii de euro, dacă ar fi să credem tarifele anunţate de Diaconescu pentru apariţiile electorale din campanie (10.000 de euro pe oră). Surpriza nu a fost legată de discursul electoral plicticos al lui Becali, ci de noua înfăţişare a acestuia. Proaspăt tuns, ras şi frezat, candidatul George Becali părea desprins din filmul "Naşul". Ba chiar când lumina devenea difuză în apartamentul din Piaţa Romană preşedintele PNG începea să semene fizic cu celebrul actor Marlon Brando. Din păcate pentru afacerea cea mai importantă ca imagine a lui Gigi Becali, şi aume echipa Steaua Bucureşti, noua sa înfăţişare nu pare a fi cu noroc, având în vedere că după meciul pierdut la Lyon toată lumea a desfiinţat echipa antrenată de Dorinel Munteanu. Sursa Antena3 + Poze Sincer cred ca oricat de berbarit si de pus la punct ai incerca sa fi tot cioban ramai :error: :) e tare :rofl2: saracu' romanas..nu zice nimeni..bv lui s-a descurcat are bani..dar sigur nu are fata de a candida nici macar ca femeie de servici in institutiile statului..e corupt rau ;)
iNm Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 nu cred ca mai degraba l-ar vota pe bombonel (nastase)... btw care nu stie bombonel e din familie de bisexuali asa e cunoscut in tiganie la el (daca nu stiati e si tigan) bisexuali sunt aia de se asa si cu baietei si cu fete. Nu vad care e problema daca e tigan si are familie de bisexuali ... ' date='Nov 14 2008, 19:08' post='3219920']Vadim o sa kilareasca ungurii ) homosexualii (go for it ) si moldovenii din Romania care nu vorbesc coerent aceasta limba preafrumoasa. Becali o sa dea legi tampite si ne`ar obliga sa mergem la meciuri de fotbal ..
Redemption Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Becali reprezinta tipul omului de prost gust, care are bani si prin acestia cumpara influenta. Nu dau o ceapa degerata pe el si pe toata averea lui atat timp cat habar n-are sa vorbeasca si se comporta, la propriu, ca un cioban care nu stie altceva decat sa traga oile de coada. As prefera la conducerea Romaniei un intelectual care sa rationeze inainte de a vorbi, decat unul ca Becali care nu stie decat sa dea cu bata in balta ca sa faca senzatie si sa devina popular in masa populatiei cu mentalitatea "Doreleee ...". Nu sunt adeptul nici unui partid politic, dar apreciez cultura la o persoana, iar Becali nu detine asa ceva decat intr-o prea mica masura.
qudsieh Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Sunt Stelist de mic copil dar daca as avea putere la spanzura si pe el si pe smarandescu X(
Domino628 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 ' date='Nov 11 2008, 22:00' post='3212559']Surpriza nu a fost legată de discursul electoral plicticos al lui Becali, ci de noua înfăţişare a acestuia. Proaspăt tuns, ras şi frezat, candidatul George Becali părea desprins din filmul "Naşul". Ba chiar când lumina devenea difuză în apartamentul din Piaţa Romană preşedintele PNG începea să semene fizic cu celebrul actor Marlon Brando.Pe bune,chiar seamana :rofl1: ii mai lipsea trandafirul rosu din piept
Cioby Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 bani am,minte ce-mi mai trebe'?creca la asta se gandeste cand scoate ceva pe gura
aL PacinO Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Unele lucruri se rezolva f usor prin simplitate.Eu cred ca se foloseste de influenta dar ca sa isi atinga scopul si atat.Stiu ca nu are cultura necesara ptr a fi presedinte dar tara nu se conduce daor de un singur om , are un intreg sistem bine organizat (la noi prost) de care se poate folosii sa faca ceva bun.Sunt sigur ca toti candidati in afara de Becali vor fura tara fara rusine , insa la Becali ma astept mai putin , are bani destui pentru Romania si asa incult cum il face toata lumea e si el o solutie pentru noi.De ce alti care au bani nu au facut case si donatzi ca el ? Chiar daca a facut-o pentru un anumit scop , a facut-o.Sunt si alti cu bani in tara care nu au facut "gesturile" lui si au acelasi scop ca si el.Zgarciti.Are votul meu :tiphat:
[StayHigh] Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Unele lucruri se rezolva f usor prin simplitate.Eu cred ca se foloseste de influenta dar ca sa isi atinga scopul si atat.Stiu ca nu are cultura necesara ptr a fi presedinte dar tara nu se conduce daor de un singur om , are un intreg sistem bine organizat (la noi prost) de care se poate folosii sa faca ceva bun. Sunt sigur ca toti candidati in afara de Becali vor fura tara fara rusine , insa la Becali ma astept mai putin , are bani destui pentru Romania si asa incult cum il face toata lumea e si el o solutie pentru noi. De ce alti care au bani nu au facut case si donatzi ca el ? Chiar daca a facut-o pentru un anumit scop , a facut-o.Sunt si alti cu bani in tara care nu au facut "gesturile" lui si au acelasi scop ca si el.Zgarciti. Are votul meu :tiphat: tu crezi ca pentru ce a facut ce a facut in scopuri caritabile abis?pentru a-si face imagine si pentru a ajunge la putere :) iar daca va ajunge acolo scopul lui e sa fure mai mult decat a furat pana acu' deoarece asta deschide multe orizonturi ;) mai reflecteaza la ceea ce ai spus..bineinteles fiecare cu parerea lui :)
Cioby Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 si eu daca as avea banii lui as arunca cu ei in stanga si in dreapta.al pacino u il votezi ca ajuta 1000 de oameni,da nu te gandesti ca nenoroceste 21 de milioane?