Jump to content
[omegga]

Becali un mafiot

Recommended Posts

Posted

bai "mafiotule" ce esti tu ma ? vre`un politician "undercover" ? =)) i`a zi ma ce metode din astea mai stii?

nu ma cunosti

nu vreau sa intru in amanunte acum. dar stai tu linistit ca de aia e "democratie" sa poti sa faci manevre in voie.

Posted

Se duce tara asta de rapa, de tot.

Becali in mod sigur ar reprezenta tara, si-asa imaginea ei e cum e, cu Becali in frunte razboiul ne asteapta. :))

Ma intreb cand se va inceta atragerea in mijlocul atentiei al acestui personaj si cand vom inceta sa ne pierdem timpul citind astfel de stiri legate de el.

Posted

ai chiar asa o impresie buna despre el ? zimi si mie cum ai vedea tu tara condusa de un cioban ? care n`are peste 4 clase !?

din cate stiu eu.. domnul BerBEcali.. are si facultarea de drept facuta, + inca vro 3-4 masterate.. doctorate si alte chestii din astea :))

Posted

toate ca toate, dar PNG-ul parca are cea mai activa campanie electorala, cel putin in bucuresti. Daca la alegerile recedente nu a trecut de 2%, acum parca vad ca face cel putin 5%.

Posted

Amar democratie, daca ea poate da voie unuia ca becali sa ia puterea, ales de prostime,da democratic. Astea-s minusurile democratiei,ca permite oricarui tampit sa candideze la functia de presedinte. N-ar fi nici o problema daca tara ar fi sanatoasa si cu oameni sanatosi,atunci personajul s-ar desumfla singur precum balonul si ar disparea. Insa la noi numarul prostilor e din ce in ce mai mare. Si astia chiar ar putea crede ca alegand un analfabet incult si grosolan vor face bine!! Am avut unul, pe nume Ceausescu,si stiti cum a sfarsit. Oricum Becali a facut suficient rau Stelei. Nu mai e nevoie sa faca si tarii. Au facut-o ceilalti. Daca Becali ar ajunge presedinte si png-ul in parlament zau ca as intra acolo si mi-as detona o bomba sinucigasa,precum islamistii,sa-i curat pe toi. Macar as muri cu constiinta impacata ca am mai imputinat tara de prosti!

Posted

Amar democratie, daca ea poate da voie unuia ca becali sa ia puterea, ales de prostime,da democratic. Astea-s minusurile democratiei,ca permite oricarui tampit sa candideze la functia de presedinte. N-ar fi nici o problema daca tara ar fi sanatoasa si cu oameni sanatosi,atunci personajul s-ar desumfla singur precum balonul si ar disparea. Insa la noi numarul prostilor e din ce in ce mai mare. Si astia chiar ar putea crede ca alegand un analfabet incult si grosolan vor face bine!! Am avut unul, pe nume Ceausescu,si stiti cum a sfarsit. Oricum Becali a facut suficient rau Stelei. Nu mai e nevoie sa faca si tarii. Au facut-o ceilalti. Daca Becali ar ajunge presedinte si png-ul in parlament zau ca as intra acolo si mi-as detona o bomba sinucigasa,precum islamistii,sa-i curat pe toi. Macar as muri cu constiinta impacata ca am mai imputinat tara de prosti!

Stai calm ca prostimea au alti preferati nu Becali . Prostimea , majoritara in tara asta , si cei batrani - neavand ce face pe acasa vor vota pe "tovarasii" de la PSD-PC . Ca nah , tovarasu Ilici si Nastasel au facut multe pentru tara asta . Sincer nu prea avem un candidat serios pentru un post de presedinte . Ar fi Basescu insa fara o echipa in spate si el e degeaba acolo . Prea putina putere are presedintele . Cu monarhie ar fi fost mai usor . Ori ai un rege bun ori rau . Aici degeaba ai un presedinte bun daca parlamentul e impotriva intereselor oamenilor ...

Posted

Sincer nu prea ma omor cu politica,dar daca va deveni BerBecali presedinte.....OMG :crazy: ! De ce lor compara cu actori celebri cand pot(presa) sa il compare cu un cioban la oi :gun: !

Posted

toate ca toate, dar PNG-ul parca are cea mai activa campanie electorala, cel putin in bucuresti. Daca la alegerile recedente nu a trecut de 2%, acum parca vad ca face cel putin 5%.

legat de png, i-as vota doar pentru becali. dar n-o fac pentru ca png'ul e alcatuit in mare parte de oameni care nu au nici o treaba cu politica, incomptetenti mai bine spus.

Posted

legat de png, i-as vota doar pentru becali. dar n-o fac pentru ca png'ul e alcatuit in mare parte de oameni care nu au nici o treaba cu politica, incomptetenti mai bine spus.

L-ai vota pe Becali? :blink: :coffee:

Posted

nu cred ca mai degraba l-ar vota pe bombonel (nastase)...

btw care nu stie bombonel e din familie de bisexuali asa e cunoscut in tiganie la el (daca nu stiati e si tigan)

bisexuali sunt aia de se asa si cu baietei si cu fete.

Posted

Sincer,dupa atatea minti "culte" care au fost la guvernare si la presedentie din '90 si pana azi si care au dus Romania la fund(ca Raposatu` o ridicase),chiar m-as bucura sa vad un ciobanel la putere;cred ca v-a face mai multa treaba ca toate "mintile luminate" de pana acum ;)

Posted

nu se pune problema dupa ce a fost el.Ceausescu a fost pantofar,Basescu marinar.nu asta conteaza,conteaza nivelul de cultura si inteligenta pe care il detine.ce conversatie ar putea intretine becali cu Obama,Sarkozy sau Medvedev?nu vedeti ca el,saracu', abia leaga o propozitie in romana?o avea el sufletul mare dar trebuie sa aibe si ceva intre tample.nu se rezuma totul numai la bani.nu avem nevoie de un conducator care sa nu fure dar nici sa nu faca nimic.fiti voi convinsi ca toti care candideaza nu traiesc de pe o zi pe alta dar nu sunt la fel de inimosi.daca becali are 14% ii grav.asta-i romanul,il cumperi cu un festival,o bere si un mic!

Posted

unde becali a facut 200 de case a primit 2 voturi. si din ce cauza? ca a dat psd 1 mil de lei la fiecare inainte de alegeri...

faza e ca pe roman il poti cumpara dar faza grava e cat de prost e. becali le face case care costa mai mult decat 1 mil lei vechi si tu votezi psd care iti da 1 mil?

eu nu ii inteleg, iei milionul si votezi ce vrei tu. ca nu stie nimeni ce ai votat...

btw stati linistiti ca daca nu o sa iasa becali presedinte la anu (si nu o sa iasa) el a zis ca iese din politca (doamne ajuta). daca nu iese ar fi o hahalera desi nu prea il vad eu iesind. ii place puterea lui si de aceea cred ca va ramane in politica. si pana la urma cand nu mai ai solutii alegi intre vadim si becali (psd, pnl din start NU)

Posted

Vadim o sa kilareasca ungurii :))) homosexualii (go for it ) si moldovenii din Romania care nu vorbesc coerent aceasta limba preafrumoasa.

Becali o sa dea legi tampite si ne`ar obliga sa mergem la meciuri de fotbal ..

Posted

nu alege dintre un poponar cu matusa tamara si un panglicar care i-a oferit lui patriciu 1 miliard de $ din banii publici.

solutiilea alea le-am dat in cazul in care cine stie ce se intampla cu pd-l.

doar nu o sa alegi partidul verde, udmr si care mai sunt...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...