Jump to content
[omegga]

Apa pe marte

Recommended Posts

Posted

temperatura scade, apa e.. mai trebuie oxigen :)

apa= H2 O

la temperaturi mari apa se evapora right?pt ca oxigenul sa existe pe marte trebuie o cantitate f mare de gheaza si un dispozitiv care sa dezghetze si sa fiarba apa instant

Posted

N-ai cum sa dovedesti asta decat daca te duci tu pe Marte si ne arati ca e cum zici tu. Pana atunci lasa rasismul si priveste tu mai adanc prin prejudecatile rasiale.

Nu-i mai judeca pe ei ca nu le pasa de Pamant ca probabil nici tu nu dai doua parale pe el.

Ai tu cum sami dovedesti contrariu? Ai fost tu acolo si ai vazut ca e apa? Nai de unde sa sti. Si dupa trucarea aterizarii pe Luna + WTC ii cred in stare de orice numai ca sa ramana in centru atentiei. Si sti tu ca eu nu dau 2 bani pe Pamant? Nu mai comenta aiurea daca nu ai idee despre ce vorbesti

Posted

Eu tind sa cred ca se poate trai pe Marte doar intr`un spatiu securizat, adica intr`un fel de acvariu sau ceva de genu, cu o sursa proprie de oxigen alta in afara de cea de pe Marte. Cel putin asa cred eu. Poate am vazut prea multe filme :))

Daca ne ducem pe Marte pentru a face "baze artificiale" atunci ne irosim timpul si banii . Loc pe Pamant inca este insa nu sunt resurse . Se pot face si pe Terra orase pe oceane , mari , sunt o multime de terenuri pe care se poate construi , sa se pot repopula orasele mai slabe . Ideea e sa avem resurse . Ei s-ar duce pe Marte daca ar fi oxigen , apa si resurse cara fara minereuri , lemn etc nu au ce sa faca acolo .

Chiar daca s-ar descoperi apa acolo ar trece cateva zeci de mii de ani pana ar putea forma o atmosfera cat de cat respirabila . Noua nu ne trebuie o alta planeta . Daca elimini China si India si Africa - cu parere de rau insa imi pare rau pentru cei de acolo dar populatia de acolo e ca un cancer al Terrei . Exceptand vreo 3 sau 4 tari mai decente in cei din Africa au ramas la stadiul de triburi.

Ne trebuie vreo 2 RM si ai sa vezi ca dupa aceea nu mai cautam alta planeta ca ne ajunge Pamantul .

Posted

Ai tu cum sami dovedesti contrariu? Ai fost tu acolo si ai vazut ca e apa? Nai de unde sa sti. Si dupa trucarea aterizarii pe Luna + WTC ii cred in stare de orice numai ca sa ramana in centru atentiei. Si sti tu ca eu nu dau 2 bani pe Pamant? Nu mai comenta aiurea daca nu ai idee despre ce vorbesti

Eu nu trebuie sa dovedesc nimic dat fiind ca n-am facut nici o presupunere de genul asta si cu atat mai putin sa-ti dovedesc tie. Eu n-am zis ca e intr-adevar apa acolo, am spus ca nu dai nici un fel de argument cu care sa-ti sustii parerea. Din nou presupuneri, ai tu dovezi ca n-au fost americanii pe luna? Ai dovezi ca WTC a fost trucat? Ma indoiesc.

Pe scurt, esti probabil un tip influentabil caruia ii baga cineva propaganda anti-americana pe gat si bineinteles ca nici macar nu te straduiesti sa gandesti tu pentru tine decat sa asculti ce zice lumea.

Posted

apa= H2 O

la temperaturi mari apa se evapora right?pt ca oxigenul sa existe pe marte trebuie o cantitate f mare de gheaza si un dispozitiv care sa dezghetze si sa fiarba apa instant

nu neaparat , sunt si alte substante care reactioneaza violent cu apa si nu se degaja oxigen ci hidrogen :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...