Jump to content
[omegga]

Gol la shoping

Recommended Posts

Un maior din forţele aeriene japoneze a fost arestat deoarece făcea cumpărături în pielea goală într-un magazin de lenjerie feminină. Acesta a fost suspendat de la locul de muncă pentru 10 zile, susţine putătorul de cuvânt al bazei aeriene Matsushima din Miyagi. Se pare că bărbatul băuse peste măsură la petrecerea unui coleg.

Înainte de a intra în magazin, japonezul s-a gândit că ar fi amuzat să-şi dea toate hainele jos. N-a stat prea mult pe gânduri şi a intrat gol-goluţ în magazinul de lenjerie pentru femei.

"Când a intrat în magazin, nu avea la el decât portofelul şi pantofii" a spus purtătorul de cuvânt al bazei aeriene la care era angajat japonezul. "Credea că o să fie amuzat să intre în pielea goală în magazin, că va surprinde oamenii." a adăugat acesta. În magazin nu se afla decât vânzătorul care a sunat imediat poliţia.

Acest incident vine în urma unei serii de scandaluri din cadrul forţelor militare japoneze. Săptămâna trecută, generalul unei baze aeriene a fost concediat după ce a îndrăznit să spună că Japonia nu a fost un agresor în cel de-al Doilea Război Mondial.

Sursa : Antena3.ro

Link to comment

Cati dintre voi cand va imbatati manga nu sunteti in stare sa faceti gesturi excentrice, pe care in mod normal nu le-ati intreprinde?

Sa-l intelegem si pe el, avea chef sa se amuze in timpul liber, avand in vedere strictetea cu care era obisnuit in timpul serviciului. Cu cat este mai constransa o persoana, cu atat are mai multe sanse sa defuleze intr-un mod prin care sa socheze.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...