D.K. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Doi clerici au fost arestaţi, duminică, de poliţia israeliană, după ce preoţii greci ortodocşi şi cei armeni s-au luat la bătaie, chiar în timpul unei ceremonii. Incidentele au izbucnit în Biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim, în timp ce se oficia o slujbă specială, în ziua unei mari sărbători armene. Supăraţi pe clerul grec, că nu părăseşte biserica, armenii au sărit la bătaie. Aceştia susţin că grecii i-au împiedicat să ţină slujba aşa cum trebuie. Poliţia israeliană a fost nevoită să intervină pentru a opri conflictul. Nu este pentru prima oară când au loc astfel de incidente prin care se încearcă păstrarea controlului asupra unor anumite porţiuni din biserica veche. sursa: antena3.ro video:
iNm Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Mda , faze de genul asta nu fac decat sa imi intareasca convingerea ca Biserica e doar o institutie , fara vreun fel de valoare spirituala. Oricum de mult nu mai am vreo credinta , dar preotii macar de ochii lumii ar trebui sa para "smeriti". Trist , am fost si eu in acea biserica candva si erau doar preoti foarte retrasi , acuma vad ca s-au transformat.
tryby Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Ce tare, am vazut o filmare de la realitatea TV in metrou ... tot peronul se amuza de saracii preoti cum sunt batuti ...
[StayHigh] Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 de rasul lumii..daca si "omul lui Dumnezeu" o comite asa flagrant e nasol..PS: toti au interese..chiar si preotii...nimeni nu'i perfect si nici nu va fi..cat despre corectitudine nici nu mai am ce zice.. -_- .. # we all die .. so .. live the life.. asta e
Velasquez Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Probabil si-au iesit din pepeni si nu mai putea rezista presiunii care ii apasa incet , incet :P . Oricum s-au facut de ras . :error:
c1ocan Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 ' date='Nov 10 2008, 16:32' post='3208707']de rasul lumii..daca si "omul lui Dumnezeu" o comite asa flagrant e nasol..PS: toti au interese..chiar si preotii...nimeni nu'i perfect si nici nu va fi..cat despre corectitudine nici nu mai am ce zice.. -_- .. # we all die .. so .. live the life.. asta eNu trebuie luat in gluma, fiecare pom are "uscaciunile lui".
xIcarus Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Crestinismul asta. :) De-asta l-am abandonat. BISERICA ESTE DOAR O ORGANIZATIE! O organizatie careia nu ii pasa decat profitul. Open your eyes...
[IlluSioN] Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 mama ce'si dadeau acolo erau 2 "tabere" chiar #-o
ArthoN Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Mda , faze de genul asta nu fac decat sa imi intareasca convingerea ca Biserica e doar o institutie , fara vreun fel de valoare spirituala.Pentru unii e asa, pentru altii nu.
vLaur Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Daca tocmai la Ierusalim se intampla asta,atunci ce pretentii sa mai ai in restul locatiilor...
Stalk3r Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 sa vezi daca se intampla asta in romania , toti de pe linkmania ar venii cu replay "traim in romania ..!! " #-o
nu ma cunosti Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Am vazut si eu un reportaj la Tv.. nu prea sunt antrenati preoti astia, cred ca ar trebui sa mai traga de fiare.. cel putin uni dintre ei nici nu stiau sa de`a cu pumnul #-o Eu daca era acolo.. creq faceam si pariuri.. faceam si eu un ban gramada :D
NoComment Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 s-au incurcat unu` pe altu` in slujba ... si printre randurile citite isi mai dadeau cate o injuratura ... pana s-au luat la bataie Asta e viata ... biserica e o institutie ...si din ce in ce mai putin "Casa Lui Dumnezeu"
dev Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Mda , faze de genul asta nu fac decat sa imi intareasca convingerea ca Biserica e doar o institutie , fara vreun fel de valoare spirituala. Oricum de mult nu mai am vreo credinta , dar preotii macar de ochii lumii ar trebui sa para "smeriti". Trist , am fost si eu in acea biserica candva si erau doar preoti foarte retrasi , acuma vad ca s-au transformat.Scuza-ma ca te corectez ... e o sursa de venit si la noi se vede cel mai bine ... ca au niste masini si traiesc in niste conditii ... vai de ei ... Mercedes C-Class ... casutza in zona favorizata ... unde stau doar bogatasii ... le merge rau!@OT: S-a umflat rishcashu-n careva dintre ei :D
Razvan Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 hahah.. siege!! ala care tipa, tipa defapt la bishop "HEAL IN MM ! HEAL!!!"
fani&nicu Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 zii preotului sa dea mai usor cu pumnul ))))
Tweety Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 0:29->0:32 Ce pumn i-a dat :-j :-j :-j :blink: ! Doamne fereste de asa ceva!
musLi Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Si cand ma gandesc ca este un topic de genu "in cine are romanu incredere" (sau ceva asemanator), si majoritatea spun ca in biserica au incredere...halal exemplu #-o
nu ma cunosti Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 hahah.. siege!! ala care tipa, tipa defapt la bishop "HEAL IN MM ! HEAL!!!" ))) tare faza ) @trebuie pedepsiti popo astia.. parodon popi astia