Ivi Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 sper sa dau de oameni cum au fost cind am jucat eu pt prima oara ; azi la gather am intilnit anumite persoane foarte ok asa sper sa intilnesc pe acest server si de acum inaintece ma facut sa revin ? desi serveru e invechit dar are farmecu lui miam facut multi prieteni pe acest server uni chiar fparte buni prieteni dar jucind pe aceste server miam facut amic foarte multi si sper si ca pe acest db sami fac la fel cum miam facut si inainte
LeviS Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 sper sa dau de oameni cum au fost cind am jucat eu pt prima oara ; azi la gather am intilnit anumite persoane foarte ok asa sper sa intilnesc pe acest server si de acum inaintece ma facut sa revin ? desi serveru e invechit dar are farmecu lui miam facut multi prieteni pe acest server uni chiar fparte buni prieteni dar jucind pe aceste server miam facut amic foarte multi si sper si ca pe acest db sami fac la fel cum miam facut si inainteWelcome Back , Esti bine venit ... Imi pare rau ca nu am putut veni la gather ... am avut niste treaba ... Dar data viitoare voi veni cu mare placere :) ...
orbit drops Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 sper sa dau de oameni cum au fost cind am jucat eu pt prima oara ; slabe sanse. welcome back! :)
bunny Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Welcome back ! Scrumiera HERE ! Iar eu sunt Zana Maseluta. WB ivi.
jmekeru_BK Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Iar eu sunt Zana Maseluta. Daca iti dau un dinte, imi dai o bere ? wb ivi :)
|Tw!SteR| Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 o sa te lasi la fel de rpd cum te-ai apucat :-jsa fiu si eu ON ... wb ivi :)tu taci ma cerasela :>
TCM Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 sper sa dau de oameni cum au fost cind am jucat eu pt prima oara ; azi la gather am intilnit anumite persoane foarte ok asa sper sa intilnesc pe acest server si de acum inainte ce ma facut sa revin ? desi serveru e invechit dar are farmecu lui miam facut multi prieteni pe acest server uni chiar fparte buni prieteni dar jucind pe aceste server miam facut amic foarte multi si sper si ca pe acest db sami fac la fel cum miam facut si inainte fa'ti si tu o elfa sa stam in party da' vezi sa nu ai incredere in astia pe sv ca s'au lacomit si si'ar vinde si parintii pt niste rare ...
[DanY] Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 sper sa dau de oameni cum au fost cind am jucat eu pt prima oara ; azi la gather am intilnit anumite persoane foarte ok asa sper sa intilnesc pe acest server si de acum inainte ce ma facut sa revin ? desi serveru e invechit dar are farmecu lui miam facut multi prieteni pe acest server uni chiar fparte buni prieteni dar jucind pe aceste server miam facut amic foarte multi si sper si ca pe acest db sami fac la fel cum miam facut si inainte Wb ivi..ceva scale cu lk mai ai ?
TCM Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 tcm sii bine ca eu joc pe dw hitz'ar dw'u sa'ti fie PS: chrome ataca din nou .... set bone lk ref si set leather lk dsr