spriTewus Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Deja e un topic facut la Discutii Generale --> Comunitatea Linkmania,dar cei care joaca mu,nu prea dau pe acolo,incat m-am gandit sa fac un topic si aici. Daca sunt doritori care vor sa iesim la un suc/bere,sa mai palavragim una alta e bine asteptat.Daca se vor aduna cel putin 5 persoane,ghaterul se va tine,daca nu,o lasam pe altadata,cand mai multi vasluieni se vor afla in oras si vor avea timp liber deoarece stiu ca multi playeri sunt plecati in strainatate sau la facultate in alte orase :).Data,ora,locul il vom stabili mai incolo,daca-si anunta careva prezenta :D .
spriTewus Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 GL&HF ... poze multe :D multumim,daca o sa se prezinte careva la ghater,o sa fac si poze .
spriTewus Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Deci se pare ca nu ne-am ales un moment tocmai bun,sa facem un ghater. :)Pana acum si-au anuntat totusi cateva persoane prezenta :-spriTewus-m4x-Andrei_MG-Adelyna-Mr.Linky-Blandu_-Campionul_-Pharaoh-DRK ...?Mai asteptam pana sambata viitoare,poate poate mai apare careva :D.
spriTewus Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Deci atunci nu s-a mai facut ghaterul,incercam sa-l facem acum,sper sa mai fie vre-un mu-ist doritor de o bere. SambataLocul intalnirii:in fata la statuie in centruLocatie: FeminaOra:18:30Va asteptam. :beer:
Dropkillerz Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Se mai tine unu sambata asta,adica pe 10,care n-a fost la primul si doreste,e bine venit :)
spriTewus Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Se mai tine unu sambata asta,adica pe 10,care n-a fost la primul si doreste,e bine venit :)se pare ca nu mai sunt asa multi oameni din Vaslui care joaca mu :( .
Dropkillerz Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 ei nu mai sunt si din iasi sunt o multime dar stau cambuzati