Lancelot Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 hmm daca io nu sunt nimeni nu e :DPS Ahilosu are o crestere spectaculoasa a numarului de posturi dar nu prea o arde pe spam@ ce timpuri radule cel roz:D
Mousey Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Fane Spoitoru' motiv: are 9999 de posturi pe la free linkmania chat xD... si il votez ca sa aiba "+1"
THuG-Radu Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 @ ce timpuri radule cel roz:D Parca spawn m`a numit asa "ce ? el e cel mai mare spammer de pe Linkmania, impreuna cu Lancelot!" Nu mai retin exact cuvintele, dar am ras bine cand am citit ! Sa nu mai vorbesc de timpurile dinainte de aia, cand eram activ doar la MU. Doamne ma minunez cand imi citesc primele 300-400 de posturi Cum zicea si Lucian : "nominalizati de catre cine si dupa ce criterii? :/" ? Si care au fost primele 2 editii, care au fost nominalizatii si ceva link`uri sa vad si eu ? :D
eleodor Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 LMS#1LMS#2si Acest gen de chestionare ar cam impinge lumea la spam, iar asa ceva nu se va admite, asa ca am venit cu o solutie.eleodorcs pe viitor daca intentionezi sa mai faci un astfel de chestionar ia in calcul cateva elemente. Din moment ce LinkMania are un topic pentru discutii libere (sa nu zic spam), noul criteriu de selectare este urmatorul: se vor alege primii 10 useri cu cele mai multe posturi din topicul Free LinkMania Chat, care vor candida la "Spammer-ul lunii x". Pentru a-i selecta dai un click pe numarul de posturi de la respectivul topic (http://img511.imageshack.us/img511/973/clickbf9.jpg).Spammer-ul lunii iulie: <Loyd>.Closed.Aceleasi intrebari si la editiile precedente. :)
eleodor Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Castiga din nou,Fane Spoitoru !Clasament:Locul 1 : Fane SpoitoruLocul 2 : MayhemLocul 3 : XellosLocul 4 : [k1ll]Locul 5 : IoNutzZ / Ahilosu / The WizardLocul 6 : Mitza / ZBK / eleodorcs / Azra'ilNumarul de voturi este aici.Felicitari Fane ! :)