m4x Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ma numesc m4x, am facut 18 ani pe 31 octombrie si am drept la vot.Votul meu merge catre angajatul meu si soferul personal, Mayhem.:wub:
Ahilosu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ce sa zic, spammerii, ca definitie, sunt cei care posteaza pe langa subiect. As vrea sa cred ca nu am fost astfel de user pana acum.
RAPTURE- Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ce sa zic, spammerii, ca definitie, sunt cei care posteaza pe langa subiect. As vrea sa cred ca nu am fost astfel de user pana acum.^^votez cu rocaritza
THuG-Radu Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 La mods section, anul trecut inainte sa devin moderator ... am fost nominalizat drept cel mai mare spammer de catre moderatori , impreuna cu Lancebut Se pare ca m`am schimbat mult, avand in vedere ca nu`s nici macar in top20 acum
IoNutzZ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 La mods section, anul trecut inainte sa devin moderator ... am fost nominalizat drept cel mai mare spammer de catre moderatori , impreuna cu Lancebut Se pare ca m`am schimbat mult, avand in vedere ca nu`s nici macar in top20 acum Poate la urmatorul poll nu uita de tine eleodor Acum spune`i ceva de dulce )
bunny Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ce sa zic, spammerii, ca definitie, sunt cei care posteaza pe langa subiect. As vrea sa cred ca nu am fost astfel de user pana acum.Ai fost, crede-ma.
TyreXel Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 nu ma regasesc printre nominalizati :-< => no vote
eleodor Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Ce sa zic, spammerii, ca definitie, sunt cei care posteaza pe langa subiect. As vrea sa cred ca nu am fost astfel de user pana acum. Nu,nu ai fost,ai fost nominalizat pentru numarul de posturi :) La mods section, anul trecut inainte sa devin moderator ... am fost nominalizat drept cel mai mare spammer de catre moderatori , impreuna cu Lancebut Se pare ca m`am schimbat mult, avand in vedere ca nu`s nici macar in top20 acum Next time esti primul,bine ca ai zis :D
Lucian Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 nominalizati de catre cine si dupa ce criterii? :/