eleodor Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Uite ca am ajuns si la a 3-a editie.De data asta schimbam putin 'sistemul',nu o sa existe nici un sondaj,o sa prezint doar pe cei nominalizati,si voi trebuie sa votati,de data aceasta o sa existe 20 nominalizati.Va reamintesc castigatorii de la ultimele editii : LinkMania Spammer #1 : LoydLinkMania Spammer #2 : Fane Spoitorul____________________________________________________________Cei nominalizati sunt : 1)Fane Spoitorul2)Xellos3)eleodorcs4)*crazy_kid*5)IoNutZ6)deea7)Mitza8)BlueNuker9)Mayhem10)[k1ll]11)IrnK12)The Wizard13)Amazo15)Azra'il16)mindfreak17)celmaislabaN18)<Loyd>19)ZBK*20)AhilosuVOTUL O SA DUREZE PANA JOI SEARA____________________________________________________________VOTARI12 voturi Fane Spoitoru5 voturi Mayhem4 voturi Xellos3 voturi [k1ll]2 voturi IoNutzZ2 voturi Ahilosu2 voturi The Wizard1 vot Mitza1 vot ZBK*1 vot eleodorcs1 vot mindfreak1 vot Azra'il____________________________________________________________Votul meu se duce la MayhemVotul lui Healthpack se duce la [k1ll]Votul lui IoNutzZ se duce la MitzaVotul lui anonim123 se duce la The WizardVotul lui Mitza se duce la IoNutzZVotul lui Mr. DudY se duce la MayhemVotul lui BlueNuker se duce la MayhemVotul lui Xellos se duce la XellosVotul lui crynow se duce la IoNutzZVotul lui deea<3wasd se duce la XellosVotul lui steff se duce la ZBK*Votul lui celmaislabaN se duce la Fane SpoitoruVotul lui mindfreak se duce la XellosVotul lui M y s t e r i o se duce la XellosVotul lui IrnK se duce la Fane SpoitoruVotul lui Mayhem se duce la eleodorcsVotul lui musLi se duce la Fane SpoitoruVotul lui m4x se duce la MayhemVotul lui [k1ll] se duce la MayhemVotul lui POLAND se duce la Fane SpoitoruVotul lui Diabolik_01 se duce la AhilosuVotul lui rApTure se duce la mindfreakVotul lui Azra'il se duce la Azra'ilVotul lui Fane Spoitoru se duce la Fane SpoitoruVotul lui ReneGade se duce la AhilosuVotul lui dievdash se duce la Fane SpoitoruVotul lui Deadman007 se duce la [k1ll]Votul lui The Wizard se duce la Fane SpoitoruVotul lui biili se duce la [k1ll]Votul lui Cipi_Cipi se duce la Fane SpoitoruVotul lui SirPants se duce la Fane SpoitoruVotul lui [Lord]Scacea se duce la Fane SpoitoruVotul lui ediT se duce la Fane SpoitoruVotul lui gaboi se duce la The WizardVotul lui rTn se duce la Fane SpoitoruVotul lui cIoLaN se duce la Fane Spoitoru
Xellos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pune-ma deasupra lu deea !!! :( :(pot sa ma votez pe mine?
Tweety Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 The WizardDati-mi si mie linkurile de la editiile trecute ca nu imi merge serch pls
eleodor Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Nominalizati de catre cine? de catre o echipa de spammeri :D pune-ma deasupra lu deea !!! :( :( pot sa ma votez pe mine? deasupra lui rene nu vrei? da,poti sa te votezi pe tine
Ioana Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 tare chestia ...eu nu stiu pe cine sa votez... tare chestia ...eu nu stiu pe cine sa votez...
never Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Uite ca am ajuns si la a 3-a editie.De data asta schimbam putin 'sistemul',nu o sa existe nici un sondaj,o sa prezint doar pe cei nominalizati,si voi trebuie sa votati,de data aceasta o sa existe 20 nominalizati.Va reamintesc castigatorii de la ultimele editii : LinkMania Spammer #1 : LoydLinkMania Spammer #2 : Fane SpoitorulCei nominalizati sunt : 1)Fane Spoitorul2)Xellos3)eleodorcs4)*crazy_kid*5)IoNutZ6)deea7)Mitza8)BlueNuker9)Mayhem10)[k1ll]11)IrnK12)The Wizard13)Amazo15)Azra'il16)mindfreak17)celmaislabaN18)<Loyd>19)ZBK*20)AhilosuVOTARI1 vot Mayhem1 vot [k1ll]____________________________________________________________Votul meu se duce la MayhemVotul lui Healthpack se duce la [k1ll]dork, get a job
Tweety Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 imi da careva linkurile ca nu merge search la mn..pls din suflet
Ioana Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 scz de postu` asta...da` cand a picat LM nu stiu ce s-a intamplat...
IoNutzZ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 vote for me vote for me ! i`ll give u candy :>
Equilibrium Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 dupa ce ca am umplut paginile de posturile mele, nu primesc nici un vot :(Votul meu merge la Mayhem :D
deea<3wasd Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 pune-ma deasupra lu deea !!! :( :( MORI Vot : Xell
eleodor Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Incercati sa ramaneti on-topic,va rog.